instagram

77   1819
50   1020
113   5520
746   3973
62   3827

Playplaid: Het slimme interieur vriendelijke speelkleed

Vandaag zet ik een van E. zijn gekregen cadeautjes voor zijn vierde verjaardag in het zonnetje. Het Playplaid speelkleed. Een speelkleed dat gezien mag worden. En dan hoor ik je bijna denken: Bestaat dat? Het antwoord is JA! Benieuwd?

4 soorten

Playplaid heeft 4 verschillende soorten speelkleden:

Deze vier verschillende speelkleden hebben allen een ander thema zoals de namen van de speelkleden al doet vermoeden. Er is een strand nagebootst, een jungle, een mooi prinsessenkasteel en een dorpje met een gevangenis. Wij hebben de mainstreet en E. vindt het geweldig. Ik hoor regelmatig dat de politie weer een boef heeft gevangen en hem in de gevangenis gooit. Boys will be boys he?

Slimme playmat

Het leuke aan Plaplaid is niet alleen dat ze in 4 verschillende thema’s te verkrijgen zijn. Ze zijn namelijk ook slim. Slim omdat alle 4 playmats op elkaar aansluiten. Leg ze naast elkaar en je kan zo van de jungle het sprookjesland in rijden. Ik vind dat super! De fantasie van een kind gaat eindeloos ver en Playplaid speelt hier goed op in.

Daarnaast is het waterbestendig en super makkelijk schoon te maken. Het is van een soort vinyl gemaakt. Dus zuigen, dweilen met een doekje afnemen of wat je ook graag zou willen doen kan dus allemaal. Sinds kort leg ik J. ook op de grond. Gewoon lekker de boel laten verkennen en kan ze van dichtbij kijken hoe haar grote broer speelt. Ze kwijlt nogal veel en dus ook op de playmat, maar dat was echt geen enkel probleem. Even een doekje eroverheen en het is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Interieur vriendelijk

Playplaid

Welk thema je ook kiest, Playplaid heeft alleen vloerkleden die gezien mogen worden. Sterker nog, ze trekken de kindjes heel erg aan omdat ze anders zijn dan andere speelkleden. Ik geniet er enorm van als E. lekker aan het spelen is, maar ik moet wel eerlijk zijn dat het toch net iets leuker is als het met mooi speelgoed is. Hij blij, ik blij!

Wat vind jij van de speelkleden van Playplaid?

 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 26 februari 2020 / 9:57 am

    Echt hele leuke kleden. Ook super dat ze allemaal op elkaar aansluiten.