De eerste webshop wednesday van het jaar is Troetel. Troetel is een webshop dat eigenlijk van alles wat verkoopt. Denk aan kaartjes en posters, artikelen voor de kinderkamer en vele handgemaakte accessoires. Benieuwd naar deze toffe webshop? Lees dan snel verder.

Rosalie
Rosalie is the woman behind Troetel. Het begon allemaal met het verkopen van babykleding, maar dat maakte gauw plaats voor haar creativiteit. Nadat de geboorteborden die zij samen met een vriendin maakte enorm hard liep, besloten zij om zich hier volledig op te richten en verschillende producten te maken. Een geboortebord maken kost al gauw een anderhalf uur. Gelukkig maken zij alles met veel liefde en passie. En dit uit zich in succes!

Producten
Troetel heeft verschillende producten in de webshop. Hele leuke kaartjes met een lieve/leuke boodschap. Maar ook artikelen die een (kinder)kamer opleuken! De gewilde paperbags zijn ook hier te verkrijgen. Hoe leuk is het om een leuk bedrukte, stevige, paperbag in de kamer te hebben staan? Een goede manier om al het speelgoed op te bergen.

Troetel - paperbags
Opzoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Je slaagt absoluut bij Troetel. De (gepersonaliseerde) handgemaakte producten zijn super leuk om te krijgen. Een gepersonaliseerd cadeau, is weer eens wat anders.
Rosalie maakt verschillende producten.
Denk aan een speenkoord, tanden/haarlok kistje en een koffer. Daarnaast heeft zij ook een aardige collectie met handgemaakte haarknipjes.

Troetel - speenkoord
En uiteraard ook de geboorteborden. Een geboortebord is een bord met de geboorte gegevens van een kindje. Hartstikke leuk om in de (kinder)kamer op te hangen. Met verschillende vormen, kleur en materiaal gebruik, kunnen er allerlei varianten worden gemaakt.

Troetel - Geboortebord Troetel - Geboortebord1

Win win win!
Troetel - Winactie
Je kunt nu een van deze twee geboorteborden winnen. Wat moet je doen?
1. Volg @morethanamom.nl en @troetel_kidslifestyle op Instagram
en/of
Like More Than a Mom en Troetel op Facebook
2. Tag een vriend of vriendin onder de afbeelding
3. Extra kans maken? Repost/deel deze afbeelding met #NovaxTroetel

Meedoen kan tot en met maandag 11 januari, dinsdag 12 januari zal de winnaar worden bekendgemaakt. 

Zou jij graag iets anders willen van Troetel? Dan kan ik je blij maken met een korting van 10%! Voer de code morethanamom in en krijg 10% korting op jouw bestelling.
Deze kortingscode is geldig tot en met 12 januari.

Kende jij Troetel al? En wat vind jij van deze webshop?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge