instagram

4   493
85   1997
51   1032
113   5548
747   3989

NA-KD outfit: Zwart met een beetje roze

Wij hadden een zussen (tantes) en nichten dag en hadden met z’n allen afgesproken dat de dresscode zwart met een beetje roze zou worden. Say no more, I got this. NA-KD outfit I see you!

Wat is de gelegenheid?

Voor iedere outfit is het van groot belang dat je weet wat de gelegenheid is. Je kleed je anders naar een bruiloft dan dat je zou doen als je een avondje aan het strand zou gaan wandelen. Wij waren van plan om te gaan eten bij MaMa Kelly Amsterdam, maar wegens bepaalde redenen zijn wij toch gegaan voor all you can eat restaurant FoodExplore. Ik zelf zou bijvoorbeeld niet ervoor kiezen om dezelfde outfit aan te trekken naar beide restaurants. Weet je de gelegenheid wel, maar weet je niet wat je daarnaartoe kan dragen? Google & YouTube are your best friends!

NA-KD outfit black with a touch of pink!

Ik vind dit een hele leuke dresscode. Ik wist dat ik mijn schoenen en tas/clutch roze wilde hebben. Het was bijvoorbeeld ook goed als ik alleen mijn nagels roze zou doen, maar ik wilde dat de kleur roze net iets duidelijker naar voren kwam.

Ik mocht kleding uitzoeken bij NA-KD en koos natuurlijk meteen items die bij de dresscode passen voor de gezellige tantes en nichten dag! Ik ging voor een zwarte blouse met gerimpelde schouders en een zwarte broek die open kan met een rits bij de pijpen. Blouse deed ik iets in mijn broek en zo had ik een nette outfit! Mijn schoenen bestelde ik bij ASOS en de clutch is van BOOHOO.

Trots

Hier zo mee bezig zijn met het bij elkaar zoeken van mijn outfit voor een gezellige avond vond ik echt super leuk! Hier had ik voorheen nooit zoveel plezier aan, omdat ik altijd wel wat over mijzelf te klagen had. Nu is ook niet alles perfect natuurlijk (bij wie wel?), maar merk ik wel dat ik mijzelf veel meer accepteer zoals ik ben en dat ik trots op mijzelf durf te zijn. Zijn serieuze stappen die ik maak/ heb gemaakt!

NA-KD kortingscode: morethanamom15

Ik heb mijn persoonlijke kortingscode van NA-KD! Gebruik de kortingscode morethanamom15 en ontvang 15% korting op alles in de webshop en shop hier jouw eigen NA-KD outfit!
Let op: Deze kortingscode is geldig van zondag 26 juli 2020 tot en met dinsdag 28 juli 2020

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *