instagram

29   874
111   5394
742   3946
62   3808
82   4699

Next

Shoppen shoppen shoppen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En uiteraard deel ik dit maar al te graag met jullie. Een lieve mama bracht mij op de hoogte van een leuk joggingsbroekje van Next. ‘Helaas’ voor mij, was dat niet het enige leuke wat ik zag.

Uiteraard is alles weer in de monochrome tinten. Ik ben echt van plan om wat meer kleur voor E. te kopen, maar ik doe het lekker rustig aan.

Next is over het algemeen een goed betaalbaar merkje, dat voor ieders wat wils heeft. Buiten dat om, is het gratis verzenden vanaf €20 euro. H&M kan hier zeker een voorbeeld aan nemen… Je kunt hier terecht voor het hele gezin, ook leuk om te weten!

Het was dus dat een lieve instagram-mama vertelde dat ze bij Next hele leuke skinny joggingsbroekjes hadden. Tegen de tijd dat zij dat vertelde, waren alle maten uitverkocht. Zij had zelf wat meer ervaring met Next en wist dat ze binnenkort weer zouden worden aangevuld. Ik keek even verder en had ondertussen al weer wat andere items gespot die ik er graag bij wilde hebben. Dus ik dacht tegen de tijd de broekjes weer voorradig zouden zijn, dan sla ik mijn slag!

Zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg netjes een berichtje dat de broekjes weer op voorraad waren en plaatste meteen de bestelling.

Wat heb ik nou allemaal gekocht?
1. 2-pack skinny joggingbroekjes
Next - Skinny joggingsbroekjes2. Roar T-shirt
Next - Roar Shirtje3. Dinausaurs slogan T-shirt
Next - Dinosaurs slogan4. Black/white shirt 3 – pack
Next - Black-white three pack
De joggingbroekjes heb ik voor nu gekocht. Heb maat 12-18 maanden en dat zit nog wat ruim. Met draagmaat 86. Ik ben er overigens wel heel erg blij mee, precies zoals ik het wil. Super skinny bij de beentjes en van boven wat baggy. Love it!

NextNext - Broekje

Next outfit

De shirtjes heb ik allemaal in 18-24 maanden en zitten nu nog wat ruim. Is te vergelijken met een 92. Ik ga er van uit dat dit in de zomer nog beter past dan nu! 😉

Next

 

Ook leuk om te weten is dat de shirtjes die in de three pack zitten iets langer van achteren zijn. Dit geeft een leuk, stoer effect! Het witte shirt met de zwarte mouwen zou ik zelf niet gekocht hebben als hij niet in het pakketje zat, maar hij is wel lekker basic en dat is nooit verkeerd!
Next

Wat vinden jullie van mijn Next aankopen? 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 11 maart 2016 / 6:46 pm

    Wat een geweldige kleertjes! En mooie foto’s uiteraard :love:

  2. 12 maart 2016 / 3:52 am

    Ohhh… Hier word ik blij van! Top tip… Of niet 😉 Deze maand al te veel gekocht!