instagram

6   580
85   1998
51   1032
113   5549
747   3990

Nova’s 22nd birthday giveaway!

Whiehoe! Over een week ben ik 22 jaar. En wie jarig is, trakteert! En dat doe ik niet alleen. Nee! Samen met 9 andere webshops geef ik 9 cadeaus weg aan 9 verschillende winnaars. Harstikke leuk! Benieuwd wat je kunt winnen? Lees snel verder.

Nova's Birthday GIveaway

Als je goed kijkt, zie je ook dat er cadeaus bij zitten die niet alleen leuk zijn voor mensen met een kind. Ik zou geen More Than a Mom zijn als ik niet aan de moeders zelf zou denken. Dit geldt overigens ook voor de niet-moeders! Ik heb de prijzen zo uitgekozen, dat er voor ieder wat wils is!

Wie geeft wat weg?:

Popsjesenco geeft een super leuke zwart/wit kaartenset (8stuks) weg!
Zijn verschillende kaarten. Leuk om te geven, maar zeker ook leuk om zelf te gebruiken. En uiteraard in mijn lievelings ‘kleuren’ zwart/wit.
Nova's birthday giveaway - popsjesencoLoods 71 geeft een hele mooie boomstam waxinelichthouder weg. Dit waxinelichthouder maakt elk huis net iets meer een thuis. Zo warm en smaakvol. Dit maakt je interieur helemaal af.
Nova's birthday giveaway - loods71

Van Mariel geeft een zelf ontworpen planblok weg. Deze planblok is heel handig om alles bij te houden. Buiten je afspraken en notities om, kun je hier ook heel overzichtelijk bijhouden hoeveel glazen water je gedurende dag hebt gedronken. Ook voor een boodschappenlijstje is er ruimte. Kortom, zeer handig om te hebben!
Nova's birthday giveaway - VanMarielLittle Buds geeft een toffe zwart/wit gestreepte beanie weg. Een beanie is echt een musthave! Ik ben zelf erg van van beanies. Het maakt de outfits van E. af.
Nova's birthday giveaway - Little Buds

Huusje geeft een prachtige message in a bottle armband weg. Deze armbandjes zijn zo subtiel, maar heel erg mooi. Ieder armbandje heeft een eigen boodschap. Zelf ben ik er helemaal weg van.
Nova's birthday giveaway - Huusje

Once Upon a Pink Cloud geeft de enorm gewilde oreo bijtring weg! Voor de beginnende tandjes is dit de ultieme uitkomst. En daarnaast is het ook enorm leuk om te zien!
Nova's birthday givaway - ouapc

By Jero geeft een shirtje naar keuze weg voor de coole kids onder ons. Er is genoeg keus en zij hebben zeker een shirtje in het assortiment dat bij jouw kindje past!
Nova's birthday giveaway - By Jero
Believe Mode geeft het stoere batman broekje weg. Dit broekje is voor de stoere jongens, maar past ook zeker goed bij een stoer meisje!
Nova's birthday giveaway - Believe ModeEn tot slot het leuke en toepasselijke verjaardagskalender van Zoedt. De maandelijkse quotes maakt deze verjaardagskalender zo uniek!
Nova's birthday giveaway - Zoedt

Wil jij een van deze toffe items winnen? Ga dan snel naar mijn instagramfeed en zoek de giveaway afbeelding op en zie daar alle instructies hoe je mee kunt doen!

Succes!

 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *