instagram

34   949
113   5450
742   3950
62   3809
82   4701

No pain, no gain.

Je hoeft echt niet net te zijn bevallen om problemen te hebben met je lichaam. Ik denk dat iedere vrouw altijd wel of er wel eens mee worstelt. Net iets te veel vet daar en te weinig hier. Het is eigenlijk ook nooit goed. Zelfs als het goed is. Wat is eigenlijk goed!?

Ondanks dat ik maar 2 kg ben aangekomen tijdens de zwangerschap, ben ik helemaal niet blij met hoe ik eruit zie. Dan moet ik wel eerlijk erbij vermelden dat ik het na de zwangerschap er zelf allemaal heb aan gegeten, dus ik heb het aan mezelf te danken. Nu alweer bijna een maand geleden trok ik weer mijn sportschoenen aan om serieus aan de slag te gaan. In september heb ik een bruiloft gepland staan en het is wel de bedoeling dat ik er mooi uitzie in de jurk. En nee, ik ga niet trouwen. Maar het is wel leuk als je outfit zit zoals je het ook in gedachten had. Ondanks dat ik nog totaal geen idee heb wat ik aan ga doen, maak ik me daar nu al wel druk over.

Nja druk.. Als ik me echt heel erg druk maakte dan liet ik het snoepen voor wat het is. En dat doe ik niet.. nog niet! Gisteren was het maandag en ook nog eens de eerste van de maand. Beter kan ik het niet hebben om het roer om te gooien. Wat is dat trouwens eigenlijk? Dat er altijd voor een maandag wordt gekozen om op je lijn te letten? Of de eerste van de maand? Ik weet het echt niet, maar ook ik maak me hier schuldig aan!

Van het weekend sprak ik een vrouw dat er tip top uitzag. Ze had een prachtige sixpack, echt om jaloers op te worden. Heel veel respect, want ze is vorig jaar ook nog eens bevallen! Ik had er eigenlijk een foto van moeten maken.. Maar ze leek al een attractie, want alles en iedereen zat aan haar te plukken. Dus ik hield me in. Ze vertelde over wat ze at en hoe vaak ze naar de sportschol ging etc. Iemand had daar een antwoord op waar ik me heel goed in kon vinden. Ze zei letterlijk: “Ik heb chocola nodig in mijn leven.” Ik heb dat dan niet met chocolade, maar wel junkfood of ander soort lekkernij! Het gaat echt heel veel pijn doen om al dat lekkers te laten staan. Maar goed, ze zeggen niet voor niets: “No pain, no gain.” Dit moet ik maar steeds voor mezelf herhalen als ik aan ongezonde dingen denk!
Ik kreeg uiteindelijk de kans om even alleen een praatje met haar te maken. Ik heb toen haar mijn resultaten laten zien. Ze moedigde me enorm aan door mij een compliment te geven dat ik er echt voor moest gaan omdat ik er al bijna ben!

ResultatenDit zijn mijn resultaten. En een foto van mijn buik bespaar ik jullie ( en mezelf). Ik lijk wel 20 weken zwanger. Of wat zeg ik? Zelfs met 20 weken had ik niet zo’n buik! Het vet dat ik dus te veel heb, zit allemaal daar! Ze vertelde me dat een vetpercentage van 24 procent normaal is. Ik heb er geen verstand van, maar ik wil dat maar al te graag geloven! De 2,3 procent extra zit duidelijk op me buik. Balen..

Dat wordt nog eens wat. Na dat ik donderdag mijn oude dansschool binnen liep en werd uitgenodigd om mee te doen met de eindshow, realisseerde ik me dat het echt tijd was om hier wat aan te gaan doen. Aangezien de eindshow 20 juni plaatsvindt, ja je leest het goed. Ik heb dus nog maar krap 3 weken tijd om me eindshow-proof te maken.

Lets hope for the best!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. chucky1012
  2 juni 2015 / 6:36 pm

  Good luck Xoxo

 2. Chamilla
  3 juni 2015 / 11:26 am

  Echt dit alles wat je zegt had ik precies zo, niet of weinig aangekomen tijdens zwnagerschap maar nu toch zo’n chubby buik
  Maandag met Sylvie getraind oefff haha maar ik ga ook eens opletten
  Niet drastisch want t moet leuk blijven maar meer sporten en minder snacken en snoepen.
  En straks gaan we maar achter die kleine mannen aan rennen haha, jij iets eerder als ik gok ik

  • Nova
   3 juni 2015 / 7:12 pm

   Ja precies! Het moet leuk blijven, gewoon het snoepen en snacken laten staan inderdaad. Geen frisdrank, maar water drinken! Ik denk dat we dan al een heel eind komen!!

   Haha, ja die van jou is zo rustig! Die van mij kan nu al niet stil blijven zitten..

 3. 3 juni 2015 / 1:39 pm

  Wow meis! Je hebt echt een hoog percentage spieren! Waarschijnlijk draait je metabolisme daardoor ook wel oké, maar het kan zijn dat je te weinig (eiwitten en vetten) eet en daardoor wat vet opslaat. Ga jezelf dus niet uithongeren hè, dan breek je spiermassa af, gaat je metabolisme omlaag, en ben je verder van huis.

  Enneh… Enjoy the road 😉

  • Nova
   3 juni 2015 / 7:15 pm

   haha ja, dat is gewoon mijn bouw. Anders was het resultaat echt anders geweest hoor!

   Maar wat interessant zeg, ik moet me er echt in gaan verdiepen! Want ik wil er wel wat mee gaan doen.

   Nee, ik ga me niet uithongeren. Dat crashdieeten is zo enorm slecht! Buiten het feit om dat het er binnen een korte tijd er weer is, breek ik inderdaad ook veel spiermassa af!

   Thanks Sylvie!