instagram

52   1143
50   1009
113   5493
744   3963
62   3818

Squiz it

Ik ben vaak met E. op stap. Lekker wandelen in de stad, lunchen of bij familie op bezoek. Dat heb ik eigenlijk al vanaf het begin gedaan. Ik heb ook altijd alles zelf gemaakt. Hij heeft tot op heden nog nooit een (olvarit) potje gehad. Maar dat betekend ook dat ik elke keer weer onhandig liep te doen met allerlei bakjes en lepels etc. Nu heb ik iets handigs mogen ontvangen. En wat baal ik dat ik dit niet eerder heb ontdekt zeg!

Squiz!
Squiz zakjes

Squiz zijn navulbare knijpzakjes voor gezonde tussendoortjes en babymaaltijden. Geen gedoe meer met lekkende bakjes of lastige peuters. Iedereen kan gezond en verantwoord snacken met Squiz. De Squiz zakjes zijn naar eigen inzicht te vullen met smoothies, groentehapjes of ‘simpel’ yoghurt met vruchten. Door het leuke design wordt je kind vermaakt met een olifant, leeuw of pinguïn.
Hierdoor wordt de aandacht van de groene groente ook afgeleid en krijgt je kind genoeg vitaminen binnen.

De hersluitbare verpakking kan een gewicht dragen van maximaal 50 kilo, dus de inhoud zal niet lekken. Na gebruik kunnen de zakjes gemakkelijk worden schoongemaakt in de vaatwasmachine en worden hergebruikt. Een extra accessoire is de speciale Squiz-top. Deze top heeft de werking van een speen en zorgt er voor dat de inhoud gemakkelijk uit het knijpzakje geslurpt kan worden.

De zakjes zijn per drie verkrijgbaar al vanaf € 14,90.

Squiz

Ervaring
Ik ben er heel erg blij mee en E. gelukkig ook. Hij hoeft het zakje alleen maar te zien en begint al goedkeurende geluiden te maken. Het leuke design helpt natuurlijk ook goed mee. Nu hij wat ouder is kan hij het zelf goed vastpakken en hoef ik hem steeds minder te helpen. Ik raad het daarom ook iedere mama aan dat ook graag alles zelf maakt.

Kendje jij Squiz al? En zou jij dit gebruiken voor jouw kindje?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *