instagram

52   1194
50   1010
113   5497
744   3964
62   3820

Nobody said it was easy…

Het  zal jullie vast niet zijn ontgaan dat het de laatste tijd wat stilletjes is op More Than a Mom. Op Instagram ben ik nog wel dagelijks actief, maar mijn blog verwaarloos ik. Why!? Het valt eigenlijk niet goed te praten, maar ik vertel jullie wel mijn excuus.

Naast dat het nieuwe schooljaar een anderhalve maand geleden is begonnen, ben ik in de tussentijd ook nog eens mijn baan kwijtgeraakt en heb ik een nieuwe baan gevonden!
Het is niet niks: Een kind opvoeden, studeren, je baan kwijtraken, opzoek gaan naar een nieuwe baan, aangenomen worden (jeej) en je weg vinden bij je nieuwe baan.

Een kind opvoeden is al een fulltime job. En ik (en vele met mij!) besluiten dan maar even om er een (voltijd) studie naast te doen en ook nog eens te werken. Oh en ik heb ook nog een sociaal leven die ik ook nog moet onderhouden. Tja, ik moet toch wat hè..

En More Than a Mom dan?

Ja, naast mijn drukke leven bestaat More Than a Mom natuurlijk ook nog. Ik kreeg laatst een compliment van iemand op Instagram dat ik een inspiratiebron ben voor haar en ook voor vele anderen. Dit zette mij aan het denken. Wat een super compliment dat zij mij zo zag! Ik voel mij op dit moment alleen niet zo, want ik deel amper wat met jullie van mijn leven. Ik ben zo trots op More Than a Mom, maar ik kan er zoveel meer uit halen dan dat ik nu doe. Hoe kan ik jullie inspireren als ik eigenlijk niets met jullie deel?

Door alle hectiek van de afgelopen maanden was het dus erg stil, maar I’m back!
Ik zal ook echt mijn best doen om elke maandag, woensdag en vrijdag een blogpost plaatsen.

Nobody said it was easy…

Liefs,

Nova

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 17 oktober 2016 / 8:39 am

    Zo herkenbaar! Ik heb in hetzelfde schuitje gezeten en nog van domeinnaam veranderd. Zoveel werk en zoveel meer willen bieden dan ik nu doe. We can do this!