instagram

72   1718
50   1017
113   5518
745   3969
62   3826

Zara capsule jongens zomercollectie

Kunnen jullie mijn post over de Zara Capsule collectie nog herinneren? Hier ben ik weer met deze collectie, maar dan voor de zomer! Benieuwd of ik weer zo goed ben geslaagd?

Zara Capsule jongens zomercollectie

Ik ben gek op deze collectie! Bij Zara koop ik meestal voor thuis, het kinderdagverblijf etc. Betaalbaar en alsnog erg leuk. Weer eens wat anders dan de basic outfits die ik hem voornamelijk aandoe naar het kinderdagverblijf. Zara Capsule collectie is er voor de jongens en voor de meisjes. In deze blogpost heb ik mij, sorry meisjes mama’s, alleen gericht op de jongens collectie. Deze Zara Capsule zomercollectie gaat van maat 80 (9 -12 maanden) tot maat 104 (3-4 jaar). Zoals het er nu uit ziet denk ik dat E. na deze collectie nog maar 1 seizoen van deze collectie kan genieten..

Zwarte sandalen

Het begon allemaal met de zwarte sandalen. Vorig jaar waren ze hier favoriet! Het duurde mij al weer te lang voordat ze er weer waren. Zouden ze überhaupt nog wel komen? Dat kon ik mij maar beter afvragen. Tot dat een lieve mama mij tipte dat de zwarte sandalen er waren! SHIT niet meer in E. zijn maat. Help, wat nu!? Ik MOET ze hebben! Ok, Nova rustig. Check gewoon elke dag of ze weer zijn aangevuld. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten, want de volgende dag waren ze weer aangevuld. BESTELLEN! En wel meteen in twee maten.

Zara capsule SS17 zwarte sandalen

Bestellen!

Een paar dagen na het ontdekken van de zwarte sandalen, was daar ineens de Capsule zomercollectie! Ik dacht snel kijken wat ik wil en meteen bestellen, voordat het is uitverkocht! De volgende items gooide ik zonder twijfelen in mijn winkelmandje:

Verwassen linnen T-Shirt:

Zara capsule SS17 verwassen linnen tshirt

Verwassen gemêleerde legging:

Zara capsule SS17 verwassen gemeleerde legging

Mouwloos T-shirt met capuchon:

Zara capsule SS17 mouwloos tshirt

Gemêleerde broek van mousseline:

Zara capsule SS17 gemeleerde broek

Twijfel over de maat..

Ik twijfelde over de maten van de shirtjes en besloot daarom ook om twee maten te bestellen: 98 (2-3 jaar) en 104 (3-4 jaar). Van de broeken heb ik wel maat 104 besteld. Nog geen uur na het plaatsen van de bestelling kwam ik erachter dat de zwarte sandalen klein vielen. Ik heb dus snel nog maatje 25 er achteraan besteld, zonder de maten af te wachten die ik al had besteld. Dus eigenlijk verwachtte ik op dat moment 3 Zara bestellingen.

Binnen!

E. is ongeveer 92 cm lang, draagt kledingmaat 98 en schoenmaat 23. Van deze collectie heeft hij alles in 104 en van de sandalen maat 25. Nog wel wat ruim, maar als je het mij vraagt perfect voor de zomer.

Zara Capsule Jongens zomercollectie Zara Capsule Jongens zomercollectie

Zara capsule jongens zomercollectie Zara capsule jongens zomercollectie

 

Nu twijfel ik ineens over de bermuda.. meteen er achteraan bestellen dan maar?

Zara capsule SS17 bermuda

Wat vind jij van deze collectie?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *