Het is weer woensdag, dat betekend tijd voor een nieuwe Webshop Wednesday!
Deze week laat ik je kennismaken met de relatief nieuwe webshop Oh My Goody. Een webshop dat nu al bekend staat om de monochrome gepersonaliseerde shirtjes.

Oh My Goody

Samantha Oh My GoodySamantha (26) is het brein achter Oh My Goody. Zij woont samen met haar vriend en twee kids in Leeuwarden. Begin 2014 zijn zij papa en mama geworden van zoon Noah en eind 2015 van dochter Senna.
Het ontstaan van Oh My Goody gaat al weer een tijdje terug. Tijdens haar studie International Hospitality Management volgde zij een E-commerce. Hier is de droom ontstaan ooit een webshop te beginnen. De naam Oh My Goody heeft zij toen bedacht en als domeinnaam vastgelegd. Het uitwerken van deze droom kwam er de jaren die daarop volgden niet van. Nadat zij in 2011 was afgestudeerd heeft zij verschillende banen gehad. Er miste alleen iets, een stuk vrijheid en creativiteit.

Een geluk bij een ongeluk
Na mijn tweede zwangerschap kon ik door een reorganisatie niet terug naar mijn toenmalige baan bij de bank. Op dat zelfde moment kreeg ik een herinneringsmail dat mijn domeinnaam na 5 jaar verlengd moest worden.

Het moest gewoon zo zijn en zij besloot het niet meer bij fantaseren te laten, maar gewoon te doen! Zij werkte haar ideeën uit en schreef een ondernemingsplan. Het werd een feit: een online shop opzetten voor kids!

Online!

Na maanden van voorbereiding is Oh My Goody 1 mei 2016 online gegaan. Oh My Goody is nu ruim 2,5 maand live! Samantha omschrijft haar start als een geweldige start! Zij wordt overweldigd door zoveel enthusiaste reacties en leuke bestellingen. Het is ontzettend hard werken, bijna al haar vrije tijd is Oh My Goody-tijd.

Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet, ik krijg er zoveel energie van.

In de shop

Bij Oh My Goody vind je goodies voor de kleinste met in de basis altijd de kleuren zwart, wit of grijs. Een goody is iets wat je graag wil hebben, een musthave. Op dit moment heeft zij een klein assortiment aan kleding, speelgoed en stationary. Maar gaandeweg breidt zij de collectie uit met meer van haar favorieten.

Oh My Goody Bijtring Oh My Goody Mijlpaalkaarten

De ontwerpen voor haar shirts worden allemaal door Samantha zelf bedacht, uitgewerkt en uiteindelijk met de hand gedrukt. Een tijdrovend proces waar zij veel aandacht aan besteed, maar ze doet het met liefde!
Originaliteit is voor haar zeer belangrijk, een shirt van Oh My Goody moet uniek zijn. Inspiratie haalt zij voornamelijk uit haar kindjes. Het shirtje ‘Superboef’ bijvoorbeeld, Noah bracht haar op het idee. En hij past ook perfect bij E.!

Oh My Goody Shirt
Oh my goody lettershirt

Naast haar eigen collectie,  zijn er ook andere merken te vinden die zij helemaal te gek vindt. Nederlandse merken, maar ook buitenlandse merken die in Nederland nog relatief onbekend zijn. Oh My Goody is bijvoorbeeld het eerste Nederlandse verkooppunt van het toffe Schotse merk Shapes of Things. Hoe tof is dat!?

Oh My Goody shapes of things Oh My Goody broekje

Oh My Goody in de toekomst.

De ultieme droom van Samantha is dat Oh My Goody een verzamelplek wordt van toffe musthaves voor kleintjes van 0 tot 4 jaar. Een shop waar mama’s en papa’s (to be), maar ook de familie en vrienden van mini’s altijd slagen voor iets leuks. Naarmate haar eigen kids ouder worden, is het de bedoeling de shop meegroeit. Het assortiment van de webshop zal dan regelmatig worden aangevuld.

Op dit moment worden de shirts van Oh My Goody al bij 3 andere toffe webshops verkocht.De volgende stap is een leuke webshop in België vinden. Ook hebben wij een primeurtje. De producten van Oh My Goody zijn zeer binnenkort ook te vinden in de fiesieke winkel House of Colour te Leeuwarden.

Samantha barst van de ideeën voor nieuwe shirts en wil graag in de toekomst ook andere producten gaan ontwikkelen. Daarnaast wil zij nog meer buitenlandse merken toevoegen aan het assortiment. Het gaat helemaal goed komen met Oh My Goody.

Bedankt!

Het is geweldig om te zien hoe mijn ideeën ‘tot leven’ komen. Elke keer als ik een foto toegestuurd krijg of op social media wordt getagd door een happy customer, maakt mijn hart een sprongetje. Andere mama’s en hun kindjes blij maken, dat is waar ik het voor doe. “When you support small business, you’re supporting a dream”. Thanks to you all!

xo Samantha

Winactie!

Hoe leuk is het dat ik een shirtje van Oh My Goody mag weggeven?

Oh My Goody winactie

Wat moet je doen om kans te maken op een shirtje naar keuze van Oh My Goody?
1. Volg Oh My Goody op Facebook en/of instagram én More Than a Mom op Facebook en/of instagram
2. Tag 2 vriendinnen die deze give away niet mogen missen.
3. Wil jij een extra kans maken? Deel dan de giveaway afbeelding met #OhMyNova

De winactie loopt van woensdag 27 juli tot en met zondag 31 juli. Maandag 1 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Good luck!

1 Comment on Webshop Wednesday #21 – Oh My Goody

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge