instagram

16   843
85   2011
51   1038
114   5566
748   4000

We are pregnant event 2017

Gisteren heb ik Babyinstijl weer een dagje geholpen op een event. Dit keer op de eerste editie van we are pregnant. Benieuwd hoe ik het event heb ervaren?

At first sight

WAUW. Wat een prachtige locatie! Ik denk niet dat zij een betere locatie hadden kunnen uitkiezen dan de Werkspotkathedraal in Utrecht. Ik heb daar drie jaar lang heel dicht bij in de buurt gewerkt, maar had heel geen weet van het bestaan van deze locatie. Als je binnen komt kijk je meteen uit over het hele event en proef je meteen de gezellige en intieme sfeer. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding van het event en er is ook gedacht aan de kleine kinderen. Denk aan een ballenbak en verschillende activiteiten voor de kids.

Hip event

We are pregnant event

Het was al heel snel duidelijk dat wij ons bevonden op een heel hip event. De term ‘instagram event’ heb ik vaak horen vallen. Niet zo gek, want het instagram wereldje is ook erg hip! Dit was voor mij een heel groot verschil met de negenmaandenbeurs waar ik Babyinstijl in februari 3 dagen heb geholpen.

Ervaring als ondernemer

Het was een, zoals ze dat noemen, stille beurs. Ik denk persoonlijk dat het komt doordat het en nieuw event is en er naar mijn idee te weinig promotie voor is gemaakt. Ik zag dat het powerd by Prenatal was, maar ik heb niets gevonden over het we are pregnant event op hun facebookpagina bijvoorbeeld. Iets heel kleins, wat waarschijnlijk veel verschil had gemaakt!

We are pregnant event

Er waren voornamelijk veel ‘kijkers’ en dat is iets wat je als ondernemer graag anders ziet.  Je verwacht namelijk dat mensen komen om ook echt hun slag te slaan! Vooral ook omdat je toch een flink bedrag betaalt om daar überhaupt te kunnen staan! Vrijdag was het stil, voornamelijk bloggers en vloggers. En zaterdag liep het heel laat pas echt goed op gang. Het blijft uiteraard een risico, maar ondanks dat hoop je op een knal beurs.

Ervaring als bezoeker

Jullie weten dat ik erg actief ben op Instagram en heb daardoor ook vele ‘bekende’ gezien. Fijn om even in het echt een praatje met elkaar te maken. Dit vind ik persoonlijk hartstikke leuk en gezellig. Naast de bekende instagram mama’s heb ik ook een praatje kunnen maken met verschillende webshops. Ik heb van vele bezoekers gehoord dat ze het een fantastisch event vonden. Ik voelde ook een hele fijne sfeer als ik even een rondje liep. Genoeg plek om even lekker te chillen, de leukste quotes heb ik voorbij zien komen. De foodtrucks waren zeker niet overbodig, als je het mij vraagt een top idee!

We are pregnant event

Welke shops zijn mij bijgebelven?

De shops die mijn aandacht trokken en waar ik natuurlijk ook even een praatje mee heb gemaakt! Ik zei tegen Lesley van Babyinstijl dat ik even een rondje ging lopen. Kom ik vervolgens na een half uur later terug en was ik maar bij 1 kraampje geweest. OOPS, Witlof for kids nam de tijd om al hun producten te demonstreren. Wat een uitvinding zeg! En er is nog zoveel meer nieuws onderweg, dus houdt ze goed in de gaten.

We are pregnant event

Het kraampje van Meyco had ook echt mijn aandacht te pakken. Super mooi gestyled en heel veel keus! Ik heb een tijdje staan praten met een medewerkster en zij legde uit dat zij eigenlijk een producent zijn. Ik had heel niet verwacht dat ik een producent daar zelf op de beurs zou aantreffen.

We are pregnant eventWe are pregnant event

Suus&Suus had ook zo’n kraampje waar ik even moest stoppen. Na even een praatje gemaakt te hebben met de eigenaresse werd het mij duidelijk dat het niet alleen voor meisjes was! Al deed dat mij wel denken aan de naam, maar dat is dus helemaal niet waar! Er komen ook steeds meer items voor de boys in de shop, dus houdt ze zeker in de gaten.

We are pregnant event We are pregnant event

Aanrader?

Ik weet eigenlijk niet of er volgend jaar weer een editie is, maar ik acht de kans groot dan adviseer ik het zeker om even een kijkje te nemen als je zwanger bent of pas bent bevallen. Voor mijn, bijna, drie jarige zou ik er niet heen gaan. Maar het heet ook niet voor niets we are pregnant denk ik dan. Je kan er natuurlijk ook gewoon heen gaan om andere mensen te ontmoeten, wat ook heel leuk is!

Wie weet tot volgend jaar!  

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie