instagram

52   1194
50   1010
113   5497
744   3964
62   3820

Wintercollectie Believe Mode

Yeah! Eindelijk is de wintercollectie 16/17 van Believe Mode online. Dit vind ik niet alleen leuk omdat E. weer de eer kreeg om model te mogen staan voor dit te gekke merk, maar ook omdat ik zo enthousiast ben om mijn favo items van deze collectie met jullie te delen!

Trotse mama alert!

E. mocht alweer voor de 3e keer model staan voor Believe Mode. En wederom rockte hij deze shoot. Wat ben ik toch trots op mijn ventje. Hij is lekker zichzelf en dat is maar al te goed terug te zien op de foto’s.

Het begint al bij de header op de beginpagina van BelieveMode.nl. Daar zie je E. in een onmogelijke positie poseren. Hij voelde zich zoals gewoonlijk erg op zijn gemak en liet maar al te graag zijn dansmoves zien.

Believe Mode wintercollectie 2016

Ik ging snel naar de andere items waar ik zeker wist dat ik hem tegen zou komen. En mijn lach op mijn gezicht werd alleen maar breder en breder toen ik hem ook daadwerkelijk aantrof!

Believe Mode wintercollectie 2016 Believe Mode wintercollectie 2016

En als klap op de vuurpijl besloot hij een gekke bek te trekken en een toffe pose aan te nemen. You got to love this kid!

Believe Mode wintercollectie 2016

If I had a girl…

Nou, dan had ik het wel geweten hoor! Zijn jullie er klaar voor?

Believe Mode wintercollectie 2016 Believe Mode wintercollectie 2016

Believe Mode wintercollectie 2016 Believe Mode wintercollectie 2016

And the boys!
Believe Mode wintercollectie 2016 Believe Mode wintercollectie 2016

Believe Mode wintercollectie 2016 Believe Mode wintercollectie 2016

Shirtjes met tekst

Daarnaast heeft zij haar creatieve brein goed gebruikt bij het maken van haar shirtjes. Zie hier alle shirtjes met een super leuke tekst erop. En hier de longshirts (long shirt is een shirtje dat achter wat verder doorloopt).

Twinning is winning

Nu kun je als ouder ook twinnen met jouw kind! Believe Mode heeft namelijk ook mannen en vrouwen items toegevoegd aan de collectie. Hoe leuk is het om als gezin in dezelfde  outfit rond te lopen?
Believe Mode wintercollectie 2016

Zie hier welke items je nog meer kunt krijgen voor mannen en vrouwen.

Zoals het je misschien wel is opgevallen ben ik helemaal weg van deze collectie. Wat vind jij ervan? 

 

Volg:
0
Delen: