instagram

52   1194
50   1010
113   5497
744   3964
62   3820

Samen Vaderdag vieren met een omgangsregeling

De vader van de kids en ik hebben nu ongeveer een half jaar een omgangsregeling. Om de ene week heeft hij ze een weekend. Vandaag is het Vaderdag, maar is het niet zijn weekend. Hoe lossen we dat op?

Goede omgangsregeling

De omgangsregeling staat nergens vastgelegd. “Gaat dat dan wel goed!?” Hoor ik je bijna denken. Maar tot nu toe gaat het prima. Hij heeft de kids op de afgesproken weekenden en wij communiceren regelmatig. Als de kids bij hem zijn geeft hij altijd updates van hoe het met ze gaat. Krijg ik foto’s en filmpjes. En uiteraard ook andersom. We mogen echt niet klagen dus.

Vaderdag 2020

Ondanks dat dit niet zijn weekend is, hebben wij de ochtend met elkaar doorgebracht. De kinderen hebben hem hun eigen gemaakte cadeau gegeven en ik kocht namens hen nog een kleinigheidje. Hij geeft zelf helemaal niets om dit soort commerciƫle dagen, maar ik nam deze gelegenheid wel aan om hem even in het zonnetje te zetten en om hem echt het vader gevoel te geven. Dit is immers zijn eerste Vaderdag die hij bewust meemaakt als vader van twee. Gelukkig waardeerde hij het wel.

Tijd met elkaar doorbrengen

Het gebeurt niet vaak dat wij tijd met z’n vieren doorbrengen, maar het kan dus wel. We hebben geen ruzie, kunnen gewoon normale gesprekken met elkaar voeren (mits we geen gevoelige snaren van elkaar raken haha) en zorgen ervoor dat dat er een fijne sfeer is voor de kids. Ik weet eerlijk gezegd niet wanneer de laatste keer was dat we iets met z’n allen hebben gedaan. Maar wat ik wel weet is dat de kinderen het erg naar hun zin hebben gehad en daar doen we het voor.

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Ela
  22 juni 2020 / 7:58 am

  Super goed dat het zo kan, hier loopt het echt het tegenovergestelde helaas

 2. Farah
  21 juni 2020 / 10:58 pm

  Echt top hoe je dit beschrijft. Ik ben zelf getrouwd, dus kan mij niet voorstellen hoe dit is. Maar vind het tof dat je dit deelt. Ik denk dat veel moeders hier van kunnen leren. Wrokgevoelens voor je ex, mag mooie herinneringen met hun papa niet in de weg staan (vind ik)

 3. Aida
  21 juni 2020 / 12:28 pm

  Echt een top moeder!

 4. Lorline Coutinho
  21 juni 2020 / 11:45 am

  Ik vind je geweldig!