instagram

45   992
113   5472
744   3958
62   3815
82   4703

Shoptips Negenmaandenbeurs 2018

Gisteren was de eerste dag van de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Ik was er de hele dag en verzamelde de leukste shoptips voor jullie. Ga jij dit jaar ook? Dan raad ik het zeker aan om dit lijstje erbij te houden. 

Ervaring

Ik zal eerst maar beginnen met het delen van mijn ervaring van de beurs van dit jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nu echt heel anders doorheen loop dan vorig jaar. Ik ben nu zelf zwanger en kijk veel bewuster. Het was weer een hele leuke dag. Ik was uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe kinderwagen van het Zweedse merk Thule. Deze werd gepresenteerd door Liza Sips. Gisteren was het dan ook de dag van de bloggers, dus heb ik vele bekende medebloggende mama’s gezien. En natuurlijk ook nieuwe mensen ontmoet en een aantal volgers. Daar zal ik de komende twee dagen nog meer van tegen komen, super leuk!

Thule Kinderwagen Thule Kinderwagen

De hallen

Er zijn twee grote hallen, hal 8 en hal 11. In hal 8 vind je veelal de grotere merken/winkelketens. Denk aan Kruidvat, Babypark, Difrax, Prenatal, Etos etc. En in hal 11 vind je de kleinere/beginnende shops.

Hal 8

Eigenlijk is het niet heel erg spannend om over hal 8 te schrijven, want de grote shops en winkelketens kennen wij natuurlijk allemaal. Maar wat ik wel even wil delen zijn de opvallende shops/acties die je in deze hal kunt vinden. Ik raad het je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Wehkamp, want dan ontvang je een knuffel van Done By Veer gratis! En daarnaast zou ik ook absoluut even kijken bij CarlijnQ. Zij verkopen de wintercollectie en basics voor 10 euro per stuk en 3 voor 25! Ammehoela zit ernaast en zij hebben ook hele scherpe prijzen. Verder kun je in deze hal vele verschillende soorten kinderwagens testen. Voor mij heel handig, want ik ben er nog steeds niet over uit welke ik graag wil!

Hal 11

Hal 11 blijft toch mijn favoriet. Heerlijk kleine shopjes en je hebt echt persoonlijk contact met de eigenaars/eigenaresses van de merkjes. Geen ingehuurd personeel dat er eigenlijk maar staat omdat het moet (geldt natuurlijk niet voor ieder kraampje in hal 8 hè), maar echt de directe persoon achter het merk. Hierdoor druipt het enthousiasme en dankbaarheid er vanaf als er ook daadwerkelijk wat wordt verkocht. In deze hal heb ik dan ook de meeste tips verzameld. Omdat het mij hier gewoon veel meer aansprak.

Don’t miss it!

Babyinstijl

Babyinstijl Negenmaandenbeurs

Natuurlijk Babyinstijl! Ik help Lesley vandaag en zaterdag weer en dat doe ik natuurlijk niet zomaar. Naast het feit dat zij een topper is, heeft zij ook super leuke items en die kan je natuurlijk niet overslaan. Van haarbandjes tot sweaters, van sokjes tot mombags. Ze heeft het gewoon allemaal! En als de maat die je zoekt er niet tussen zit, dan kun je de bestelling betalen bij de beurs en zal het kosteloos naar je worden verstuurd. Nou, wat wil je dan nog meer?

TinyMoon

Tiny Moon Negemnaandenbeurs  Tiny Moon Negemnaandenbeurs

TinyMoon is een heel vrolijk merk! Zo kleurrijk en kinderlijk. De broekjes, slabs, haarbandjes en beanies zijn heel druk, maar daarbij bieden zij zwart/wit/grijze basic bovenkleding aan. Perfecte combinatie dus! De kleuren die trokken mij naar hun kraam en na het maken van een praatje met de eigenaars was ik verkocht. Het idee is geweldig. Ik vind dat handgemaakte kinderkleding van zo’n goede kwaliteit zeker wat meer aandacht verdient.

Tiny Moon Negemnaandenbeurs Tiny Moon Negemnaandenbeurs

Mum & More

Mum & More Negenmaandenbeurs

Mum & More is ook een shop dat handgemaakte kleding verkoopt. Een heel klein kraampje waar ik toch even voor moest stoppen. Ik kende het merk zelf niet, zij mij wel (dat was dan wel weer grappig), maar ik ben echt heel erg blij dat ik een van de eigenaresses heb gesproken. Super leuke vrouw en doet het met enorm veel plezier. Het slaapzakje is van mij favoriet. Zal ik vandaag dan toch maar even terug gaan om er eentje aan te schaffen?

Ukje

Ukje Negenmaandenbeurs

Ukje heeft verschillende bekleding voor de Maxi Cosi of je Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Doordat er enorm veel keus is, is er voor iedereen wel wat! Ik ben er zelf echt nog niet over uit welke bekleding ik wil voor de Maxi Cosi. Gelukkig heb ik nog even en kan ik rustig uitzoeken welke bekleding het beste zal gaan passen bij mijn voetenzak van House of Jamie.

Ukje Negenmaandenbeurs

Geniet!

Als je nog naar de Negenmaandenbeurs gaat, geniet er dan lekker van. Snuffel lekker overal rond en ik hoop dat je wat hebt aan mijn tips. Er is natuurlijk zoveel meer te zien, maar deze shops moest ik gewoon even met jullie delen. Laat je weten hoe je het vond? 

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *