instagram

77   1809
50   1020
113   5520
746   3973
62   3827

Sweater weather part 2

Vorige week deelde ik met jullie de gekleurde sweaters van E.
Vandaag is het tijd voor de zwarte sweaters. Jazeker, een hele blogpost over alleen maar zwarte sweaters voor een kind van 13 maanden. I love black en ik maak daar zeker geen geheim van. Gelukkig kan E. het heel goed hebben.

Ik heb serieus waar 6 zwarte sweaters voor E. Mensen die mij kennen en aan wie ik dit vertel vragen: ‘Maar 6!?’ (met een sarcastische ondertoon natuurlijk). Kun je nagaan hoe groot mijn liefde is voor zwart. Maar zelfs ik vind 6 zwarte sweaters voor een dreumes veel.

Panda!
Sweater weather - Lucky no 7 Panda

Dit is de laatste toevoeging aan de zwarte sweaters. Gekocht bij Villa Knus van het stoere merkje Lucky no 7. De Winterwonderland limited edition collectie van Lucky no 7 is natuurlijk ook mij niet ontgaan. Wat een feest! De panda onepiece heb ik nooit gehad voor E. en die is nu ook uit de collectie, maar deze kon ik echt niet weerstaan. Heb ‘m in maatje 86/92 voor E. Ondanks dat er bij de maattabel van Lucky no 7 wordt aangegeven dat deze maat is voor kindjes van 18 maanden – 2,5 jaar, zit hij prima. En bovendien mag een sweater best baggy zitten toch?

Bad Ass
Sweater weather - CarlijnQ Bad Ass

De tekst zegt meer dan genoeg! Love it. Hele fijne trui, zeker een van mij favo sweaters voor E. Deze heb ik via Blöjor Mjölk van CarlijnQ. Het is een maatje 1-2 jaar en hij zit echt perfect. Valt iets smal naar mijn idee, maar dat vind ik juist wel leuk staan. Eens weer wat anders! Helaas is deze sweater overal uitverkocht! 🙁

Hip Hop Hooray!
Sweater weather - CarlijnQ Bad Ass

En ook de Hip Hop Hooray sweater van de black and white limited edition collectie van Z8 heb ik voor E. Deze sweater is overigens pas vanaf maat 92/98. De kleinere maten zijn geen sweater, maar een tshirt met lange mouwen. Ik wilde echt de sweater en koos dus voor de maat 92/98. Boorden omslaan en gaan! 🙂

Vox sweater
Sweater weather - Vox

Deze trui heb ik al een hele tijd in de kast liggen. Ik heb hem van Once Upon a Pink Cloud en dat was al een hele tijd geleden. Hij is hier ook niet meer te koop, helaas. Dit is een maatje 86 (geloof ik) en hij is iets ruim, maar kan hem prima aan!

Where is my cape?
Sweater weather - My cape is in the wash

‘My cape is in the wash.’ Deze kon ik eigenlijk niet laten liggen. Wat een heerlijke trui voor een klein jongetje. Lekker speels, maar zeker ook erg stoer. Hier houd ik van! Deze heb ik van Kidooz. Zij hebben overigens ook de vox sweater te koop. Maar bij hen heet het de cat sweater. Deze heb ik in een maatje 86/92.

Basic
Sweater weather - H&M Basic

Deze basic sweater van H&M (€7,99) vind ik eigenlijk echt een musthave. Lekker simpel en goedkoop! Ik had hem afgelopen winter ook al voor E. in een maatje 62 en toen die te klein werd, baalde ik eigenlijk dat ik hem ook niet 2 maten groter had aangeschaft. Maar wat een geluk dat ze weer terugkwamen! En hij heeft hem nu in een maatje 80 en die zit prima! Niet te klein en niet te groot. Happy me. En ze zijn nu nog te koop! Dus ik zeg, shoppen!

Dit waren E. zijn sweaters. Hij komt de winter goed door denk ik zo!

Wat vind jij van deze zwarte sweaters? 

 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 22 december 2015 / 9:26 pm

    De my cape is in the wash vind ik echt fantastisch. Die ga ik toch bestellen voor mijn kleine spruit.