instagram

29   874
111   5394
742   3946
62   3808
82   4699

Shoplog

Een shoplog, je kent het wel. Je recente aankopen laten zien aan je lezers/kijkers. Leuk om te showen en/of te informeren. Shoplog  bestaat uit twee woorden. Shop(pen) en (web)log. Je logt dus eigenlijk gewoon wat je hebt geshopt om het even plat te zeggen.

Ik word regelmatig gevraagd waar ik shop voor E. Ik zat er daarom over na te denken om ook te gaan shoploggen. Zo ziet iedereen waar ik de kleding koop. Ik deel het natuurlijk graag en als het in een keer kan dan is het al helemaal mooi!

Op instagram word ik vaak getagt voor de #bootd (Baby Outfit Of The Day) van E. En dat is hartstikke leuk en dan vertel ik er ook gewoon bij waar ik wat vandaan heb. Maar daar komt natuurlijk nooit alle leuke kleertjes voorbij die ik voor E. (onlangs) heb geshopt!

Binnenkort zullen er dus shoplogs verschijnen van de kleding van E. Ik doe het wel met terugwerkende kracht, omdat ik onlangs heel veel voor E. heb ingeslagen!

Ben benieuwd wat jullie er van zullen vinden.

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 18 augustus 2015 / 8:46 am

  Ja, shoplogs zijn altijd heel erg leuk om te zien! En wat heb je een leuke blog! Ik zal jouw blog aan mijn nicht laten zien. Ze is in verwachting. xx

  • Nova
   18 augustus 2015 / 9:11 am

   Thanks! Super leuk!
   Liefs,
   Nova