instagram

52   1143
50   1009
113   5493
744   3963
62   3818

Orange babies

Je hebt vast wel eens een reclame voorbij zien komen van Orange Babies. De prachtig beschilderde buiken zijn niet te missen! Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen in Afrika met hiv te helpen, door hun baby’s gezond en hiv vrij ter wereld te helpen. En nu kunnen ook wij (moeders) helpen, door het kopen van lotiondoekjes.

Ik schrijf deze blogpost, omdat E. deze week 1 jaar wordt. Het is een feestweek, maar ik wil hier toch even bij stil staan. E. is kerngezond en dat is niet vanzelfsprekend. 

Speciaal voor Orange Babies ontwierpen Bas Kosters, Jeroen van Koningsbrugge en Henk Schiffmacher unieke verpakkingen voor lotion babydoekjes. Elke designer heeft 3 verschillende ontwerpen gemaakt, in totaal zijn er 9 verschillende designs. Bij aankoop van deze limited edition lotiondoekjes steun je Orange Babies.

Orange babies ontwerpen Orange babies ontwerpers

“Je kan niet kiezen waar je geboren wordt. Wanneer je met een ziekte ter wereld komt, sta je direct met 1-0 achter. Als ik al één baby kan helpen gezond geboren te worden, ben ik gelukkig.” Jeroen van Koningsbrugge

Naast dat Orange Babies zwangere vrouwen met hiv helpen om hun kind gezond ter wereld te helpen, biedt Orange Babies ook steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Met € 100,- kan Orange Babies 1 baby gezond ter wereld laten komen.

De lotiondoekjes zijn vanaf 2 november 2015 exclusief bij Etos verkrijgbaar voor € 2,19 per stuk.

Ik heb het ontwerp van Jeroen van Koningsbrugge mogen ontvangen. Een heerlijk speelse afbeelding. Het leuke is dat toen E. ‘m op zijn commode zag liggen, hij er meteen naar ging wijzen. De zon, de bloemetjes, het vogeltje, de hartjes. Hij vond het prachtig!

Orange babies limited edition

 Wat vind jij van deze lotion babydoekjes van Orange Babies?
Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *