instagram

55   1273
50   1011
113   5499
744   3965
62   3822

Shoe twinning is ook winning

Je ziet het steeds vaker. Ouders die dezelfde kleding/schoenen aan hebben als hun kind(eren). Het is toch ook hartstikke leuk? En merken spelen er ook heel goed op in. Ik zet voor jullie op een rijtje welke sneakers en andere schoeisels het leukste zijn om te twinnen. 

Sneakers

Iedereen heeft wel minimaal 1 paar sneakers in de kast. Kan niet anders! De een heeft er wat meer mee dan de ander, maar ik geloof niet dat er iemand is die zegt dat hij/zij echt helemaal geen sneakers heeft. Sneakers zijn eigenlijk sportschoenen, maar worden buiten het sporten om ook veel als vrije tijds schoenen gedragen. Er zijn echt vele verschillende sneaker merken en nog veel meer verschillende modellen.

Tips om te twinnen met sneakers

Ik deel een aantal sneakers met jullie die leuk zijn om te twinnen.

Nike Air Force One (low & high)

Nike Air Force One Low

Samen met E. en J. twin ik met de Nike Air Force one low. Bijna iedereen heeft ze wel in de kast liggen of gehad. Zo ook wij. Ik heb vroeger de hoge gehad en E. ook. Nu hebben we allebei de lage en zijn kleine zusje J. kon natuurlijk niet achter blijven. Het leuke aan deze sneaker is dat echt iedereen ze kan dragen. Ze zijn in hele kleine maatjes te verkrijgen, maar ook in hele grote. En gemakkelijk te combineren.

Vans old skool (low & high)

Vans Old Skool

Deze zijn net als de Nike Air Force One sneakers die bijna iedereen heeft of heeft gehad. Ze zijn zo stoer voor jongens en meisjes. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn heel makkelijk te combineren.

All Stars (low & high)

All Stars

All Stars zijn niet meer weg te denken. Het leuke aan deze vind ik dat je echt oneindig veel keus hebt. Verschillende kleuren en printjes. Dus er zit altijd wel wat voor jou tussen. Ze lopen heel fijn en ik vind ook dat deze schoenen goed gebruikt mogen worden. Naar mijn mening zijn ze het mooiste als ze wat zijn versleten.

Nike Air Max

Nike Air Max

Nike Air Max zijn echt niet meer alleen voor gabbers of een bepaald soort type. Ik heb een heel tof paar in mijn kast staan, nu mijn kids nog.. Maar ook bij dit model heb je bijzonder (bijna belachelijk) veel keus! Leuk, want dan is er voor iedereen wel een geschikte kleuren combinatie, maar dat maakt het voor mensen die moeilijk kunnen beslissen echt niet makkelijk.

Tips om te twinnen met overige

Naast twinnen met sneakers, kun je ook twinnen met ander schoeisel.

Dr. Martens

Dr Martens

Jaaa, Dr. Martens zijn echt life. Hele fijne schoenen (nadat je ze bijna een maand hebt uitgelopen..) en passen echt overal bij. Ook deze zijn te verkrijgen vanaf heel klein tot vrij groot.En je hebt verschillende soorten modellen, dus dat scheelt. E. en ik hebben Dr. Martens, nu J. nog..

Timberland

Timberlands

Timba’s is ook zo’n merk dat je eerder wel, dan niet tegen komt in een schoenenkast. Hele degelijke, fijne en stijlvolle boots. En ook in verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. Het kan in het begin wel wat wennen zijn, vanwege het gewicht, maar het is het allemaal waard. Ook deze passen overal bij. Dat is fijn he?

UGG’s

UGGS

Dr. Martens, Timberlands en UGG’s zijn eigenlijk typische winterschoenen, maar ik draag ze gewoon het hele jaar door. Ook UGG’s ja! Een rokje, blote benen en heerlijke warme boots eronder. Ik leef ook op mijn UGG’s sloffen en kom de winter ook door met mijn UGG’s handschoenen. Maar ik dwaal af. Over het merk UGG kan ik eigenlijk wel een aparte blogpost schrijven. Ik zal dat jullie besparen. Buiten mijn liefde voor dit merk om, is het ook ideaal om te twinnen.

Top tips?

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt gehad. Er zullen vast nog meer sneakers en overige schoenen zijn die je leuk kan twinnen, maar deze wilde ik graag met jou delen. Heel veel twin plezier!

Twinnen met nike air force

Liefs, 

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *