instagram

45   1045
49   1008
113   5490
744   3962
62   3818

Webshoptip: Liefs Lila

Ik heb al een hele tijd geleden geen webshoptips meer geplaatst, maar ik merk dat jullie dat wel altijd heel erg leuk vinden als ik dat doe. Mijn blogs gingen de laatste tijd veel over de verhuizing, alsof ik de liefde voor kinderleding ben verloren! Dat is absoluut niet waar. Vandaag laat ik jullie kennismaken met de webshop Liefs Lila  Benieuwd?

Liefs Lila

Liefs Lila is een handgemaakte kinderkleding webshop. De naam doet je misschien denken dat de webshop alleen voor meisjes is, maar niets is minder waar! Voor de boys kun je hier ook maar al te goed slagen! Stoere printjes, beanie’s, harem broekjes en voor de meisjes haarbandjes, jurkjes en rokjes. Je kunt zelfs twinsetjes scoren! Je vindt het hier dus allemaal.
De maten gaan vanaf 50 tot en met 146. Liefs Lila heeft een groot assortiment en vele verschillende stoffen beschikbaar. Items met een printjes stof, maar ook effen stoffen ontbreken niet in de collecties.

The woman behind the succes

Liefs Lila is opgericht door Miranda. Zij is getrouwd met Frank en mama is van Lila, Juli* en Senne.
Zij zijn woonachtig in Didam, een klein dorpje dicht bij de grens naar Duitsland.

Hoe is Liefs Lila ontstaan?

Liefs Lila is ontstaan toen ik zwanger was van Lila, ik heb uren achter de naaimachine doorgebracht om kleertjes voor haar te maken. Mijn omgeving was zó enthousiast over wat ik maakte dat ik er over  nadacht babykleertjes te gaan verkopen.
Helaas ben ik langdurig erg ziek geweest en kon ik niet meer handwerken. Begin 2015 ging het weer dusdanig goed met me dat ik mijn hobby weer oppakte en er mijn werk van maakte!

In wat onderscheidt Liefs Lila zich van andere shops?

Liefs Lila onderscheidt zich van de andere shops doordat ik alles zelf maak en niet uitbesteed aan andere naaisters. Ik kies ervoor geen massa productie te leveren en dus kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast importeer ik mijn stoffen deels uit het buitenland, zoals Finland en Duitsland. Hiermee doe ik mijn uiterste best het aanbod uniek te maken en houden.

Hier zie je dat E. een sweater draagt (104) in een uniek printje van Liefs Lila. Deze wordt in haar shop Galaxy Petrol Sweater genoemd. Toen E. hem voor het eerst zag, werd hij meteen enthousiast! En toen had hij hem nog niet eens aan. Wat een heerlijk warm stofje heeft deze sweater van binnen. Deze shop je nu met 15% korting met de kortingscode: MORETHANAMOM *

Liefs Lila

Wat wil je over een aantal jaar bereiken met Liefs Lila?

Miranda heeft niet echt een lange termijn doel. Zij wil graag doorgaan met wat
zij nu al doet, het maakt haar gelukkig en geeft veel voldoening!

Daarnaast vindt zij het leuk om persoonlijk contact te onderhoueden en staat zij dicht bij haar volgers op social media.
Liefs Lila kun je volgen op Instagram en Facebook.

Wat men snel vergeet, of gewoonweg totaal niet bij stilstaat, is dat er veel komt kijken bij het hebben van een bedrijf en dat er niet altijd tijd dus om overal intensief te reageren. Ook dit ervaart Miranda, maar zij doet hier wel haar best voor! Heb je nog vragen over Liefs Lila, dan kun je haar altijd een berichtje sturen.

Wat vind jij van deze shop? 

* De kortingscode loopt tot en met maandag 23 oktober 2017
Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *