instagram

4   493
85   1997
51   1032
113   5548
747   3989

Mijn top 5 kinderkledingmerken van dit moment

Ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe top 5. Ik deelde (een eeuwigheid geleden) mijn top 5 babykledingmerken met jullie. Dat was voor de kleding tot en met maat 68! Nu mijn zoontje al een geruime tijd in maatje 80 zit, is deze top 5 rijp voor een update. 

Mijn top 5 is helemaal veranderd. Je zult zien dat deze top 5 echt mijn kledingsmaak voor E. weergeeft. Deze top 5 is uiteraard gebaseerd op een jongetje, maar voor een meisje zou je hier ook prima kunnen slagen.

Ik kan alvast verklappen dat Z8 er niet meer in staat. Z8 Newborn stond op nummer 1. De collectie voor de grotere kindjes vind ik echt 10 keer niets. De nieuwe Black & White limited edition collectie daarentegen dan weer wel. Noppies en Name it zijn ook niet meer in deze lijst te vinden. Ik vind dit echt baby merkjes en niet meer leuk voor mijn jongen, alhoewel ik laatst een jongetje in een super stoer broekje van Name it zag op het KDV van E.
Polarn O. Pyret is er ook helemaal uit. Op 1 staat in ieder geval een merk dat ik heb meegenomen uit mijn vorige top 5. Benieuwd?

#5
H&M en Zara
Deze twee grote modeketens zijn in iedere kast van een kind te vinden. Ik ben serieus waar nog niemand tegen gekomen, dat geen kleding heeft gekocht voor hun kind bij H&M en/of Zara. De basics, leuke printjes, noem maar op. Ik kan er veel over vertellen, maar dat lijkt mij eigenlijk overbodig. We all know (and love) H&M en Zara!

All H&M (excl. schoenen en tas)                        All Zara (excl. slippers)
H&M Outfit             Outfit Zara

#4
Huxbaby en Nununu
Ik heb deze twee merken samengenomen omdat ik ze op elkaar vind lijken. E. heeft alleen een trui en broekje van Huxbaby. Gekocht met een zeer aantrekkelijke kortingscode (al een hele tijd terug, sorry!!) bij Bambini Amore. Ze zijn ook allebei 2y (maat 2, voor 2 jaar) en ik zal dus nog even moeten wachten voordat hij er van kan genieten.

Huxbaby Hux Bear sweater Huxbaby alphabet pants

Dit broekje zou ik ook wel willen hebben van Nununu. Maar, dan moet hij goed kunnen stappen. Want dan staat het zo stoer! Ik wacht geduldig..
nununu plus baggy pants Het zijn beide geen goedkope merken, dat is best jammer. Maar omdat ik de style zo leuk vind, staan ze toch in mijn top 5.

#3
Mini Rodini
Je kent het vast wel. Die truitjes, leggings, jurkjes of jassen met de kleurrijke dieren erop. Ja, dat is Mini rodini. En je zult vast denken: “Huh, maar zij houdt toch helemaal niet van ‘kleur’?” Nee, dat klopt. Ik ben normaal gesproken niet van de kleurrijke printjes. Maar ik heb wel een klein aantal items van dit merk voor E. waar ik super blij mee ben!
Zijn ‘see you later allligator’ trui is echt enorm leuk! Ben er zo gek op, maar het is nog een klein beetje aan de grote kant. Hopen dat hij hem aan kan als de winter is begonnen!
Mini Rodini See you later alligator

Daarnaast heeft hij nog een basic zwarte beanie en tshirt van Mini Rodini. Allebei een super stofje! Ook helemaal happy mee.
Mini Rodini black beanie Mini Rodini tshirt black

Ik heb overigens nog wel iets op mijn verlanglijstje staan voor E. van Mini Rodini. Een super schattig mutsje met 2 oortjes. Had ‘m al een tijdje op het oog. En toen ik laatst in Big en Belg was en ‘m zag hangen, kon ik hem bijna niet weerstaan! Maar het is me wel gelukt, want €40,00 voor een kindermuts gaat mij toch net iets te ver..

Mini rodini black Ear hat

#2
Believe Mode
Dit handgemaakte kledingmerk verdiend het ook om in mijn lijstje te staan. Niet omdat E. model heeft gestaan voor de wintercollectie (Foto’s gemaakt door JBFotografie), maar gewoon omdat de kleding gewoon erg leuk is. Stoer en schattig tegelijk! Ze staan het meest bekend om hun camouflage prints, maar de andere items in de webshop doen daar zeker niet voor onder! Ik schreef trouwens een webshop wednesday over dit merk en de woman behind the succes.

Believe ModeBelieve Mode Camo

#1
Lucky No. 7
Ja, op 1 staat toch echt Lucky no. 7. Dat kon eigenlijk ook niet anders! Ik heb echt zoveel kledingstukken van dit merkje in de kledingkast van E. liggen.  Echt schrikbarend veel eigenlijk. Kun je nagaan, toen ik mijn babykledingmerken top 5 opstelde, was ik ook al fan van Lucky no. 7, maar ik had toen nog niets gekocht. Ik vond het zonde, want hij zou er dan zo uitgegroeid zijn. Nu stagneert zijn groei iets, en kan hij er langer van genieten.

Dit kledingmerk is eigenlijk precies wat ik wil voor E. Stoer, zwart/wit/grijs, en rebels. Alles past precies bij mijn kleine jongen. (alleen de beanie en schoenen op deze twee foto’s zijn niet van Lucku no. 7)

Lucky no. 7 Lucky no. 7

Zo, dat was het dan weer. Mijn top 5 kinderkledingmerken van dit moment voor E. Kende jij alle merken al? En ken jij misschien nog een leuk merk waar ik kennis mee moet maken? Let me know!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 29 november 2015 / 10:54 pm

  De babykleertjes van H&M en Zara zijn indd heel leuk, iedereen die ik ken koop dat leuke kleertjes. Het broekje van Nununu en de kleertjes van Lucky No.7 zijn geweldig. Al met al een goede top 5 waar ik het mee eens ben

 2. 30 oktober 2015 / 8:19 pm

  Helemaal eens met no 1! Zo jammer dat mijn kleinste er niet meer in past. Hopelijk gaan ze snel tot een grotere maat!

  • Nova
   30 oktober 2015 / 9:07 pm

   Ja, ze hebben onlangs grotere maten toegevoegd aan de shop! Nu tot 116 (Uit mijn hoofd)