instagram

55   1285
50   1011
113   5499
744   3965
62   3822

Radiostilte

Hallo allemaal! Wat een radiostilte de laatste tijd op More Than a Mom hè? Ik ga er niet om heen draaien. Ik was erg druk en het bloggen schoot er gewoon bij in. Of ik had geen zin, was te lui of stelde het uit. Anyway, ik praat jullie graag bij wat ik de afgelopen anderhalve maand heb uitgespookt.

Als ik terug kijk is het eigenlijk niet veel meer dan zorgen voor E. en werken. En als ik een dagje ( ja, je leest het goed..) vrij was, dan deed ik graag iets leuks. Ik vind het zo zonde om de vrije tijd die ik heb, te gaan besteden aan rusten. Ik heb dan liever zo iets van, doe dan iets nuttigs/leuks.

Ondanks dat ik het ‘zonde’ vind, is het natuurlijk niet heel slim. Iedereen heeft rust nodig, dus ook ik. Ik ben geen robot, al doe ik af en toe wel alsof ik er een ben. Buiten dat om begint school gewoon weer over ruim 2 weken. Het zou misschien wel handig zijn als ik daarvoor wat ben uitgerust.

Ik heb naast het werken dus ook leuke dingen gedaan. Een midweekje weg geweest met de familie. En E. heeft daar enorm van genoten. Hij heeft daar zelfs z’n eerste stapjes gezet! Met 9 maanden en 3 dagen, wat een mijlpaal!

In de tussentijd heb ik ook een andere uitstraling gegeven aan mijn blog. Is het je opgevallen? Ik wilde gewoon wat nieuws, en vond dit wel een leuke verandering!

Op instagram ben ik trouwens erg actief en daar zou je mij en E. ook op de voet kunnen volgen. En wat gaat het daar trouwens ineens hard zeg, met de volgers!! Bijna bij de 1000. Dat moet eigenlijk wel gevierd worden, denk je niet? Tijd voor een giveaway?

Heb jij dit soms ook? Maar doorgaan terwijl het verstandiger is om even wat gas terug te nemen?

 

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 17 augustus 2015 / 2:20 pm

  All The time! Ik herken mijzelf hier heel erg in. Ben ook het type dat maar blijft door gaan en waar geen rem op zit. In deze vakantie ben ik voor het eerst sinds jaren toch gegaan voor een paar luie rust dagen en het voelde heerlijk! Echt een aanrader, want je loopt jezelf zo makkelijk voorbij. Daar zit je kindje natuurlijk niet op te wachten, die heeft een frisse mama nodig. Toch wil ik even kwijt dat ik je een fantastische moeder vind, juist omdat je doorgaat! X

  • Nova
   17 augustus 2015 / 3:04 pm

   Wat lief van je Cassandra, dank je wel! Jij bent ook echt een top mama voor knappe Leia!

   Ik vind het erg moeilijk om een balans te vinden in werk, E., vrije tijd en rust. Maar wat je zegt, E. heeft een frisse mama nodig. En dat kan alleen als ik ook wat rustmomentjes voor mezelf in las.