Vandaag in webshop wednesday de veelzijdige webshop My own Jaimy. Ik vertel jullie wat over deze webshop en natuurlijk ook over the woman behind the shop!

Webshop

My own jamie is een webshop dat babyspulletjes en kleding verkoopt. Doordat er zoveel te vinden is in haar webshop, kan iedereen hier terecht. Van kleding tot posters en van speelgoed tot hydrofiele doeken.

Deze super leuke alfabetische houten blokjes zijn ook van My own Jamie. Je kan er genoeg woordjes/korte zinnen mee maken.

My own Jamie My own jamie blokken

Wil jij een exclusief item voor jouw kind of als cadeau aan een ander geven? Dan zit je bij My own Jamie goed!

My Own Jamie

Jamie is the woman behind the shop. De naam van de webshop deed het waarschijnlijk al vermoeden. Jamie is 35 jaar oud en mama van 3 boys Haley (15), Damon (13) en Benjamin (1,5) en een buikbaby. Zij is op 24 jarige leeftijd gescheiden van haar ex-man, de vader van Haley en Damon, en ontmoette 6 jaar later haar huidige man.

My own Jamie BoysNa de zwangerschap van haar laatste zoon Benjamin begon haar zoektocht naar exclusieve babyspulletjes en begon zij ook het een en ander te maken. Dit was het begin van het idee om een webshop te starten.

Zij begon met het borduren van dekentjes en handgeverfde naamblokken. Daarna volgde er snel kleding. Zij kocht kleding in, maar dat voelde toch niet helemaal zoals zij dat wilde. Ze miste haar eigen touch en sinds dit voorjaar probeert zij alles zelf te maken. Al is het nu zo druk dat zij af en toe hulp moet inschakelijken!

Dare to be different

Jamie onderscheidt zich van andere webshops door veel handgemaakte items te verkopen. Daarnaast probeert zij net iets andere stofjes, speelgoed en accessoires te zoeken dan je in andere shops kunt vinden. Een goed voorbeeld hiervan is de hydrofiele doek van Modern Burlap met de psalm erop. We kennen denk ik allemaal wel de hydrofiele doeken van Modern Burlap, maar dat deze nog niet in Nederland werd verkocht was wel een beetje apart. Uiteraard heeft My Own Jamie daar verandering in gebracht, want je kunt ze nu hier bij haar shoppen!

Modern Burnlap psalm

My own Jamie in de toekomst

Jamie wil graag haar passie voor kleertjes en accessoires blijven delen met anderen.

Ik ben iemand die helemaal verliefd op een bepaald item kan worden en hoop dat mensen dat ook in mijn shop gaan vinden.

Als je het zelfde gevoel bij een ander kan over laten komen als webshop, dan is dat toch het mooiste wat er is?

Kende jij My own Jamie al? En wat vind je van de shop?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge