instagram

55   1309
50   1011
113   5502
745   3966
62   3823

5 Tips voor leuke kraamcadeautjes

De pasgeboren baby’s vliegen je om de oren. Hartstikke leuk natuurlijk! Het enige dat een beetje lastig kan zijn, is het vinden van een (uniek) kraamcadeautje.  Ik verzamelde daarom voor jou een aantal leuke kraamcadeautjes. Een lijst met tips voor leuke kraamcadeautjes komt denk ik altijd wel van pas toch?

De tips zijn in willekeurige volgorde geplaatst en niet gesponsord

Tip 1: Wagenhanger, wagenspanner of maxi-cosi spanner van Deem Design

Deem Design Wagenhanger Deem Design Wagenspanner Deem Design Maxi Cosi Spanner

Ik heb ze alle drie en ben er super blij mee! De wagenspanner en maxi-cosi spanner heb ik nu al in gebruik. Je maakt het heel handig met clipjes vast aan de kap and that’s it! De wagenhanger heb ik nog niet in gebruik, maar die wissel ik af met de wagenspanner als J. wat meer door krijgt en gaat volgen. Lijkt mij zo leuk als het heen en weer beweegt. Daarnaast zag ik laatst dat iemand het aan de newbornset van de Stokke Tripp Trapp had vastgemaakt. Dat zag er erg cool uit.

Prijs vanaf: €11,95

Tip 2: Houten mijlpaalblokken van Hip en Hout

Hip en Hout mijlpaalblokken

De houten mijlpaalblokken hebben hetzelfde idee als de mijlpaalkaarten. Je hebt verschillende kleuren en ze zijn te verkrijgen in twee maten. Ik ben zelf gek op hout en vind het leuk om de weken/maanden vast te leggen, dus deze tip kon zeker niet ontbreken in de lijst.

Prijs vanaf: €10,95

Tip 3: Bijtring met naam van Chewies & More

Chewies and more bijtring

Bijtringen kun je nagenoeg overal verkrijgen. Maar de bijtringen van Chewies & More zijn toch wel een van mijn favorieten. Je hebt keuze uit verschillende kleurcombinaties of als jij net iets anders wil, dan kun je ook zelf de kleuren samenstellen. Het is gemaakt van siliconen (uiteraard BPA vrij) in combinatie met twee glad gescheurde beuken houten ringen.

Prijs: €15,95

Tip 4 Naamtoren van Little Moon Adventures

Little Moon Adventures naamtoren

De naamtorens van Little Moon Adventures vind ik persoonlijk een heel leuk kraamcadeautje, omdat je de naam en de geboortedatum van het kindje speels maar zeker stylish verantwoord weergeeft. Het is een heel mooi decoratie stuk voor in de kinderkamer. Ik heb ‘m nog niet, maar hij komt zeker in J.haar kamertje.

Helaas heeft Little Moon Adventures (nog) geen webiste, maar je kan via littlemoonadventures@hotmail.com je bestelling plaatsen.

Prijs vanaf: €22,95

Tip 5 Datum-posters van Made By Mae Design

Made by design datum poster

Datum-posters van Made By Mae Design kun je overal kwijt in huis. In de kinderkamer, maar ook in de hal, woonkamer, studeerkamer noem maar op. Iedere gewenste datum/data kun je hierop verwerken. Er is ook heel veel keus, dus voor ieder is er wat.

Prijs: €14,95

Dit waren de tips, ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!

Liefs,

Nova

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *