instagram

45   989
113   5468
744   3957
62   3814
82   4702

The Body Shop Deluxe adventskalender

Ik ontving van Fier een adventskalender van The Body Shop van dit jaar en in dit artikel vertel ik je hier meer over.

Adventskalender

Adventskalenders vliegen je de laatste maanden van het jaar om de oren. Met deze kalenders tel je af tot de dagen naar kerst door iedere dag (vanaf 1 december) een vakje te openen. Er zijn vele verschillende type adventskalenders. Denk aan een chocolade adventskalender, kraslot adventskalenders en dus ook adventskalenders met huidverzorgende producten: The Body Shop Adventskalenders!

The Body Shop adventskalender

The Body Shop heeft 3 verschillende adventskalenders:

  • Entry – €50,00 (waarde €97,50)
  • Deluxe – €90,00 (waarde €163)
  • Ultimate – €130,00 (waarde €271)

Deze verschillende adventskalanders hebben allen 25 vakjes met verschillende huid -en haarverzorgende producten van The Body Shop. Persoonlijk vind ik het heel slim dat zij 3 verschillende adventskalenders hebben samengesteld. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Deluxe Adventskalender

Ik heb ieder jaar adventskalenders, maar ik heb nog nooit een adventskalender ontvangen met huid -en haarverzorgende producten. Ik was daarom extra benieuwd. De verpakking alleen al is erg uitnodigend. Je weet dat je nog even moet wachten, maar je wil dat eigenlijk niet omdat het er zo leuk uit ziet. Ik deed het toch, speciaal voor jullie. Het eerste wat mij opviel was de tekst die op de zijkant van de verpakking te lezen is. Ieder doosje heeft een mooie tekst dat goed past bij de tijd van het jaar. Het thema van de adventskalenders van The Body Shop is dit jaar: “Make it real together.”

Aanrader?

Buiten het feit om dat adventskalenders gewoon hartstikke leuke manier is om af te tellen naar de kerstdagen, krijg (of geef uiteraard!) je veel meer dan voor je betaald. En laten we nou even eerlijk zijn, dat is altijd mooi meegenomen toch? Een adventskalender van The Body Shop is een aanrader, omdat we (als het goed is) allemaal huid -en haarverzorgende producten gebruiken. Op deze manier maak je ook nog eens op een leuke manier kennis met onbekende producten die je misschien zelf niet zo snel zou uitproberen!

Houd jij van adventkalenders? En houd jij het vol om echt maar 1 vakje per dag te openen?

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *