instagram

72   1718
50   1017
113   5518
745   3969
62   3826

Sweater weather

Je merkt al dat het wat kouder begint te worden. We zitten midden in december. De winter begint dan langzaam op gang te komen. Ik zeg: tijd voor sweaters!! I love sweaters en heb er daarom ook meer dan genoeg voor mijn kleine. Ik moet me zelfs in houden om er niet nog meer bij te kopen. Herkenbaar?

Ik zal de sweaters van E. met jullie delen. Ik heb besloten om zijn zwarte sweaters en “gekleurde” sweaters te splitsen. ‘Gekleurde’, voor zover je het kleur kunt noemen. Ik moet er echt wat aan gaan doen. Maar, dat schuif ik nog even lekker voor me uit voor zijn zomer garderobe. Deze week laat ik jullie zijn gekleurde sweaters (4) zien. En volgende week komen de zwarte sweaters (6)ย aanbod.

‘See you later Aligator’
Sweater Weather - Mini Rodini See you later AlligatorOh, deze sweater is toch echt een van mijn favoriet! Meestal vind ik de Mini Rodini printjes echt too much, maar dit is een hele leuke! Heb er heel lang mee gewacht en heb ‘m in de aanbieding weten te scoren! Ben blij toe dat ik hem alsnog heb gekocht, want volgens mij is deze donkerblauwe ‘See you later alligator’ sweater nu nergens meer verkrijgbaar. Ik heb deze in maat 80/86 en vind hem als een 86 vallen. Iets aan de ruime kant nog, maar zeker niet verkeerd.

‘Bear’
Sweater Weather - HuxbabyDeze sweater van Huxbaby is ook echt een hele fijne. Mooie kleur en een leuk printje. En voor de milieuliefhebbers onder ons, deze sweater is van 100% organisch katoen gemaakt. Dit wordt overigens goed doorberekend in de prijs. Of nja, het is een prijzig merkje. ย E. heeft hem in maat 2 years. 2 years komt ongeveer overheen met een ruime 86, kleine 92. E. heeft hem nog nooit aangehad, maar hij zit zeker op hem te wachten!

The best
Sweater Weather - The Best (H&M)Deze sweater heb ik al sinds, wat maart? april?, voor E. in de kast liggen. Ik moest en zal ‘m hebben. Had meteen een maatje 74 gekocht. Alhoewel maat 80 van H&M het beste zit bij E. kan hij nog net. Echt nog net.
Deze draag ik alleen met een spijkerbroek. Dan staat hij gewoon het leukst. Het is een licht grijze trui, met denimachtige-stof letters en elleboogstukken.

Splash
Sweater Weather - H&MEen betere naam had ik niet voor deze sweater. Dit is een nieuwe aanwinst! Ik ga altijd even snuffelen in de H&M. Niet omdat ik ook echt wat nodig heb, maar meer omdat ik het gewoon leuk vind om te kijken wat er ligt. En zo kwam ik ook deze tegen. Ik ben zo’n tof design eigenlijk helemaal niet gewend van H&M! En ook nog eens in mijn twee favo ‘kleuren’ zwart en wit. Maar toen ik ‘m zag, dacht ik die gaat met mij mee naar huis. Deze heb ik voor E. in maatje 86. Nog iets te lang, maar ach de winter is net begonnen niet waar? Je shopt hem nu (in de winkel!) voor โ‚ฌ 9,99. Ook nog eens een budget tip dus. ๐Ÿ™‚

Ben jij ook zo gek op sweaters voor je kindje? Ik ben benieuwd wat jij van deze ‘gekleurde’ sweaters vindt. Volgende week deel 2 met zijn black sweaters!ย 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 15 december 2015 / 9:25 pm

  wat een leuke sweaters! Lola heeft die van Mini Rodini…die is zooo leuk! De andere vind ik ook erg leuk ๐Ÿ™‚

  • Nova
   15 december 2015 / 10:09 pm

   Ja ze zijn leuk he! Thanks. Die van mini rodini is zo gaaf! ๐Ÿ™‚

 2. 15 december 2015 / 11:03 am

  Wat een lieve sweaters! Splash vind ik ook erg stoer ๐Ÿ™‚ h&m heeft leuke dingen!

 3. 15 december 2015 / 8:51 am

  Wat een stoere en mooie sweaters! Ik vind ze allemaal even mooi. Bij de H&M heb ik al een tijdje niet gekeken maar zo te zien moet ik dat snel toch even doen voor mijn boys haha.

  • Nova
   15 december 2015 / 10:48 am

   Ja ze zijn leuk he! Ik zou het inderdaad ook maar even doen! Ze hebben ook een zwarte met wild boy(s) (of het meervoud is of niet weet ik even niet meer haha) erop. Die is ook echt heel stoer!

 4. 15 december 2015 / 7:07 am

  Zulke leuk sweaters met tekst of print.
  Het word nu echt stukken kouder buiten.