instagram

72   1718
50   1017
113   5518
745   3969
62   3826

Studeren, werken, verhuizen en mama zijn enzo.

Wauw, wat waren de afgelopen weken hectische weken zeg. Ik kan wel zeggen dat ik een enorme duizendpoot ben geweest. Maar met trots mag ik dan EIN-DE-LIJK mededelen dat wij dit weekend over zijn gegaan! Al wil dat niet zeggen dat wij ook klaar zijn.. 

Studeren, werken, verhuizen en het moederschap.

Ik heb het zo zwaar gehad. Er moesten nog kleine (grote) dingen gebeuren voordat wij er echt in konden trekken. Je zou kunnen zeggen zo gezegd, zo gedaan. Maar helaas kon ik bepaalde dingen niet zelf doen en was ik van anderen afhankelijk. Niet dat het erg is, ben hartstikke blij met de hulp die mij is geboden, maar het zorgde wel voor de nodige stress.  3 weken lang ben ik een super duizendpoot geweest, mentaal uitgeput maar ondanks dat heb ik het wel mooi geflikt.

Tegenvallers

Ik had het natuurlijk kunnen weten dat niet alles zou gaan zoals ik dat wilde. Mijn doel was om voor de start van mijn minor (recht) over te gaan, en dat is precies 4 weken later geworden. Dan is het natuurlijk wel mijn ‘eigen schuld’, want ik ben pietje precies en neem ook geen genoegen met minder. Ik heb bepaalde dingen zo in mijn hoofd en wil daar niet of nauwelijks van afwijken. Al had ik wel geluk dat ik bij moeders wegging en geen haast had, maar ik maakte het mezelf niet makkelijk met het stellen van een doel.

Binnekijker

Voordeur

Iedereen is super benieuwd naar hoe mijn woning uit eindelijk is geworden. Ik kan het jullie niet eens kwalijknemen, want het duurt nu wel heel lang he? Ik kan jullie verzekeren dat de happy home spam snel van start zal gaan, maar nog heel even geduld. Houd in ieder geval wel mijn instagrampagina in de gaten. Daar volgt altijd als eerste de foto’s die ik deel.

Liefs,

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *