instagram

55   1292
50   1011
113   5501
744   3965
62   3822

Mommy me-time: series

Iedere mama heeft wat me-time nodig. Mijn me time besteed ik o.a. door series te kijken. Ik ben zeker niet de eerste, maar vast ook niet de laatste blogster die haar series met haar lezers deelt. Benieuwd welke series ik dit moment volg? Lees snel mee.

In willekeurige volgorde volgt nu mijn top 3 series van dit moment.

#1. Empire
Empire
“We all love Coockie, don’t we?”
Dat is het eerste wat ik eigenlijk zeg als ik het over Empire heb.
Empire is de hitserie van dit moment in Amerika, maar zeker ook in Nederland. Dat komt onder meer door gastrollen van internationale (muziek)sterren als Naomi Campbell, Jennifer Hudson, Mary J. Blige en Snoop Dogg. In de serie is veel hiphop en R&B muziek te horen. De verhaallijn in de serie is de opvolging van de ongeneeslijk zieke oprichter van het succesvolle muziekimperium Empire. Zijn vrouw en drie zonen strijden om zijn positie bij het platenlabel over te nemen.
Ik vind het een hele toffe serie. Je moet er van houden, maar dit is zeker mijn ding.
Op dit moment zijn we al bij seizoen 2 en is Empire in Nederland elke dinsdag om 22.00 uur te zien op FOX.

#2. Penoza
Penoza
In een woord geweldig. De serie Penoza gaat over huisvrouw Carmen van Walraven die na de plotselinge dood van haar man gedwongen wordt zijn rol in het criminele circuit over te nemen. De naam ‘Penoza’ is de zogenaamd vrouwelijke vorm van het woord penoze en verwijst dan ook naar de hoofdrol: een vrouw die zich opwerkt in een door mannen gedomineerde onderwereld.
Ik ben echt een laatbloeier wat Penoza betreft, maar ben er echt heel erg fan van. Wat een goede Nederlandse serie is dit zeg. Helaas moet ik nu toch echt weer een aantal dagen wachten voor de nieuwe aflevering. Penoza is een echte aanrader en is elke zondag te zien op NPO 3 om 20:25 uur. (seizoen 4)

#3. Pretty Little Liars
Pretty Little Liars
Wat moet ik eigenlijk vertellen over Pretty Little Liars? Je ziet er zoveel over voorbij komen. Afgelopen zomer zijn we er eindelijk achter wie -A is. 12 januari gaan we verder met het tweede gedeelte van seizoen 6 en maken we een time hop van 5 jaar. Maar er blijkt dus weer ellende te zijn. Ik word er eigenlijk al enorm moe van, maar blijf het alsnog kijken. Gewoon omdat het mijn nieuwsgierigheid enorm wekt. Maar als ik had geweten dat het zo langdradig was, dan was ik er beslist niet aan begonnen.
Ik volg de serie nog en ergens blijft het toch spannend en wil ik het altijd wel zien, dus vandaar dat ik deze serie wel benoem. Maar net zo enthousiast over de vorige twee ben ik zeker niet.

Wat een verrassende combinatie is dit hè? Heel erg verschillend, maar toch kijk ik ze echt alle drie.

Foto’s zijn afkomstig van entertainmentmv.nl, pinterest en wikipedia.

Ken jij misschien nog een serie dat ik zeker niet mag missen? Dan hoor ik het graag! En voor de mama’s: Besteden jullie ook de me-time o.a. met het kijken van series?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 8:55 pm

  Thanks voor de tips! Ik ben ook echt gek van series. De volgende vind ik een aanrader: Homeland (stipt op 1), Breaking Bad (moet je even doorheen, maar daarna…), Suits (smullen!!). Penoza wil ik ook graag gaan kijken. Hoor daar veel leuke dingen over!

 2. 27 oktober 2015 / 8:18 am

  Ik ben momenteel fan van orange is the new black (netflix) Empire lijkt me ook erg leuk!

  • Nova
   27 oktober 2015 / 8:28 am

   Ah Orange Is The New Black, ofcourse!! Het lijkt voor mij een eeuwigheid dat ik die heb gezien (aangezien ik binnen een paar dagen een seizoen kijk..) Maar die volg ik inderdaad ook! Ergens in Juni (?) komt geloof ik het nieuwe seizoen. Ik heb er zin in!