instagram

45   1045
49   1008
113   5490
744   3962
62   3818

Negenmaandenbeurs 2019

Gisteren was de opening van de Negenmaandenbeurs 2019. Uiteraard waren wij (J en ik) ook van de partij. Benieuwd of ik het dit jaar wat vond en wat ik allemaal mee naar huis heb genomen?

Hoe vond ik het!?

Laat ik maar met deze vraag beginnen, aangezien dit de vraag is die mij als eerste wordt gesteld. Ik was er samen met Hannan van Dimples ‘nd Cheeks en wij hebben het heel erg naar ons zin gehad. Zij was er met haar jongste zoon (13 maanden) en ik met J. Wij hadden allebei een kinderwagen mee en dat was prima te doen. Soms wel even wat doorduwen, maar wat verwacht je anders met die drukte?

Zeer kindvriendelijk

Wat mij dit jaar meer is opgevallen, is dat er ook echt genoeg te doen is voor de kleintjes. Ik heb de afgelopen twee jaar Babyinstijl geholpen en heb mij hier totaal niet op gericht. Ik was er immers niet met kind(eren). Dit jaar had ik dus voor het eerst een kleintje mee en dat is mij alleen maar goed bevallen. Ballorig had een speelplekje waar de kindjes lekker hun gang kunnen gaan, Kim-Lian las (of moet ik zeggen zong) voor uit haar boekje Dieren Dorpje en Dirk Scheele (de favoriet van mij en Michelle van Momoftherebels) was er om de wat oudere kinderen te vermaken.

Wat heb ik gedaan?

Negenmaandenbeurs  Thule Xelly Cabau van Kasbergen

Ik was uitgenodigd bij een evenement van Thule, waar zwangere Xelly Cabau van Kasbergen ons een tutorial speed opmaken heeft gegeven naast het showen van de nieuwe kinderwagen van Thule. Daar kwam ik vele andere bloggers tegen waaronder ook leuke Ela van Studio Mama en Maaike.

Difrax

J en ik gingen gezellig langs de stands waar zij model voor heeft gestaan of waar wij leuke samenwerkingen mee hebben gehad. Zo kwam ik ons tegen bij de stand van Difrax, wat is dat toch leuk dat de foto’s op zo’n grote beurs staan! Doordat we dus steeds bleven hangen om even een praatje te maken, heb ik een aantal shops niet eens gehad. Om 4 uur ging ik moe, maar voldaan naar huis.
Vanavond ga ik weer, maar dan is het tijd voor de Huishoudbeurs. Al maak ik nog wel even een ‘snel’ rondje op de Negenmaandenbeurs gewoon omdat het kan.

De gescoorde items

Vele vroegen of ik een lijstje met de beste deals wilde maken, maar omdat er zoveel te zien is en iedereen andere wensen heeft heb ik het maar gehouden op het delen van mijn gescoorde items.

C&A rompers €2,50

C&A Rompers

Ja je leest het goed, deze rompers waren maar €2,50 per stuk! Ik kon die dus echt niet laten liggen. Zonder te aarzelen heb ik er 4 meegenomen.

Your Wishes loose fit top

Your Wishes loose fit top

Nu J. kan staan vind ik dit natuurlijk helemaal het einde. Ik moet toegeven dat deze top er zo een beetje raar uit ziet, maar wacht maar tot dat je ziet hoe het bij mijn meisje staat.
Een loose fit top met een schattig printje, een effen zwarte legging eronder en leuke laarsjes, turban op en klaar! Ik zie haar hier dus al helemaal in.

Ammehoela: 3 stuks voor €25,-!

Ammehoela
Ammehoela

Ja, ik moest ook twee keer kijken toen ik deze deal zag. Maar het is echt waar. De zomerkleding van vorig jaar is 3 stuks voor €25 en de winterkleding is 2 stuks voor €30,- Ik heb 4 items gescoord van de zomercollectie. 2 shirtjes voor E. En een jurkje en een rokje voor J. Ik heb er wel even voor moeten graaien in verschillende bakken, maar dan heb je ook wat.

Chewies and more

Chewies and More

Ook deze te leuke bloomer van Just Juul die alleen te koop is bij Chewies and more mocht met mij mee naar huis. Dat ik deze moest hebben was een feit, maar de kleur kiezen was nog een dingetje. Uit eindelijk ben ik toch maar voor oker geel gegaan.
Ik nam ook een milieuvriendelijke tandenborstel mee, al is die voor nu nog overbodig maar laten we maar gauw hopen dat we hem kunnen gebruiken!

Have Fun!

Heel veel mensen denken dat het alleen maar leuk is als je zwanger bent of net bent bevallen, maar zoals je ziet heb ik dus ook iets gescoord voor mijn grote boy van 4 jaar. Dus heb je een kindje ouder dan 1 en jonger dan 4? Dan kan je alsnog leuke items scoren. En ja het is druk, maar dat hoort er allemaal bij. 😉
Als jij nog naar de Negenmaandenbeurs gaat, heel veel plezier!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *