Yes, het is weer woensdag! En dat betekent tijd voor een nieuwe webshop wednesday. Deze week vertel ik jullie wat over Mr. Hinkle en de woman behind the webshop.  Mr. Hinkle is een jonge webshop dat voornamelijk is gericht op jongenskleding. Benieuwd? Lees snel verder.
Mr. Hinkle
Mr. Hinkle is een webshop met verschillende merken. Merken als: Sproet en Sprout en Bebi Amsterdam kun je hier vinden. En zij hebben nu exclusief een eigen lijn. Die bestaat uit 2 shirtjes,  een broekje en beanies!. Hoe tof is dat!? Ondanks dat zij zich vooral richten op de boys, passen de shirtjes ook prima bij een meisje (vind ik!)! Dit babyspam shirtje is een van de shirtjes uit de Mr. Hinkle collectie en wil jij ook een item scoren van deze collectie? Wees er dan snel bij, want er is van elk maatje maar 1 en op=op!

Mr. Hinkle flatlay  Mr. Hinkle babyspam

De T-shirtjes, broekjes en beanies zijn niet de enige items die je kunt vinden in de shop. Je kunt bij Mr. Hinkle ook prima terecht voor schoentjes, rompers, swaddles en slabs. Eigenlijk echt van alles wat dus.

Meet Isabelle
Isabelle is de eigenaresse van Mr. Hinkle. Een 32 jarige moeder van de 11 maanden oude Ezra, wonende in Rotterdam en is NT2 docente, zij geeft inburgeringscursussen.

Naast haar werk en het zorgen voor Ezra, werkt zij in haar vrije tijd aan haar webshop Mr. Hinkle. Mr. Hinkle is in november 2015 ontstaan, nadat zij op Instagram allemaal leuke Nederlandse hippe merkjes ontdekte. Ze kreeg toen zelf zin om iets met babykleding te gaan doen. “Ik vind het super goed dat deze Nederlandse merken kleding verkopen die vaak handmade zijn en dus ook onder goede omstandigheden zijn gemaakt en daarnaast dus ook van goede kwaliteit is.” Vertelt Isabelle. Het leek haar leuk om meerdere stoere Nederlandse merken samen te brengen onder 1 ‘dak’.

Isabelle is nu al hartstikke blij met iedere order dat er wordt geplaatst, maar hoopt in de toekomst van Mir. Hinkle haar vaste baan te maken. Tot nu toe is haar doel met Mr. Hinkle haar mede-moeders (onder andere mij dus ;-)) te helpen met het sneller en gemakkelijk vinden van hippe jongenskleding.

In wat onderscheid Mr. Hinkle zich van de rest?
Mr. Hinkle onderscheidt zich van de andere webshops, doordat zij zich puur richten op jongenskleding. Zij geeft aan dat hier bewust voor is gekozen, omdat zij vindt dat er voor meisjes al heel veel is en voor jongenskleding die leuk en stoer is, je vaak toch wat langer moet zoeken. “Verder willen wij vooral kleine lokale merken verkopen, zodat wij weten wat de kleding onder goede omstandigheden is gemaakt en van goede kwaliteit is.” Voegt Isabelle toe. Daarnaast richten zij zich op klantvriendelijkheid en proberen zij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De pakketjes worden bijna altijd de volgende werkdag verzonden en is er een optie voor pakjes gemak. Ruilen/retourneren handelen zij ook zeer klantvriendelijk af.

Winactie
Winactie Mr. Hinkle
Samen met Mr. Hinkle mag ik nu ook een super leuke speenkoord weggeven van Bebi Amsterdam! Het is dat E. geen speen heeft (of gehad), anders had ik hem heel graag zelf gehouden! Een speenkoord zorgt ervoor dat jij (of de baby) de speen niet verliest. Je maakt het vast aan een kledingstuk en je bent van verzekerd dat je de speen altijd terugvindt! Als je het toch moet vastmaken aan een kledingstuk, dan is het misschien wel leuk als het een hippe speenkoord is.

Wat moet je doen?
1. Like Mr. Hinkle en More Than a Mom op Facebook.
2. Tag een vriend(in) die deze giveaway niet mag missen.
3. Deel dit bericht voor een extra kans!

Succes!

Kende jij Mr. Hinkle al? En wat vind jij van deze webshop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge