Ik heb echt nog lang niet genoeg verhalen, helaas! Heb zoveel positieve reacties op mijn idee gehad om een nieuw rubriek te starten voor de mama’s. Ik plaats de oproep gewoon nog een keer en hoop dat ik nu wat meer verhalen zal binnen slepen.

Als je mijn oproep hebt gemist klik dan hier.

Ik begrijp dat het best lastig is om een persoonlijk verhaal op papier te zetten. Het valt ook niet mee. Om jullie te helpen, ben ik een samenwerking aangegaan met Rockin Lily’s. Rockin Lily’s verkoopt kralen naam/nummerarmbanden. Simpel, maar o zo leuk!

De eerst volgende 10 mama’s die hun verhalen willen delen, ontvangen als bedankje een armband met een tekst naar keuze.
De enige voorwaarden die hier aan zijn verbonden, zijn:
1. Jouw persoonlijke verhaal sturen naar contact@morethanamom.nl
2. Rockin Lily’s volgen via Instagram en/of liken op Facebook.

That’s all. Ik hoop dat jij jouw persoonlijke verhaal wil delen met mij en de rest. Vele mama’s zullen zich herkennen in jouw verhaal, of kunnen jou steun bieden.

Let’s make this work!

Mama's gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *