instagram

16   843
85   2011
51   1038
114   5566
748   4000

Negenmaandenbeurs it is!

Yeah, it’s on! De Negenmaandenbeurs is in volle gang. Ik zal jullie niet allemaal vertellen wat er op de Negenmaandenbeurs te vinden is, daar hebben genoeg andere blogsters over geblogt, maar wel hoe het is om de Negenmaandenbeurs mee te maken vanachter een stand. 

Exposant

Afgelopen woensdag was ik voor het eerst op de Negenmaandenbeurs. En niet als bezoeker, nope, maar als exposant.Hoe tof is dat? Ik stond lieve Lesley van Babyinstijl bij. We hadden beide geen idee wat wij konden verwachten, aangezien het allebei onze eerste keer Negenmaandenbeurs zou worden. Hoe ik het heb ervaren om achter een stand te staan op de Negenmaandenbeurs? Fantastisch! Wat heb ik een geweldige dag gehad zeg. Het leuke was ook dat ik mensen heb ontmoet die ik via internet heb leren ‘kennen’. Ik was moe, maar zeker weten voldaan. De spanning, de leuke reacties, de mensen, de sfeer. Alles gewoon. Echt, het was top!

Babyinstijl en More Than a Mom

Ik weet nu wel bijna zeker dat Babyinstijl een opening heeft gemaakt voor overige shops die er ooit eens over hebben nagedacht om dit te doen, maar het niet durfde vanwege de risico’s.

De Negenmaandenbeurs zelf

Over de Negenmaandenbeurs zelf heb ik gemengde gevoelens. Het is voor moeders met jonge kinderen tot 4 jaar, maar zelf zou ik er voor mijn (bijna) 2,5 jarige niet naartoe gaan. Als ik zwanger zou zijn geweest, dan was het een heel ander verhaal. Echt alles draait om de zwangerschap en de baby. In hal 8 staan voornamelijk de grote merken. Denk aan Stokke, Nuna, BabyPark,Kruidvat etc. Maar als je er bent, dan raad ik je echt aan om even een kijkje te nemen bij CarlijnQ en nOeser!
In Hal 11 vond ik het zelf wel een stuk gezelliger. Dat is een kleinere hal, met kleinere webshops. Zo leuk om te snuffelen tussen al die kleine/onbekende merken.

CarlijnQ op de Negenmaandenbeurs  nOeser op de Negenmaandenbeurs

Oh, en ik heb ook nog eens billendoekjes + 4 luiers van Lidl gescoord voor maar €0,50. De luiers heb ik niet meer nodig, maar de billendoekjes blijven volgens mij onmisbaar. En ik ben zelf zeer tevreden over de billendoekjes van de Lidl, dus dat koopje kon ik echt niet laten liggen.

Dromen najagen

Dat Babyinstijl de stap heeft genomen om daar als kleine webshop te gaan staan, vind ik gewoon niet meer dan moedig. Als je zo’n risico durft te nemen, dan ben je een echte ondernemer met lef! Ik ben ervan overtuigd dat mensen met lef het verste komen. Ik weet nu wel bijna zeker dat Babyinstijl een opening heeft gemaakt voor overige(kleine) shops die er ooit eens over hebben nagedacht om dit te doen, maar het niet durfde vanwege de risico’s. Zij flikt dit toch wel even en dat ziet men en zij willen dit natuurlijk ook. Lieve Les, you are the best! Ik ben zo trots op jou!!

Babyinstijl op de Negenmaandenbeurs

Omdat ik het zo leuk vind…

Omdat ik het zo leuk vind, zal ik een extra dagje meehelpen. Het was in de eerste instantie de bedoeling dat ik alleen de eerste en de laatste dag zou helpen, maar ik heb het zo erg naar mijn zin gehad, dat ik de vrijdag erbij heb genomen. Dus: woensdag, vrijdag en zondag ben ik te vinden op de Negenmaandenbeurs.

Lieve Les, you are the best! Ik ben zo trots op jou!!

Ga jij ook naar de Negenmaandenbeurs? En wat vond jij ervan? 

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *