instagram

45   1045
49   1008
113   5490
744   3962
62   3818

Een perfecte skinny jeans for boys!

Ik ben altijd opzoek naar een perfecte skinny jeans. Je zou denken dat het met E. zijn stevige benen niet zo lastig zou moeten zijn. ‘Helaas’ ben ik een enorm kieskeurig persoon. Wat vaak skinny wordt genoemd, is 9 van de 10 keren voor mij niet skinny genoeg. Wat ben ik dan ook blij als ik een skinny jeans vind dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet!

Meet the super skinny jeans

Ik wil jullie graag kennis laten maken met een mooie zomerse lichte super skinny jeans van H&M voor de jongens. Ja, je leest het goed. Mijn dreumes (85 cm) past de jeans van de jongensafdeling (maat 92-140) van H&M! Aan de ene kant ben ik daar super blij mee, want anders had ik deze geweldige jeans nog niet voor hem aan kunnen doen. Maar aan de andere kant pink ik wel een traantje weg. Bye bye babyafdeling van H&M..

Anyway, the jeans.

Skinny jeans jongens

Helaas kan ik deze jeans niet vinden in de webshop. Ik zag hem hangen in de winkel en werd opslag verliefd. Ik kon toen alleen maar hopen dat hij ook zo skinny bij E. zou zitten als dat ik wilde.

Skinny jeans jongens

Skinny jeans jongens

En ja hoor, precies zoals ik het in gedachten had. I can’t get enough of these jeans! Het voelt altijd zo goed om een goede aankoop te doen. En vooral als je er op dat moment niet specifiek naar opzoek was.
Als dit voor jou een goede shoptip is, dan zeg ik hollen naar H&M! Je herkent hem aan dit label en zorg dat je €19,99 bij je hebt. 😉

Skinny jeans jongensWe love it skinny

Naast deze toffe skinny heeft E. nog 3 andere skinny jeans in zijn kledingkast waar ik enorm blij mee ben.

❥ De ripped jeans van Ryder L via Minisonly

Skinny jeans jongens

❥ Jog denim van Lucky no. 7

Skinny jeans jongens

❥ En een super skinny fit jeans van H&M

Skinny jeans jongens

Van wat voor jeans houd jij meestal voor je kleine?

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 14 juni 2016 / 8:52 pm

    Jaaaa love it! Ze de twins eindelijk goed lopen kunnen strakkere spijkerbroeken beter vind ik, dus aanschaffen maar!

  2. 13 juni 2016 / 8:36 pm

    Nice! Ik vind de ripped zwarte broek ook heel stoer! Mijn zoontje draagt veel jeans van name it, skinny en baggy, wel wat andere fit dan dit. En verbazingwekkend genoeg skinny jeans van hema! Zitten geweldig!