Deze week vertel ik in webshop wednesday over de webshop Mint en Cloud. Ik laat je kennismaken met de webshop en the woman behind the shop. Mint en Cloud is een webshop dat handgemaakte kinderkleding en accessoires verkoopt. Ik ben fan van handgemaakte items, en jij?

The woman behind the shop.
Dat is Celina Macias, een 30er met veel plezier mama van 3 kinderen en zwanger van nummer 4. Celina Mint en Cloud
Mint en Cloud is ontstaan nadat zij op een gegeven moment voor een keuze kwam te staan of zij moest stoppen met werken bij de dierenartspraktijg als Paraveterinair of niet. Zij kwam voor deze keuze te staan omdat hun oudste zoon meer aandacht en stabiliteit nodig had dan normaal. Toen hij ruim 3 jaar oud was zijn zij erachter gekomen, na maandenlang onderzoeken/testen etc.), dat hij PDD-NOS heeft. Dit is een vorm van Autisme.

Celina heeft er voor gekozen om te stoppen met werken. Met het maken van deze keuze kon zij een stabiele thuisfactor bieden die hun oudste zoon juist zo hard nodig had. Maar omdat zij niet kan stilzitten, is zij achter de naaimachine gekropen. En met succes! Zij krijgt veel positieve reacties en daarom is zij een webshop gestart. Nu wordt Celina gevraagd om kleding te maken voor (web)winkels en particulieren.

Mint en Cloud
Mint en cloud onderscheid zich van andere (web)shops door persoonlijke aandacht te bieden en ook alles zelf in de hand te houden. Dus het hele proces van maken, zelf te doen en niet iets uit te besteden. Hierdoor kan zij de kwaliteit garanderen en ook bieden waar zij volledig achter staat. Celina volgt naailes om technieken te specificeren en maakt gebruik van professioneel apparatuur.

Mint en Cloud vindt het belangrijk om milieuvriendelijke stoffen te gebruiken. Ook in de stofkeuze Mint en cloud - Black triangle leggingonderscheidt Mint en Cloud zich van andere webshops.

Heb jij iets gedachten, maar kun je het ontwerp niet vinden in de shop? Geen probleem. Er is namelijk ook ruimte om custom made orders te plaatsen. Een zeer leuk en origineel kraamcadeau!

Mint en Cloud hoeft niet perse heel groot te worden. Het persoonlijke contact met de klant en de bestelde producten vindt zij geweldig. Het blij maken van de mensen en baby’s met de kleding die zij zelf maakt is toch het mooiste wat er is!? Lekker achter de naaimachine kruipen is een goede manier om haar creativiteit en het moederschap te combineren. Ze is zeer zeker niet de enige die hier zo over denkt, maar gelukkig werkt dit ook prima voor haar en haar gezin. En dat is natuurlijk het belangrijkste!  Daarnaast maken de lieve berichtjes en foto’s die zij ontvangt of voorbij ziet komen op Social Media van haar tevreden klanten haar dag helemaal goed!

Items
Van Mint en Cloud ontving ik de black triangle legging. En oh wat zijn wij er blij mee zeg! Een super fijn stofje en een mooie pasvorm. Je vindt in de shop verschillende kleuren en soorten stoffen. Dus voor ieder wat wils. Handig, want zo bereikt Mint en Cloud een breder publiek.

Harems
harem Mint en cloud

Rokje
Rokje Mint en Cloud

Bibs
Bibs Mint en Cloud

Headknott
Headknott Mint en Cloud

KORTING!
Voor mijn lieve lezers heb ik een leuke kortingscode in de aanbieding.
Met de kortingscode: morethanamom krijg je 20% korting op je gehele bestelling!
De korting is geldig van 20 april 2016 tot en met 24 april 2016.

Kende jij Mint en Cloud al? En wat vind jij van deze webshop? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge