instagram

52   1143
50   1009
113   5493
744   3963
62   3818

Het verhaal achter Mi Toetie

Er wordt mij vaak gevraagd waar ik shop voor mijn kinderen. In het rijtje dat ik opnoem zit altijd de webshop Mi Toetie. Waarom? Omdat deze webshop zoveel keus heeft, dat niet slagen onmogelijk is!

Mi Toetie

Mi Toetie is een webshop dat is gericht op kinderen. Je vindt hier kinderkleding voor jongens en meisjes in maat 50/56 tot en met 158/164, kleding voor volwassenen om te twinnen (dit wordt steeds populairder), accessoires voor in de kinderkamer of speelhoek en bordjes en bekers. Je vindt hier zo goed als alles dus!

Mi wie?

Achter deze succesvolle webshop staat Daniëlle (33). Getrouwd met Jeroen en moeder van een zoontje van 2 jaar. Zij hebben twee honden, waaronder Punk die de bijnaam Toetie draagt. En je raad het al, zodoende is zij op de naam voor haar webshop Mi Toetie gekomen die 1 juli 2019 5 jaar bestaat!

Hoe het allemaal begon

Daniëlle wilde gewoon wat extra’s verdienen voor vakanties/leuke uitjes, je kent het wel. Al surfend op het internet kwam zij op het idee om babyschoentjes te verkopen.

Zo gezegd zo gedaan, ik startte in april 2014 een Facebookpagina op en deelde wat foto’s van de schoentjes (die ik inmiddels bezorgd had gekregen). 
Ik had maar liefst 5 paar op voorraad, hahaha! Het 1e bericht wat ik deelde op de Facebookpagina, deelde ik ook in de mama-groepen op Facebook en tot mijn stomme verbazing kreeg ik een vloedstorm van privé berichten over mij heen. Mensen bleven maar berichtjes sturen hoe en waar ze deze schoentjes konden kopen. Dit was voor mij groen licht om meer in te gaan kopen, en dat deed ik.


De vraag naar unieke kinderkleding nam vanaf dit moment heel erg toe. Maar blijven verkopen via Facebook kon natuurlijk niet, dus volgde er al gauw een website. Deze website ging 14 mei 2014 de lucht in. Het grappige is dat Daniëlle en haar man Jeroen toen nog helemaal geen kind hadden, maar wel zo goed groeide in de baby/kinderkledingbranche.

Kiezen

Wie had dat gedacht? Van eventjes wat extra bijverdienen naar je baan opzeggen omdat het extra bijverdienen je zo enorm goed af gaat! Nou Daniëlle in ieder geval niet. De combinatie van een webshop runnen naast een 40 uur administratieve baan werd op een gegeven moment te veel. Toen moest er een keuze worden gemaakt: Vastigheid of springen in het diepe? Na lang wikken en wegen koos Daniëlle voor Mi Toetie. Op 1 juli 2014 werd Mi Toetie geregistreerd bij de KVK. Hoera!

Het is niet niks

Niemand ziet wat er achter de schermen van een webshop gebeurd, maar Daniëlle kan je vertellen dat het echt heel hard werken is.

Een tijdje heb ik babykledingwebshops als paddenstoelen uit de grond zien komen maar ook net zo snel weer zien zinken, omdat veel mensen ook denken “dat doe ik wel even”. Maar het is hard werken, heel hard werken en zeker in combinatie met een gezin. Wat veel mensen niet zien is dat er achter de schermen bijna non-stop gewerkt wordt, ikzelf ben toch wel bijna iedere avond/nacht te vinden achter de laptop met pieken van 1 en 2 uur s’nachts, omdat bepaalde dingen gewoon af moeten in een webshop en het niet tot de volgende dag kan wachten.


Merken

Mi Toetie Minikid outfit

Mi Toetie verkoopt verschillende merken. Merken als Kidooz , VanPauline en Zero2Three waren één van de eerste merken. Later kwamen daar natuurlijk nog veel meer merken bij, zoals het onwijs toffe MINIKID. Dit merk is zeer exclusief! Hier was zij heel erg trots op dat zij toestemming kreeg om retailer van hen te worden. Benieuwd welke merken zij nog meer in het assortiment hebben? Klik dan hier.

Beste Webshop Nederland 2018

Mi Toetie is echt niet zomaar een webshop. Deze webshop draagt gewoon de titel Beste Webshop Nederland 2018. Hoe tof is dat!? En net zoals ieder ander heeft ook Daniëlle wel eens een off-day maar dan kijkt zij naar de oorkonde die een mooi plekje aan de muur heeft gekregen op kantoor en dan weet zij meteen weer waar ze het allemaal voor doet!

Voor nu heeft Daniëlle met Mi Toetie ruimschoots bereikt wat ze als doel voor ogen had. Stiekem droomt zij wel eens van een stenenwinkel, maar dat brengt natuurlijk ook weer heel veel ander nieuw werk met zich mee dus voor nu laat ze het even zo.

Mi Toetie 5 jarig jubileum!

Mi Toetie bestaat maandag 1 juli 2019 al weer 5 jaar en dat wordt groots gevierd. Vieren jullie mee? Houd de Facebookpagina en Instagram goed in de gaten en maak kans op verschillende prijzen!

Kende jij Mi Toetie al?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *