Dit jaar was het de derde keer dat ik met E. naar het spoorwegmuseum ben geweest tijdens het Thomas de Trein weekend.

Treinen-fan

1e keer (2,5 jaar oud)

Sinds dat E. 2 jaar is, is hij gek op treinen! Het Thomas de Trein weekend in het Spoorwegmuseum konden wij daarom ook echt niet overslaan. Dit evenement start ieder jaar op Hemelvaartsdag tot en met zondag. E. eerste keer was toen hij 2,5 jaar oud was. En dat was zo’n groot succes, dat wij besloten om het jaar daarop (vorig jaar) weer te gaan. Vorig jaar was ik hoog zwanger van zijn zusje J. maar dat mocht de pret niet drukken.

2e keer (3,5 jaar oud)

Laatste jaar?

3e keer (4,5 jaar oud)

Omdat hij nog regelmatig naar Thomas de Trein wil kijken, besloot ik om ook dit jaar weer het Spoorwegmuseum te bezoeken tijdens het Thomas de Trein weekend. Ik merkte alleen wel dat hij niet zo geïnteresseerd meer was in Thomas (zie verveelde blik), maar nu echt veel meer interesse toonde in het Spoorwegmuseum zelf. Dus dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat wij het Spoorwegmuseum hebben bezocht tijdens het Thomas de Trein weekend.

Tips

Na 3 keer naar dit event te zijn geweest heb ik wel een aantal tips voor jullie.

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Op deze manier krijg jij als eerste de kans om kaartjes te scoren MET korting!
  • Neem de tijd, wees geduldig. Er is zoveel te zien, maar Thomas is heel erg geliefd dus is het altijd heel erg druk!
  • Stippel uit wat je wil gaan doen. Voorbereiding is het halve werk. Als je van te voren al een beetje een idee hebt van wat je wil gaan doen, dan scheelt dat weer.
  • Kom met de trein! 2 van de 3 keren heb ik dit gedaan en dat maakt het dagje uit helemaal af. Ze krijgen dan de volledige trein experience en het Spoorwegmuseum biedt ook een hele leuke korting aan voor als je van ver moet komen.

Dit jaar heb ik gevlogd hoe wij naar het Spoorwegmuseum zijn gegaan. Het ging niet geheel soepel, maar hij heeft in ieder geval een leuk aandenken voor later.

Liefs,

Nova

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge