Deze week een speciale webshop wednesday. We kijken terug naar de allereerste webshop wednesday: Believe Mode. Ik schreef een jaar geleden over deze shop en over the woman behind the shop, maar hoe gaat het nu met Believe Mode?

1 jaar later
Het klinkt echt nog zo kort geleden, maar het is al weer een jaar geleden dat ik jullie kennis liet maken met Believe Mode. Deze shop is in de tussentijd enorm gegroeid. Cynthia, de woman behind the shop, had zelf ook echt niet kunnen bedenken dat Believe Mode in zo’n korte tijd zo groot zou worden.

Believe Mode CynthiaBelieve Mode begon eigenlijk als een hobby, maar dat is het nu veel meer dan dat! Believe Mode wordt nu wereldwijd verkocht. En dat is echt een top prestatie voor een webshop dat nog steeds alleen maar handgemaakte kleding verkoopt.

De service is nog steeds super. Zij draait haar hand niet om voor een uitdaging. Heeft jouw kindje net iets andere maten dan gemiddeld? Geen probleem, Cynthia fixt het voor je. Zij zorgt ervoor dat de kleding van je kind zit als gegoten zit!

 

Model
In het afgelopen jaar heeft E. maarliefst 3 keer model mogen staan voor dit toffe merk. Wat ben ik trots op hem zeg!

De wintercollectie 2015/2016

Believe Mode AW15/16

Zomercollectie 2016

Believe Mode SS16

Wintercollectie van 2016/2017
Deze collectie komt de eerste week van augustus 2016 pas online, maar ik heb al een foto voor jullie van E. voor deze te gekke collectie. Hij heeft het super goed gedaan!

Believe Mode AW16/17

 

Nieuw item
Ik heb samen met Believe Mode een gepersonaliseerde top ontworpen. Het is een hemd met een (imitatie) leren zakje op de linker borst. En op de achterkant zie je de naam van het kindje!

Belive Mode x More Than a Mom IMG_7271 IMG_7269 IMG_7255

Winactie

Ik ben zo blij met het eindresultaat en ik vind het nog leuker dat wij deze top gaan weggeven! Het is een hemd dat overal bij past en perfect is voor de zomer!
Iemand wordt de gelukkige van dit stoere hemd, maar wie?

Wat moet je doen om kans te maken op dit nieuwe gepersonaliseerde hemd van Believe Mode?
1. Volg Believe Mode op Facebook en/of Instagram én More Than a Mom op Facebook en/of Instagram.
2. Tag 2 vriendinnen die deze give away niet mogen missen.
3. Wil jij een extra kans maken op dit shirt? Deel dan de giveaway afbeelding met #NovaxBelieveMode

Meedoen kan tot en met zondag 19 juli. Maandag 20 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge