instagram

45   992
113   5472
744   3958
62   3815
82   4703

Top 5 kerstcadeautjes voor het hele gezin

In dit artikel deel ik de top 5 kerstcadeautjes voor man, vrouw, kinderen en in de woning. Voor het gehele gezin dus! Ben jij toe aan wat inspiratie? Lees dan gauw verder.

Feestmaand!

It’s the most wonderful time of the year! Ik hou echt van de maand december. De feestdagen, allerlei lichtjes, de gezelligheid en zelfs de kou buiten en dan binnen zo heerlijk warm vind ik genieten! Als ik aan december denk, dan denk ik ook aan cadeautjes. Elkaar (en hopelijk ook jezelf) lekker verwennen. Het hoort er gewoon bij.

Ondanks dat het er bij hoort, is het voor mij iedere keer weer een zoektocht naar wat ik nu weer voor een ander moet kopen.. Ga ik voor een origineel cadeau of toch maar voor een praktisch cadeau? Of zoek ik iets dat origineel én praktisch is? Is dit herkenbaar? Ik deel, om het je hopelijk wat gemakkelijker te maken, mini kerstcadeau verlanglijstjes voor mannen, vrouwen, kinderen en in de woning.

Ik heb het dan wel een top 5 genoemd, maar de cadeautjes staan eigenlijk gewoon in willekeurige volgorde..

Top 5 kerstcadeautjes voor mannen

Top 5 kerstcadeautjes voor vrouwen

Ludospel van Baby en Kinderaccessoires

Top 5 kerstcadeautjes voor kinderen

Top 5 kerstcadeautjes voor in huis

En? Gaat het lukken?

Deze top 5’s zijn natuurlijk alleen maar tips om je op weg te helpen. Als het cadeau er tussen zit wat ik heb gedeeld dan is het mooi meegenomen. <aar zit het cadeau er net niet tussen, maar heb je hierdoor wel wat inspiratie opgedaan? Dan ben je ook al een heel eind toch? Laat je mij weten als je een leuk cadeau hebt gescoord? Vind ik leuk!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *