Vandaag is het zo ver! De allereerste ‘een kijkje in een momdag van’! Heb je de uitleg over dit rubriek gemist? Klik dan hier. Sabrina (32) bijt de spits af. Lees je mee?

Sabrina

Sabrina, ook wel bekend onder de naam @fam_sabrina_2boys op Instagram, bijt de spits af! Moeder van 2 stoere boys en echt een super lief mens! Sabrina vertelt zelf over hoe haar afgelopen zaterdag was. Veel leesplezier!

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabrina en ik ben 32 jaar. Ik werk 2 dagen in de week op de facturatie afdeling van een autoschadeherstel keten. Dit doe ik al vanaf mijn 19e nadat ik gestopt ben met mijn MBO opleiding (toerisme). Ik had altijd verwacht weer naar school te gaan, maar omdat mijn baan zo leuk is en de centjes ook natuurlijk ben ik niet meer teruggegaan. Ik ben mama van 2 jongens: Dean van 5 jaar en Liam van bijna 2 jaar. Toen Dean 2 jaar was ben ik begonnen met Instagram en inmiddels redelijk verslaafd mag ik wel zeggen. Ik heb zulke lieve mensen ontmoet en er zelfs goede vriendschappen aan over gehouden.

Wakker worden!

Het is Zaterdag morgen 6.00 uur als Dean onze kamer binnenkomt. Dit is helaas bijna elke dag zo dus waarom ik mijn wekker nog zet is mij een raadsel.. (Op zaterdag hoeven we er pas om half 8 uit maar tot zo lang heb ik al jaren niet meer geslapen). Maar goed, dat is weer een verhaal voor een heel andere blog. 😉 Nick gaat naar beneden met Dean en ik stap onder de douche. Tegen de tijd dat ik aangekleed en opgemaakt ben, hoor ik Liam roepen. Hij slaapt ‘s nachts nooit door (lees : houdt zijn moeder om de paar uur wakker) dus is hij daarom vaak later wakker dan Dean. Ik kleed hem aan en we gaan beneden een broodje eten met z’n vieren.

Rennen en vliegen

Op zaterdag turnt Dean van 9.00 tot 10.00. En de ene week ga ik en de andere week gaat papa mee en zo doen we het ook met zwemmen elke week. Vandaag gaat het iets anders, aangezien Nick straks moet werken. We gaan met z’n allen naar turnen. Aangezien we niet mogen blijven kijken gaan we met Liam even wat weekend boodschappen doen vlakbij de turnzaal. In het weekend sta ik liever niet of nauwelijks achter de pannen dus ik kies wat makkelijks uit. Het wordt een broodje shoarma vanavond en wraps met kip op zondag.

Dan snel weer terug naar de turnzaal want Dean is bijna klaar. Hij heeft het weer super leuk gehad en vertelt honderd uit in de auto.

Gezellig bakken

Thuis aangekomen gaat Nick de deur uit voor werk (hij heeft een eigen zaak). Ik leg Liam om 12:30 uur op bed en had Dean beloofd om kruidnoten te bakken dus dat kunnen we dan rustig samen doen zonder zijn broertje die om aandacht vraagt. Als de kruidnoten in de oven zitten knal ik er nog even een wasje in en vouw wat was op (die ellendige was om te janken gewoon). 

En door!

Na het kruidnootjes bakken ga ik Dean zijn zwemtas pakken want om 15:45 uur moet hij weer in het zwembad liggen. Normaal blijft een van ons altijd thuis met Liam, want je zit bij Dean direct aan het zwembad om te kijken. Liam wil echt niet op een stoeltje zitten, dus die is dan steeds langs het zwembad aan het wandelen (niet echt ideaal dus).. Maar aangezien Nick een klus heeft moet ik deze week Liam wel meenemen. Gelukkig heeft mijn moeder aangeboden om mee te gaan en op Liam te letten als ik Dean het zwembad in help. Na het zwemmen is Dean moe en mag hij lekker even op de tablet tot we gaan eten. Papa is inmiddels weer gezellig thuis voor het eten en ook mijn moeder eet een hapje mee.

Welterusten!

In het weekend mag Dean altijd opblijven. Dus na het douche ritueel mag hij in pyjama nog lekker mee naar beneden. Weet hij veel dat het bijna gewone tijd is dat hij naar bed gaat, want het is donker en hij kan nog niet klok kijken. 😉 Ik ben vast niet de enige die zegt: “Jeetje Dean, het is nu wel heel laat! Gauw naar bed.” 😉 Terwijl Dean nog wat zingt en mompelt voor hij in slaap valt, gooi ik de was van vanmiddag weer in de droger en begin alvast met tassen inpakken voor ons lang weekend weg naar Landal over minder dan 2 weken. Ik hoor je denken: “Hoezo nu al?” Ik heb het de komende dagen erg druk en ben een stresskip, dus liever ruim op tijd haha!

Zo nu op mijn kont zitten met een kop thee en RUST! Dit was mijn zaterdag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Laat je even weten wat je er van vond?

Liefs,
Sabrina

2 Comments on Een kijkje in een momdag van: Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge