instagram

69   1651
50   1017
113   5514
745   3967
62   3825

Negenmaandenbeurs here I come!

Over een kleine twee weken is het weer zo ver, de Negenmaandenbeurs! De Negenmaandenbeurs is dè beurs voor de zwangere dames en de jonge moeders. Hier vind je namelijk de laatste trends, must-haves en kun je deskundig advies vragen over de verzorging van jouw kind. Daarnaast is er dit jaar ook iets nieuws: het Peuter Plein, met alles voor kids van 1 t/m 4 jaar!  

De Negenmaandenbeurs

Ik ben er zelf nog nooit geweest. Ik kwam er in maart achter dat ik zwanger was van E. en aangezien het alleen in februari is en ik dacht dat het alleen voor zwangere vrouwen was, zag ik ook geen nut om nog te gaan. Uiteraard wist ik niet dat het niet alleen voor zwangere vrouwen was. Waarom wist ik dit niet? Zeker omdat ik mij er eerder niet in had verdiept en omdat de naam misleidend is.
Anyway, dit jaar ga ik voor het eerst. Niet als bezoeker, maar ik ga Babyinstijl twee dagen bijstaan. Babyinstijl heeft een kraam weten te bemachtigen, hoe tof is dat? Als relatief kleine shop staan op zo’n groot evenement! Dat doet zij wel even hoor. Ik heb er ook heel veel zin in en heb echt geen idee wat ik kan verwachten.

Babyinstijl is shop dat bekend staat om de shirtjes met de meest toffe teksten. Niet alleen voor de kids, maar ook voor de mama’s! Klik hier als je meer wil weten over Babyinstijl.

Ik zal op woensdag 22 en zondag 26 februari aanwezig zijn. Voor de mensen die ook gaan, ik zou het super leuk vinden om jullie een van deze twee dagen te zien in hall 11!

Winactie

Winactie Negenmaandenbeurs

Ben jij zwanger of heb jij jonge kinderen en zou je ook graag aanwezig willen zijn op de Negenmaandenbeurs? Dan kunnen wij jou en een vriendin misschien wel blij maken. Babyinstijl en ik geven namelijk twee kaarten weg!

Wat moet je doen?
– Volg @Babyinstijl én @MoreThanaMom.nl op instagram
– Tag 3 mama’s die deze winactie niet mogen missen
– Deel de actie met #negenmaandenbabyinstijlxnova
En/of
– Like Babyinstijl én More Than a Mom op Facebook
– Tag 3 mama’s die deze winactie niet mogen missen
– Deel de actie openbaar

Als je meedoet via Facebook én Instagram, dan verdubbel jij je kansen.
Meedoen kan tot en met zondag 12 februari. Op maandag 13 februari maken wij de winnaar bekend.

Good luck!

 

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *