instagram

83   1954
51   1027
113   5536
747   3984
62   3831

Mingo

Mingokids is nou typisch een merkje dat ik heb leren kennen door Instagram. Dit geldt overigens niet alleen voor Mingo hoor, maar dit is wel een goed voorbeeld. Mingo staat bekend om de (zachte) kleuren en veelal basic unisex kleding. Ik deel met jullie de Mingo items die ik heb voor E.

Mingo is een kledingmerk dat nagenoeg altijd effen kleuren in de collectie heeft. Op dit moment zijn er maar 2 printjes en dat zijn de streepjes en stipjes.
Je vindt bij Mingo de basic items voor de kledingkast van jouw kleine. Denk aan: t-shirts, long sleeves, harem broekjes, leggings, shorts, sjaals, beanies, jumpsuits etc.
Mingo is voor kinderen vanaf 2-6 maanden tot 6-8 jaar!
De prijzen van Mingo liggen tussen de €15,- en €49,50.

We love Mingo
Mingo Ik heb als eerste de gestreepte legging (€23,50), longsleeve (€27,50) en sjaal (€15,-) gekocht. Wees maar niet bang, ik draag deze items normaal gesproken niet als setje. 😉
Ik heb zeker geen spijt van deze aankopen gehad! E. was 10 maanden en ik ging toen voor beide items al voor maat 86/92. Het was wat oversized in die tijd maar daar houd ik wel van!
De maten gaan nu in jaren, 86/92 staat gelijk aan 1-2 jaar. Klik hier voor het hele overzicht.
Ik vind zelf dat Mingo als de kleinste maat valt. Maar ik heb dan ook wel een lekker stevig ventje (17 maanden, 82 cm en 13 kg), dus dat zou een goede reden kunnen zijn.

Ik ergerde mij aan het feit dat ik geen goede zwarte sjaal had voor E. Gestreept is leuk, maar het kan niet bij iedere outfit. Hij miste gewoon echt een zwarte sjaal.  Thank God for Mingo, want die heeft dat natuurlijk ook! Eind januari kocht ik daarom ook de zwarte sjaal (€15,-) en ik was weer gelukkig. Op deze foto kun je de sjaal goed zien. Het maakt de outfit helemaal af!
Mingo - Zwarte sjaal

Mingo - ModelBegin februari kwam de nieuwe collectie van Mingo uit. Ik werd meteen verliefd op dit setje. Dit kwam mede door het model, een heerlijk kindje en het staat hem echt geweldig! (Zo zie je maar hoeveel invloed het heeft als je het juiste modelletje hebt voor je merk! ;-))
Het grijze broekje (€29,50) paste perfect bij het grijs/blauwe (zo wordt deze kleur genoemd) shirtje (€24,50). Ik was zelf erg blij dat iets met kleur bij mij in de smaak viel! Het duurde dus ook niet lang voordat ik dit complete setje in huis had. Ik heb het broekje nog wel in 86/92 genomen, maar het shirtje in 98/104 (2/4 jaar). Ik ga er van uit dat hij van de zomer precies zit zoals ik hem wil hebben. De 86/92 neigt voor mijn gevoel al wat meer naar de kleine (korte) kant namelijk.
Mingo setje
Half maart kwamen de beanies van Mingo online. En je raadt het al, ik moest en zal de gestreepte beanie (€17,50) hebben voor E. bij zijn gestreepte collectie! Hij is nu helemaal mijn gestreepte Mingo dreumes! En ik kon het natuurlijk weer niet laten om al de gestreepte items aan te trekken. Gewoon omdat het kan! 🙂

Mingo gestreept setje Mingo gestreept

Mingo setje

Eind maart, een week geleden, besloot ik ook om dit setje (€54,00) te kopen. Ja, je ziet het goed. Het is weer grijs/blauw en grijs, maar dan andersom! Volgens mij zegt dit genoeg en laat dit alleen maar zien dat ik hartstikke gek ben op Mingo.

 

 

 

 

Staat er nog wat op mijn lijstje? Ja zeker, een short (€27,50). Eigenlijk is het meer een twijfelMingo - Short
gevalletje, omdat ik het graag eerst wil passen voor E. Ik ben benieuwd hoe het staat. Gelukkig heeft hij lekkere stevige beentjes, dus dat zou wel goed moeten komen. Maar om het zeker te weten duik ik wel even Amsterdam of Rotterdam in voor een verkooppunt van Mingo!

Alle Mingo verkooppunten op een rijtje!
Op de website van Mingo is niet altijd alles meer op voorraad (heel begrijpelijk). Daarom hier een overzichtelijk lijstje met alle Mingo verkooppunten. Zo heb je de meeste kans om aan al jouw favo Mingo items te komen! 😉

Webshops:
Mingo
Pearls and wines
Toddlers and Tees
Maysons
Sebkids

Webshops + winkel:
Bon Bon on The Block
Westblaak 26 Rotterdam
Pomme de Jus
Bergse dorpsstraat 109a Rotterdam
Kids Department
Herenstraat 130 Wateringen
Nynstyles
Hoogstraat 19, Dokkum

Winkels:
Big en Belg (2 filialen)
Ferdinand Bolstraat 168 Amsterdam
J.P. Heijestraat 83 Amsterdam

Klik hier voor alle internationale verkooppunten van Mingo.

Kende jij Mingo al? En wat vind jij van de gekochte items voor E.?

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 14 april 2016 / 7:41 pm

    Woohoo! Je hebt mingo gevonden (en hoe ?!) Wij zijn ook groot fan, maar dat wist je al hihi