instagram

52   1143
50   1009
113   5493
744   3963
62   3818

Naar het Nijntje museum met een twee jarige

Hoera, J. is twee jaar oud! Het is gewoon alweer twee jaar geleden dat ik ben bevallen van mijn Toetalina. Voor haar verjaardag gingen wij naar het Nijntje museum en in deze blogpost vertel ik je hoe wij het hebben ervaren.

65 jaar Nijntje

Nijntje werd voor het eerst getekend in 1955 door Dick Bruna. Meneer Bruna vertelde altijd een verhaaltje aan zijn zoon over een wit konijntje. Toen hij dat konijntje ging tekenen ontstond Nijntje. Nijntje is wereldwijd bekend en geliefd. In het buitenland wordt ze Miffy genoemd.

Nijntje museum

Het Nijntje museum is HET museum voor de allerkleinsten. Het museum is voor kindjes van 2-6 jaar. Het zou leuk zijn als je kindje ook echt een grote Nijntjes fan is net zoals mijn meisje, maar ook voor kindjes die Nijntje niet kennen is dit een heel leuk museum. Peuters en kleuters leren de wereld ontdekken in het Nijntje museum door middel van de verschillende themaruimten. Denk aan het verkeersplein, waar de kindjes zelf kunnen deelnemen aan het verkeer. Maar ze kunnen ook doktertje spelen en de vriendjes van Nijntje een spuitje geven of een pleister plakken op een wond.

Isse echt leuk mama

Nijntje museum leuk voor een 2 jarige?

Zoals ik net al zei is het Nijntje museum voor kinderen van 2-6 jaar. J. is vandaag 2 jaar geworden en is echt een groot Nijntje fan en vond het geweldig! Ze heeft haar ogen uitgekeken en vele spelletjes gedaan. Natuurlijk begreep ze nog niet alle spelletjes, maar ze heeft zich goed vermaakt. We liepen op het verkeersplein en toen zei ze: “Isse echt leuk mama” Dat zegt genoeg den ik toch? Het museum is niet heel groot, maar zie het door de ogen van een kind en dan begrijp je waarom. Er is voor de kleintjes echt veel te zien en te ontdekken. Wij stonden na een anderhalf uur weer buiten. Wij hebben het museum 2 keer doorgelopen.

Winnen!

Denk je na het lezen van deze blogpost: Ik wil ook met mijn kindje naar het Nijntje museum? Dan heb ik goed nieuws! Via Instagram en Facebook geef ik 2 x 2 kaarten weg voor het Nijntje museum, hoe leuk is dat!?

Wat moet je doen om kans te maken:

Instagram:
Volg mij en Nijntje, like het bericht. Tag minimaal 3 andere die deze winactie niet mogen missen. Laat een reactie achter op deze blogpost voor een extra winkans!

Facebook:
Like mijn pagina en Nijntje, like het bericht, tag minimaal 3 andere die deze winactie niet mogen missen en laat voor een extra kans een reactie achter onder deze blogpost!

De winactie loopt tot en met vrijdag 3 juli. Zaterdag 4 juli krijgen de winnaars persoonlijk bericht.
Good luck!

Liefs,

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 Reacties

 1. 4 juli 2020 / 12:32 am

  Geweldig, ik ben dol op je blogs en volg jullie trouw op instagram. Leuk als onze dochters weer een playdate kunnen hebben en wie weet bij nijntjemuseum.
  Lobi

 2. Irene
  3 juli 2020 / 7:50 pm

  Superleuk voor m’n eigen kids of een dagje met vriendinnen en hun kids op pad!

 3. Boya
  3 juli 2020 / 8:53 am

  Leukk!! Je naamgenoot Siggy die wordt 15 juli 2. Lijkt me erg leuk om met haar die kant op te gaan nu ze wat ouder is.
  Nog gefeliciteerd met je knappe leukste dochter en met de inschrijving van de KVK!
  Super stoer dat je de stap hebt durven nemen!

 4. Kim
  3 juli 2020 / 7:27 am

  Wat ziet ze er weer super schattig uit 😍

 5. casa_inside_budget
  30 juni 2020 / 12:34 pm

  Wat leuk zeg!!! Ik maak graag kans. Gister werd Ezequiel ook 2 jaar πŸ˜πŸŽ‰

 6. Angela
  30 juni 2020 / 12:17 pm

  Wat leuk, nog nooit geweest. Doe graag mee voor mijn 3 jarige.

 7. Judith
  30 juni 2020 / 9:22 am

  Super leuk ziet dit er uit!! En dat koppie van je meissie, die geniet…
  Het lijkt me dan ook super leuk om mijn eigen kids te zien genieten in het Nijntje museum… Voor ons niet naast de deur, maar dan maken we er gewoon een dagje uit van…
  Fingers crossed 🀞🏽

 8. Floor Verseveldt
  29 juni 2020 / 7:04 am

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met je kleine knappe dame. Ik maak graag kans voor mijn jongste zoon, hij is dol op nijntje dus hij zou dit geweldig vinden.

 9. Nelleke
  28 juni 2020 / 7:41 pm

  Wat leuk! Die foto’s zien er super uit. Ben normaal niet echt van de musea, maar dit spreekt mij wel aan.

  Dean is 2 en zijn grote broer van 5 vraagt best veel aandacht. Dus even een keer lekker met zijn tweetjes weg, lijkt mij geweldig!

 10. Peggy
  28 juni 2020 / 12:37 pm

  Wat zou dit gaaf zijn voor mn 9 jarige dochter Claire. Ze is meervoudig gehandicapt en functioneert als een w jarige. Ondanks dat ze niet kan praten eten drinken lopen, vind ze Nijntje helemaal geweldig.

 11. Anouk
  28 juni 2020 / 10:50 am

  Wat een knap meisje heb je!
  Gefeliciteerd nog!

  En wat ziet dat museum er leuk uit!
  Daar zou ik ook wel graag heen willen met mijn zoontje! Dus ik doe graag mee! 😊

 12. Mandy
  28 juni 2020 / 10:48 am

  Ik doe graag mee voor Jahlencio πŸ’™. Zijn 4e verjaardag niet echt groot kunnen vieren, dus voor zijn bday alsnog een dagje uit zou leuk zijn 😍

 13. Miranda
  28 juni 2020 / 10:45 am

  Ohh wat super leuk πŸ’™
  Zou heel graag met mijn jongste zoontje erheen gaan 😍 sinds zijn geboorte al een Nijntje kamer en hij is er nog steeds gek op πŸ’™

 14. Francesca
  28 juni 2020 / 10:44 am

  Ik zou dit ook zooo leuk vinden voor mijn zoontje Emilio , ook onlangs 2 jaar geworden en als alleen staande mama, moet ik toch wel soms op mijn centjes letten, alsnog geef ik hem alles wat zijn hartje wil 🧑

 15. Soraya
  27 juni 2020 / 4:49 pm

  Wat een leuke winactie!
  Ik hoop dat ze zelf genoten heeft van het museum.
  Zou leuk zijn om cadeau te geven aan de kindjes van een vriendin

 16. Mommy_of_djalissa
  27 juni 2020 / 6:54 am

  Jaa ons meisje is een echte nijntje fan! We gaan nooit de deur uit zonder haar nijntje doekje. Ze zou haar oogjes uitkijken in het museum!!

 17. Kennely
  27 juni 2020 / 12:22 am

  Nog van Harte gefeliciteerd met je kleine prinsesje!

  Wist niet eens dat het Nijntje Museum bestond. Ik denk dat mijn zoontje van 2 dit ook echt super leuk gaat vinden! Wij hebben zelfs een eigen draai gegeven aan het liedje van Nijntje. Dus zingt hij af en toe in huis β€œZentje een lief kleine jongetjeβ€πŸ˜‚.

 18. Debbie
  26 juni 2020 / 11:31 pm

  Leuk, ik doe graag mee! Gr, Debbie

 19. Rylana
  26 juni 2020 / 11:08 pm

  Ooooh wat zou ons zoontje Max dat geweldig vinden! πŸ˜πŸ’—πŸ’™
  En wat hebben jullie een super gezellige dag gehad saampjes zo te zien! Super 😍

 20. Rowena
  26 juni 2020 / 10:23 pm

  Alsnog gefeliciteerd! Wat fijn dat jullie hebben genoten.

  Mijn dames worden in augustus 2 jaar en ik zou het leuk vinden om deze kaarten te winnen. Ze zijn ook fan van Nijntje

 21. Asma
  26 juni 2020 / 9:22 pm

  Super leuk om dit met mijn lieve nichtje te mogen beleven die ook gek is op Nijntje 😍

 22. Stefaney huisden
  26 juni 2020 / 9:08 pm

  Zou me zoontje zo graag willen brengen naar het Nijntje meusum hij vindt Nijntje geweldig sinds de Corona heeft mama meer gewerkt dan thuis zijn met me kids verdienen wij wel een dagje weg

  • Graziella Wijenbergh
   27 juni 2020 / 6:40 am

   Allereerst van harte gefeliciteerd met de 2e verjaardag van jouw Toetalina!! Zo te zien hebben jullie een heerlijke dag gehad. En wat was ze mooi met haar tutu.

   Mijn zoontje Xavier wordt in augustus 2. Hij is gek op Nijntje en zingt het liedje van de serie van voor tot achter mee (πŸ™„πŸ˜‡). Het museum staat dan is ik al heel lang op ons lijstje maar we vonden hem nog wat jong. Hoe cool zou het zijn als hij op zijn verjaardag naar Nijntje mag?

 23. Colinda.daan.ruth
  26 juni 2020 / 8:57 pm

  Oh super leuk! Hij staat hier ook al een tijdje op ons verlanglijstje maar corona gooide roet in het eten. πŸ™„.
  Onze liefjes zijn 3 en 4 dus de ideale leeftijd!

 24. Mieke
  26 juni 2020 / 8:53 pm

  Ik doe heel graag mee voor een heerlijk uitje met mijn zoontje Zion. Hij is ook vandaag jarig en hij is 4 geworden. Ik ben benieuwd!!!!

 25. Shar
  26 juni 2020 / 8:49 pm

  Allereerst gefeliciteerd met jou meisje πŸ₯³πŸŽ‚Super leuk om jou blogs te lezen! Het lijkt me heel leuk om met Jervaino te gaan.

 26. shanice
  26 juni 2020 / 8:14 pm

  Happy bday met J !

  Super leuk!! Nowi word ook bijna 2 en LoveΓ© 1 , hoe leuk om emt hun er heen te mogen gaan πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

 27. kyano en alissia
  26 juni 2020 / 8:10 pm

  Waaauw sigg wat schrijf je dit weer leuk! Ik wil hier al 5 jaar lang naar toe he maar elke keer komt het er niet van omdat het zover is ! Deze zomer zijn we in de buurt dus wij wagen graag een gokje !
  Xx

 28. Yonca
  26 juni 2020 / 8:09 pm

  Mijn kleine meisje is ook zo dol op nijntje.. de hele dag loopt ze met haar nijntje knuffeltje door het huis🀣 wij wonen in Rotterdam en gaan binnekort een weekendje naar Utrecht. zou super leuk zijn als we winnen, kunnen we gelijk langs het museumπŸ€—

 29. Huisjehondjemini
  26 juni 2020 / 8:07 pm

  Zo leuk! Naar aanleiding van story wilde ik morgen gaan, maar helaas geen plek meer. Dan maar over een paar weken! Lijkt me superleuk, denk dat mijn 1,5 jarige het ook al heel leuk vind

 30. Robin
  26 juni 2020 / 8:01 pm

  Super leuk! Voor de 1e keer met lennox naar het museum lijkt mij geweldig!

 31. peggy
  26 juni 2020 / 7:50 pm

  Wauwww ziet er echt heel erg leuk uit!! Nog gefeliciteerd met je mooie meisje πŸ₯³πŸ₯³

 32. Tamara Jongkees
  26 juni 2020 / 7:46 pm

  Gefeliciteerd met je dochter! Mijn oudste is al eens met opa en oma naar het Nijntje museum geweest en vond het fantastisch. Ik zou graag zelf ook eens met hem daarheen gaan.

 33. Tirs
  26 juni 2020 / 7:45 pm

  Super leuke blog! Ik zou het leuk vinden om te winnen voor mijn lieve neefje en nichtje! Van 2 jaar! Die in 2 jaar tijd al vaak in het ziekenhuis geweest zijn helaas! Dus voor lekker een dagje weg zou heel leuk zijn!

 34. Brendi
  26 juni 2020 / 7:41 pm

  Super leuk!! Ik ben daar geweest met Noah toen hij 3 was.. Hij heeft toen de dag van zijn leven gehad! Dus nu doe ik graag mee voor Zoë!! Ze zou het daar geweldig vinden 😍

 35. Marcha Ellen
  26 juni 2020 / 7:36 pm

  Ontzettend leuk! Mijn dochter is 18 juni twee geworden en ook ontzettend gek op nijntje. Iedere keer met slapen zingt ze het liedje van nijntje! Mijn zoon van 4 lijkt het ook leuk te gaan!

 36. Shereen
  26 juni 2020 / 7:35 pm

  Dit museum staat bij ons nog op het lijstje. Lijkt me erg leuk voor m’n dochters. Leuk uitje voor deze zomer!

 37. Conny van Hout
  26 juni 2020 / 7:32 pm

  Colin vind het ook echt een geweldig leuk museum!! Toen hij was ging hij in het bed van Nijntje liggen, heel lang. En als ik niet had gezegd kom we gaan was ie in slaap gevallen πŸ˜‚ leuk om weer een keer terug te gaan, zo vlak voor zijn 6e verjaardag

 38. Hilde
  26 juni 2020 / 7:28 pm

  Ik zou het heerlijk vinden om alleen even met de oudste naar het Nijntje museum te gaan. Op dit moment moet ik alleen me aandacht altijd zo verdelen en ik merk dat de oudste toe is om weer wat tijd met alleen mama te hebben. Dus wij doen en duimen meeπŸ™πŸ½!

  • 26 juni 2020 / 7:32 pm

   Wat een leuke foto’s van kleine toetalina. Mijn dochter is 3 juli jarig dus dit zou een geweldig cadeau zijn 😍

  • Deborah
   26 juni 2020 / 7:32 pm

   Leuke blog! Lijkt me superleuk om met mn kleine meisie te gaan.

  • Patricia
   29 juni 2020 / 9:36 am

   Ik wil erg graag deze zomer met mijn kindje naar het Nijntje museum. Hij is pas 1,5 maar heel pienter. Hij heeft ook de Nina sikkelcel knuffel waar hij de hele dag mee rondsjouwt.
   Mijn prinsje is al sinds zaterdag ziek, hele hoge koorts en totaal niet zichzelf. Hij kan wel een opkikker gebruiken 🀞🏻🀞🏻🀞🏻

  • Nisha
   29 juni 2020 / 12:21 pm

   Wat een knap meisje!
   En wat zien de foto’s er leuk uit!! Ik denk dat mijn meisje het ook helemaal GEWELDIG gaat vinden.. ik hoop echt dat we de kaartjes winnen

   Liefsxx

   Nisha Marnix Chenayra en Fayana