instagram

55   1297
50   1011
113   5501
744   3965
62   3822

Spam je blog!

Laatst betrapte ik me er op dat ik dagelijks alleen maar dezelfde blogs lees. Ik lees de blogs graag die ik volg, maar er is zó veel meer!

Spam, spam, spam
Daarom mag iedereen zijn/haar blog hier lekker spammen! Dit is de eerste keer dat ik het doe, maar ik wil graag meer blogs ontdekken en volgen. Zodat ik nieuwe blogs kan toevoegen aan mijn blog-lees-routine. En hoe kan dat beter dan op deze manier!?

Spelregels
Laat een reactie achter met je naam, de blog die je graag wil spammen en waarom en met de url van de blog. Vertel ook hoe wij jou kunnen volgen.

Volg More Than a Mom
More Than a Mom is een mama lifestyle blog. Er kan hier van alles voorbij komen, van nieuwe accessoires voor de vrouw tot het onzeker voelen over het moederschap. Maar kindermode is eigenlijk toch wel echt een onderwerp dat regelmatig te lezen is.
More Than a mom volgen? Dat kan via bloglovin’.

Spam your blog

Ik ben zeer benieuwd naar de blogs! 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 Reacties

 1. 19 april 2016 / 7:23 pm

  Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel op http://www.leukesieraden.net 🙂

 2. 2 september 2015 / 7:43 am

  ooh wat fijn! ik heb een blog waar ik voornamelijk over fashion en beauty schrijf, maar de laatste tijd ben ik ook wel te vinden in de food- en home deco categorieën! kom dus zeker een kijkje nemen! xoxo axelle
  http://justjaxelle.wordpress.com

 3. 26 augustus 2015 / 2:19 pm

  Wat lief dankjewel! Ik ben Sandra, 20 jaar en een accountancy student. Zo’n drie jaar geleden begon ik een blog met de naam beautybysandra. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over beauty maar ook over fashion, mijn hardloopavonturen en alles wat me in het dagelijks leven bezig houdt. Ik ben dan ook sinds kort overgegaan op mijn nieuwe blog: http://www.sandrarosa.nl/ waar ik enorm trots op ben! Je kunt mijn blog volgen via Bloglovin (https://www.bloglovin.com/blogs/sandrarosa-14373133?null)

 4. 25 augustus 2015 / 3:28 pm

  Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een studente met duizenden hobby’s en schrijven is er een van! Op mijn blog lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik probeer voor de tweede verjaardag van mijn blog 100 volgers (via bloglovin’) te halen en ik ben er bijna! Ik kan alle hulp nog gebruiken. Je kan mijn blog volgen via https://www.bloglovin.com/blogs/thatkindofvibe-13989398.
  xxx

 5. 23 augustus 2015 / 9:10 am

  hoi ik ben Deborah 25 jr en kersverse moeder van een zoontje (30-12-2014),

  Nieuw in het blogwereldje en ik ben zelf dus nog zoekend naar wie te volgen, nu ben ik aangekomen bij Morethanamom!

  Mijn blog is te vinden onder http://www.metliefdegehaakt.com , op mijn blog vind je leuke gehaakte dingetjes die ik zelf maak, winacties en patronen.

  Mij kun je volgen via Instagram: @met.liefde.gehaakt daar ben ik samen met Facebook het meest actief • follow icoontjes zijn te vinden op mijn blog.

  Liefs, deb

 6. 23 augustus 2015 / 8:38 am

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik ben Angelique, vanaf morgen 26 jaar, student en mama van Keano die nu 4 jaar is.
  Ik blog op http://mamaangelique.wordpress.com en daar blog ik over mijn leven. Ja dat betekend mama gerelateerde artikelen maar ook artikelen over het alleenstaand moederschap, over boeken, recepten, diy’s enz. Een van alles wat blog dus!
  Je kunt mij op allerlei manieren volgen dus kom vooral kijken!!

 7. 23 augustus 2015 / 7:32 am

  Hi! Ik ben Amanda en newborn mama. Ik vind het heerlijk om te schrijven over het moederschap. Dit doe ik ook met liefde in de vorm van gedichten.

  Waar kun je mij vinden?
  Op http://www.kusmama.nl
  Op Facebook: kusmama

  Verder ben ik gastblogger voor een andere hele leuke blog!
  http://www.ohyeahbaby.nl

  Liefs Amanda

 8. 22 augustus 2015 / 8:25 pm

  Via je reactie kom ik weer op jouw blog terecht! Ik ben Kim 23 jaar, een studente Bedrijfskunde uit Amsterdam. Een typisch studentenleven heb ik niet. Mijn angsten zitten daarvoor een beetje in de weg. Op mijn blog vind je persoonlijke onderwerpen, artikelen over mooie dingen in het leven en beauty!

 9. 22 augustus 2015 / 12:34 pm

  Ik blog op Mumstheword.nl! Een website over alles wat te maken heeft met zwangerschap en moederschap. Van spuitluiers en lektieten tot hormonale huilbuien en baby’s mooiste kleertjes.

  Niks missen? Doe dan even een duimpje omhoog via https://www.facebook.com/mumsthewordnl . Vind ik dan weer leuk, haha ;-).

 10. 22 augustus 2015 / 11:05 am

  Leuk initiatief! Mijn naam is Kelly Kokenberg, eigenaresse van de blog http://www.xkekography.com. Ik blog over fashion, lifestyle, reizen, fotografie en alles wat me daarnaast interesseert! Ik deel dit graag met jullie! Je kunt me volgen op Instagram (xkekography), Bloglovin (xkekography.com) en Facebook (kekography). Zie ik je daar?! Love, Kelly

 11. 22 augustus 2015 / 10:58 am

  Wat een leuke mogelijkheid!
  Ik ben Kirsten, 28 jaar jong en samen met mijn vriend schrijf ik op http://www.travelaar.nl over onze reis van bijna zes maanden door Azië en citytrips/vakanties in Europa. We delen onze ervaringen en delen handige tips met onze bezoekers. Ons doel is om anderen te inspireren om meer van de wereld te ontdekken en dat met een klein(er) budget.

  Op dit moment loopt er net een mooie winactie, dus een mooi moment om te bezoeken! Wij zijn ook te volgen op Facebook: http://www.facebook.com/travelaar en delen bijna dageijks reisinspiratie op www,instagram.com/travelaar.nl

 12. 22 augustus 2015 / 9:07 am

  Ah goed idee! Ook wel handig om een overzichtje te hebben van alle blogs onder elkaar !

  En lief dat we mogen spammen 😉
  Ik heb net als jou een mamablog waar ik ook niet alleen over het moederschap schrijf, maar over alles wat in me opkomt 😉
  Mijn blog is http://www.mommysworld.nl !

  Liefs Lin!

 13. 22 augustus 2015 / 8:54 am

  Leuk dat we mogen spammen! Ik doe graag mee 😉

  Ik ben Charlotte, 27 jaar en blog op http://www.lovelycharlotte.nl. Op Lovely Charlotte vind je alles over verveelde peuters en piemelfases tot Netflix en knipogen op de fiets!

  Neem zeker een kijkje, en reacties vind ik altijd leuk 🙂

  Fijn weekend!
  Liefs, Charlotte

 14. 22 augustus 2015 / 8:53 am

  Hoi!
  Ik wil je graag uitnodigen mijn eigen blog te lezen: http://everyday-life.nl
  Het is een blog over mijn persoonlijke leven en andere interessante dingen.

  Je kunt me volgen op Facebook.com/everydaylifeNL

  Twitter: @everydaylifenl
  Intagram: nicole_everydaylife

  Groetjes!

 15. 22 augustus 2015 / 8:35 am

  Ook al weet ik dat je regelmatig een blogje van mij leest, toch wil ik ff van de spam mogelijkheid genieten hihi!

  Ik ben Cassandra, over 3 dagen 26 jaar en ik blog op http://www.princess-leia.nl over vroeggeboorte, het moederschap, (kids)fashion, beauty en andere onderwerpen die mijn interesse wekken. Makkelijk gezegd heb ik een personal lifestyle & mamablog.

  Je kunt mij volgen op Instagram, Twitter, Facebook, Google+, Pinterest en natuurlijk bloglovin. Je vindt mij onder de naam Princessleianl

  Aangezien ik over 3 dagen mijn verjaardag vier heb ik een mega winactie opgezet, misschien leuk om dan even een kijkje te nemen!

  Lieve Nova, Gefeliciteerd met het behalen van zoveeeeeel volgers! <3