instagram

79   1866
51   1021
113   5525
746   3974
62   3827

Even een update van de nieuwe collecties

Dat ik gek ben op fashion voor E., is zeker geen geheim meer. Ik ben er elke dag wel mee bezig. Ik geef je daarom nu even een update van de recente nieuwe collecties.

SS17

Nieuwe collecties everywhere! Hier een kort rijtje van de recente nieuwe collecties waarvan ik vind die je echt niet mag missen!

  • Lucky No. 7
    Yeah, weer een nieuwe collectie! Ik ben van mening dat als je een jongen hebt een item van Lucky no. 7 een musthave is!
  • By Jero
    Heb je een leuk broekje gekocht en ben je op zoek naar een shirtje dat er bij past? Ga dan snel naar de webshop van By Jero en je zal gegarandeerd slagen! Ongeacht je aan het shoppen bent voor een jongen of een meisje. Ook zij hebben een nieuwe collectie en zeker de moeite waard om even te kijken.
    ByJero SS17
  • Believe Mode
    De collectie van Believe Mode is nu al wel een tijdje online, maar is uiteraard ook voor de zomer. Dit is een handmade shop met een groot assortiment, dus veel keus! En ook leuk om te weten: Je kunt hier terecht voor jongens én meisjes.
  • Little Buds 
    Ook een handmade shop met weer een hele toffe collectie! Voor jongens en voor meisjes kun je bij deze shop slagen. De o zo populaire zwarte onesie van vorig jaar zit er dit jaar helaas niet meer bij, maar er is plek gemaakt voor een nieuwe! Benieuwd? Neem dan snel een kijkje!
  • Ebzo
    De collectie van Ebzo is vandaag uitgekomen! Je zal het misschien niet geloven, maar ook dit is een shop waar alles met de hand wordt gemaakt. Benieuwd naar wat zij voor de zomer te bieden hebben?

Shoppen

Lekker het weekend beginnen met het doorspitten van de nieuwe collecties voor de zomer, ik vind het zelf heerlijk! Daarnaast is het altijd wel leuk om even op de hoogte gebracht te worden van nieuwe collecties, toch?

Shop ze!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *