instagram

55   1285
50   1011
113   5499
744   3965
62   3822

Welke cadeau’s geef je een vierjarige?

Afgelopen woensdag is mijn boy E. 4 jaar oud geworden! Naast de vele felicitaties, was men ook erg benieuwd naar wat ik hem voor zijn verjaardag heb gegeven. Ik deel zijn cadeautjes in deze blogpost. Als jij je ook steeds afvraagt wat jij een vierjarige moet geven, dan komt deze blogpost zeker van pas. 

4 jaar oud

En dan is mijn jongen nu echt 4 jaar oud. Waar is de tijd gebleven? Dit is natuurlijk heel cliché, maar zo waar! Hij gaat nu iedere dag naar de basisschool en dat is niet alleen voor hem wennen, maar zeker ook voor mij (maar daarover meer in een andere blogpost).

Ieder jaar hetzelfde liedje

Naast lang zal ze/hij leven, komt de vraag : ‘Welke cadeau’s geef ik mijn kind dit jaar?‘ ieder jaar weer terug. Er zullen waarschijnlijk maar heel weinig mensen zijn die niet weten waar ik het over heb. Gelukkig voor het andere deel van de mensen deel ik hieronder de cadeau’s die ik mijn vierjarige voor zijn verjaardag heb gegeven. Zo kunnen jullie inspiratie opdoen. Scheelt weer een hoop!

De cadeau’s

De cadeautjes staan in willekeurige volgorde.

Playplaid

Playplaid

Playplaid is een interieur vriendelijk speelkleed. Hoe tof is dat? Eindelijk een speelkleed dat gewoon gezien mag worden. Ik was dit nog niet eerder tegengekomen, jij wel? Er zijn 4 verschillende plaids verkrijgbaar. Het leuke aan de Playplaids is dat de wegen van ieder speelkleed op elkaar aansluiten als je ze naast elkaar legt. Toen E. dit cadeau opende werden zijn ogen heel groot van blijdschap. Hij legde hem op de grond en liet meteen zijn fantasie de vrije loop!

Micro Step

Micro Step Maxi Micro

E. heeft een Micro Step Maxi Micro gekregen. Hij vindt het ge-we-dig! De Micro Step Maxi Micro is voor kindjes van 5 tot 12 jaar oud. Je hebt ook een Micro Step Mini Micro en dat is voor kindjes van 2 tot 6 jaar oud. Maar vanwege zijn gewicht ben ik voor de Maxi gegaan. Je stuurt namelijk met je gewicht en als je te licht bent dan lukt dat niet.

Hij is echt niet te stoppen als hij er op rijdt (letterlijk, want ik houd hem niet bij..). Hij voelt zich the man en zo gedraagt hij zich ook.

Voetbal van VanPauline

Voetbal van VanPauline

Dit cadeau maakte hij als eerste open. Waarschijnlijk omdat hij aan de vorm kon zien wat het was. Een bal! En toen hij hem openmaakte en zag dat zijn naam er op stond, toen vond hij het cadeau nog toffer. Een zwarte bal met jouw eigen naam. Voordeel: Hier gaat niet zo snel iemand mee vandoor. Beetje lullig als je met een bal rondloopt waar de naam van een ander op staat. Een stoer cadeau, maar je begrijpt nu wel dat ik de hele dag door roep: ‘Niet voetballen in huis!!’. Ach, boys will be boys and I love it!

Schooltas

Schooltas

Voor E. kocht ik, ondanks dat hij al heel veel tassen heeft, een schooltas. Ik vond gewoon dat dat hoorde. Hij gaat naar school en dat is toch veel leuker met een nieuwe schooltas? Ik kocht voor hem een rugtas van Fjällräven. Maakt natuurlijk niet uit welke tas, maar een schooltas is dus een leuke cadeautip.

Horloge

E. raakt steeds meer geïnteresseerd in het klokkijken. Ik scoorde voor hem daarom ook een goedkoop horloge op de markt! Hij vraagt vaak hoe laat het is, draait ook steeds aan het knopje dus het gaat echt alleen om het idee.. Maar het feit dat hij er zo mee bezig is maakt hem al heel trots op zichzelf.

Gelukkig kind

Cadeau's voor een vierjarige

Dit waren de cadeautjes die hij van mij kreeg. Maar zal ik je wat vertellen?  Na het maken van de foto bij alle ingepakte cadeautjes, liep hij meteen weg en ging lekker te keer met de ballonnen die op de grond lagen. Hij keek niet eens om naar de cadeautjes. Ik moest hem echt pushen om ze te openen, want anders lagen ze waarschijnlijk nu nog ongeopend in de woonkamer..

Wat ik hiermee probeer te zeggen is, het maakt niet uit wat jij je kind koopt en in dit geval maakt het niet eens uit als ik geen cadeau voor hem had. Hij was al blij met het feit dat er ballonnen waren! Dus voel je niet schuldig als je hem geen Wobbel, Micro Step, Wishbonebike of iets dergelijks groots kan geven. Een gelukkig kind is blij met alles wat je hem of haar geeft vanuit je hart.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips!

Liefs, Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *