instagram

45   989
113   5468
744   3957
62   3814
82   4702

Out of my comfort zone

Zoals je weet ben ik bezig met de zoektocht naar mijzelf en dat gaat niet zonder grenzen te verleggen. 

Wat wil IK?

Ik ga steeds meer nadenken over waar ik naartoe wil in het leven. Wat wil ik doen, wat wil ik bereiken en hoe wil ik het gaan aanpakken. Ik heb in deze zoektocht geleerd om te doen wat IK wil en niet wat er van mij wordt verwacht of wat de meerderheid doet. Het is niet altijd makkelijk, maar ik kan je wel vertellen dat het echt een heel fijn gevoel is!

Een goed voorbeeld daarvan is mijn garderobe die ik langzaam maar zeker aan het veranderen ben. Niet meer alleen kleding waar je mijn (bolle) buik zo min mogelijk in ziet, maar gewoon items die ik mooi vind en waar ik mijzelf graag in zie! Ik gedachten als: kan ik dit wel aan doen? Gaat men niet raar kijken? Probeer ik zoveel mogelijk los te laten.

bonprix

Zo shopte ik bij bonprix dit setje. Een mooie gehaakte trui met een leuk detail op de rug, een geruite skinny en enkel laarsjes. Out of my comfort zone? Ja zeker! Want ik had hiervoor echt niet gedacht dat ik een geruite skinny aan zou durven. Het printje zou mijn stevige benen niet goed doen dacht ik altijd. Ik kan nu met trots zeggen dat ik er gewoon maling aan heb. Als ik het mooi vind en ik mij er goed in voel dan doe ik het lekker aan!

Ik experimenteerde niet alleen met het de gruite skinny, maar ook met de kleur trui. Ik neig altijd naar zwart, grijs of wit. Maar sinds kort is er steeds meer kleur in mijn kledingkast te vinden en dat vind ik ook echt een hele vooruitgang. 

Moed

Het is misschien wel makkelijk gezegd dat je lekker moet doen waar jij je goed bij voelt, maar het vraagt heel veel moed. De maatschappij schetst een bepaalt beeld en dan is het niet altijd even makkelijk als jij graag iets anders wil doen.

Vertrouw vooral op jezelf. Dat is wat ik steeds voor mijzelf herhaal. Ik zoek de grenzen op mijn eigen tempo op en dar voel ik mij prettig bij. Ik vind het een fijne manier om ook zo mijzelf te ontdekken. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar deze reis is de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt en ik raad het iedereen aan!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *