Het is weer tijd voor een nieuwe Webshop Wednesday. Ik laat jullie kennis maken met Wonderchild Deluxe en the man and woman behind the shop! Wonderchild Deluxe is een monochrome kinderkledinglijn voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Wonderchild Deluxe is, zoals de naam je al waarschijnlijk doet vermoeden, kinderkledingmerk dat luxe wil uitstralen. Ik werd bij de eerste kennismaking met dit merk meteen verliefd. Ik ben ook van mening dat dit merk bij iedereen past, want wie will zijn/haar Wonderchild nou geen luxe kleding aandoen? 🙂

Wonderchild Deluxe Onesie Wonderchild Deluxe t-shirt

Bij Wonderchild Deluxe vind je rompers, broekjes, t-shirts en onesies voor 0-2 jaar. Voor de kids van 2-12 hebben zij t-shirts , sweaters en accessoires.  Daarnaast hebben zij ook een adult collectie. Wie vindt het nou niet leuk om te twinnen met zijn/haar kleine? Iedereen zou hier dus kunnen slagen, zij hebben duidelijk goed nagedacht over hun collectie.

Meet Danny en Lianda

Danny en LiandaDanny Hoffmans (28) heeft samen met zijn partner Lianda Radix (24) het fashionlabel Wonderchild Deluxe opgericht. Danny heeft naast zijn werk in een bekende sneaker-/kledingshop de MBO opleiding ondernemer detailhandel en aanvullend Detex Mode afgerond in 2007. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de fashion wereld en om zijn kennis nog meer uit te breiden op het gebied van ondernemerschap, is hij de HBO-opleiding Smal business en retail management in 2010 gestart en geslaagd in 2014.

Lianda radix is voornamelijk bezig met de designs, vormgeving en contacten op social media. Naast Wonderchild Deluxe runt zij samen met haar compagnon ‘Beautysalon Ibiza’ een begrip voor wimperextensions in Apeldoorn en omstreken. Alle vrije uren zitten in Wonderchild Deluxe.

Het is ontzettend leuk om het merk in dit vroege stadium al te zien groeien! Dat geeft voldoening voor het werk dat je tot nu toe hebt verricht.

Hoe is Wonderchild Deluxe ontstaan?

De eerste ideeën van Wonderchild Deluxe werden eind 2015 op papier gezet met de visie een luxe & stijlvol unisex modemerk voor kids te creeëren.

Vaak kregen wij te horen dat veel kinderkleding teveel kleur had en daardoor moeilijk te combineren zou zijn. Zo zijn wij gaan nadenken en uitwerken hoe wij dit konden veranderen. De hele WD- collectie is gemakkelijk met elkaar en natuurlijk met andere brands te combineren. Wij wilden een luxe modemerk voor kinderen op de markt zetten met leuke prints wat stoer is, maar niet te kinderlijk. Sober, maar stijlvol!

Als je het mij vraagt, dan hebben zij het zeer goed gedaan. De kleding van Wonderchild Deluxe is sober, maar stijlvol en daar houd ik van! En uiteraard ook stoer en door de monochrome kleuren zeer makkelijk te combineren.

Wonderchild Deluxe Onesie

Waarom ‘Wonderchild Deluxe?’

De naam ‘Wonderchild’ is ontstaan door te gaan brainstormen. Het is internationaal en hoe cliché, maar ieder kind is een wondertje! ‘Deluxe’ voor de exclusieve designs, alle ontwerpen en prints op de kleding is exclusief voor en door Wonderchild Deluxe ontworpen. Zo heb je altijd iets dat niet iedere shop verkoopt. Uiteraard gaan zij mee in trends van seizoenen, maar wel met een eigen twist. De eigen ontworpen desings zijn geïnspireerd op de hedendaagse mode. Het merk staat voor luxe, kwaliteit & uiteraard comfort. Dit alles is samengevoegd in een uniek product van hoogwaardige kwaliteit. De focus ligt op de leeftijdscategorie van 0 tot 6 jaar. Voor de leeftijden tot en met 12 jaar is er de t-shirt en sweater collectie. Tweemaal per jaar verschijnt er een nieuwe collectie van het merk. De herfst/winter (AW) en de lente/zomer (SS) collectie en daartussen een aantal nieuwe items.

Wonderchild Deluxe

Dare to be different!

Buiten de kwaliteit en vormgeving staat het contact met degene die geïnteresseerd zijn in hun merk zoals kopers, enthousiastelingen, bloggers, winkels etc. centraal. Door de ervaring die zij beiden hebben mogen ervaren is dit toch wel een heel belangrijk punt geworden. Buiten het sociale contact gedeelte, is kenmerkend aan alle collecties dat het proces van A tot Z wordt uitgevoerd in hun kantoor. De prints worden ontworpen, uitgesneden, bedrukt, vervolgens in een foliezakje verpakt en over gepakt in en zwarte luxe verpakking. Het geeft echt een gevoel van luxe wanneer je de bestelling ontvangt. Daarnaast hebben zij, naast een briefje waar de klant wordt bedankt voor de bestelling, een retour instructie formulier en een retourformulier bijgevoegd. Ik heb dit zelf nog nooit eerder gezien en dat viel uiteraard meteen op! Dit is zeer professioneel, ik was blij verrast!

Wonderchild Deluxe

Wonderchild Deluxe in de toekomst

Danny en Lianda willen vooral plezier hebben in wat zij doen en de kinderen goed laten voelen in de kleding die zij met liefde produceren. Er staan voor nu een aantal events gepland en het zou te gek zijn als zij daar de enthousiaste vaders, moeders, oma’s tante’s etc. zouden ontmoeten. Hun lange termijn visie is natuurlijk bekendheid in Nederland en ver daarbuiten! ‘Wat wil je bereiken met Wonderchild Deluxe’ vonden zij een zeer lastige vraag om te beantwoorden, want er is al zoveel gebeurd in de afgelopen weken! Zo hebben zij laatst een modellen oproep geplaatst voor de AW16/17 collectie. Zoveel aanmeldingen hadden zij nooit verwacht! Laat staan de modellen kiezen uit de honderden aanmeldingen. Zij vonden het ook erg belangrijk om iedereen hartelijk te bedanken. Dat laat alleen maar zien dat zij heel veel om hun klanten geven en dat zij erg dankbaar zijn!

Win win win!

Hoe tof is het dat ik maarliefst €20,- shoptegoed mag weggeven die de winnaar kan besteden bij Wonderchild Deluxe?

Wonderchild Deluxe Win

Wat moet je doen om kans te maken op de €20 euro shoptegoed?
1. Volg Wonderchild Deluxe op Facebook en/of instagram én More Than a Mom op Facebook en/of instagram
2. Tag 2 vriendinnen die deze give away niet mogen missen.
3. Wil jij een extra kans maken? Deel dan de giveaway afbeelding met #WonderchildxNova

De winactie loopt van woensdag 17 augustus tot en met zondag 21 augustus. Maandag 22 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge