instagram

34   949
113   5450
742   3950
62   3809
82   4701

De Negenmaandenbeurs 2018 + winactie

Het einde van de maand februari nadert en dat betekent: tijd voor De Negenmaandenbeurs! (Ook voor de huishoudbeurs uiteraard). Dit is de tweede keer dat ik er heen ga en wederom zal ik Babyinstijl een aantal dagen gaan helpen.

Zwanger

De tweede keer dat ik er ben en de eerste keer tijdens een zwangerschap. Dat is wel heel erg leuk! Ben benieuwd of ik er nu anders tegen aan ga kijken dan vorig jaar. Lees hier mijn ervaring van vorig jaar. Ik ben gelukkig nog niet hoog zwanger, dus kan ik de drukte denk ik wel aan. Mijn buik zit in ieder geval nog niet in de weg. ūüėČ

Wat wil ik zeker gaan bekijken?

Als ik heel eerlijk ben heb ik niet echt een lijstje in mijn hoofd dat ik af zal gaan. Al ben ik wel stiekem verschillende merken aan het verzamelen van de grootste baby musthaves! Uiteraard zal ik deze ook met jullie delen, maar eerst nog wat inspiratie op doen op De Negenmaandenbeurs. Zo weet ik bijvoorbeeld nog niet welke kinderwagen ik wil aanschaffen, welk wipstoeltje, welke baby verzorgingsproducten ik wil gaan gebruiken etc. Er is voor mij dus genoeg te zien en ik ga er ook zeker gebruik van maken.

Winactie

De Negenmaandenbeurs 2018

Ik mag 2 dag kaarten weggeven voor De negenmaandenbeurs. Ben jij zwanger of mama van een kindje tussen de 0 en 4 jaar en lijkt het jou leuk om samen met iemand anders naar De Negenmaandenbeurs te gaan maar heb je nog geen kaartje? Doe dan snel mee! Dinsdag 20 februari om 21:00 uur maak ik de winnaar bekend.

Je kunt meedoen via mijn Facebookpagina

Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen/pagina te liken en te reageren onder de post wie je graag mee zou willen nemen!

Deze winactie is verlopen. Abbigail Kroon is de gelukkige winnares!

Wie weet tot dan! Ik ben er zelf op de woensdag, donderdag (ook avond) en zaterdag te vinden.

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *