instagram

45   992
113   5472
744   3958
62   3815
82   4703

Mi Toetie outfit inspiratie deel 1 + WINACTIE!

Kennen jullie Mi Toetie nog? In deze blogpost, Mi Toetie outfit inspiratie, deel ik verschillende outfits van items die allemaal bij Mi Toetie te verkrijgen zijn.

Mi Toetie outfit inspiratie

Dat Mi Toetie voor ieder wat wils heeft, weten je ondertussen al. Veel items zijn fijn, maar veel is ook een groot begrip en daarom zal ik een aantal verschillende outfits met je delen zodat je wat Mi Toetie outfit inspiratie kan opdoen. Daarnaast is het ook fijn om de kleding bij iemand aan te zien.

Eigen kledinglijn

Mi Toetie heeft sinds kort ook een eigen kledinglijn! Voorheen bestond de webshop alleen uit ingekochte kleding/artikelen van andere merken. Ik zal ook een aantal items uit de eigen lijn van Mi Toetie met je delen.

Good to know

J. is 74 cm lang en draagt van de jurkjes en broekjes maat 74/80 en van de t-shirts en de body maat 74. De broekjes sluiten mooi om de beentjes aan net als een legging.

Outfit inspiratie #1

Mi Toetie jurk

Laten we dan maar meteen beginnen met een jurkje van de nieuwe lijn. Dit is een wit jurkje met roze botanical printjes er op. Het jurkje heet ‘Summer palms‘. Ik ben gek op plantjes, dus dit jurkje past perfect bij ons!

Outift inspiratie #2

Op deze foto draagt J. een t-shirt van het merk Babystyling en een broekje van de eigen collectie van Mi Toetie. Op het shirtje staat ‘Girl Power‘ en het broekje True Leopard. Het is wit met wat beige/bruin en zwart. Ik heb er stoere Nikes onder gedaan, dat vond ik wel leuk staan bij de tekst van het shirtje. Maar je kan dit echt met van alles stylen.

Outfit inspiratie #3

Dit grijze leopard jurkje genaamd ‘Blush Leopard‘ met roze erin is ook van de collectie van Mi Toetie. Leopard is helemaal hot, je kan er nooit genoeg van hebben. I love it.

Outfit inspiratie #4

Hier draagt J. een wit broekje ‘Black Dotties‘ en ook deze is ook van de nieuwe collectie van Mi Toetie. Het shirtje ‘Girl Power’ is van Babystyling.

Outfit inspiratie #5

Dit roze jurkje ‘Dress Blush Pink Dots‘ is van het merk Van Pauline. Dit printje kan je ook in een rokje krijgen. Dat is hetzelfde model als de Leopard Pink Skirt!

Outfit inspiratie #6

Hier draagt J. een roze t-shirt van Babystyling met de tekst I really love you en een broekje ‘Zebra‘ van het eigen merk van Mi Toetie.

Outfit inspiratie #7

Deze top is een gestreepte bodystock van Believe Mode. Je moet het eigenlijk zien als een rompertje, want het heeft ook drukkers tussen de beentjes. Zwart wit is gemakkelijk te combineren. Ik heb het hier gecombineerd met een zwart rokje en adidas superstars. Tasje erbij om het af te maken en klaar!

Handig he die Mi Toetie outfit inspiratie?

Best handig toch zo’n overzicht en net wat extra info over de kleding? Ik vind het in ieder geval wel fijn om net wat meer te weten over de maatvoering en het krijgen van styling tips etc. Ondanks dat online shoppen niet meer weg te denken is uit ons leven, blijft het toch wel wat lastig inschatten. Hier kan je geloof ik wel een eind mee vooruit.

Winactie!

Nu je dit allemaal hebt gezien, wil je natuurlijk meteen gaan shoppen. Dat snappen DaniΓ«lle (eigenaresse Mi Toetie) en ik als geen ander en daarom mag ik van haar €50,00 shoptegoed aan mijn lezers weggeven!

De winactie loopt via Instagram, Facebook en mijn Blog. Dus als je op alle 3 de plaatsen meedoet, dan vergroot jij je kansen enorm!

Meedoen kan tot en met zondag 21 juli, maandag 22 juli wordt de winnaar bekend gemaakt!

Instagram:

1. Volg mij (@morethanamom.nl) en @mitoetie op Instagram
2. Tag minimaal 3 vriendinnen die deze winactie niet mogen missen onder deze foto
3. Deel de foto en tag mij en Mi Toetie (niet vergeten!!) voor een extra winkans

Facebook:

1. Like mij (More Than a Mom) en Mi Toetie op Facebook
2. Tag minimaal 3 vrienden die deze winactie niet mogen missen
3. Deel dit bericht openbaar voor een extra winkans

Blog:

Reageer onder dit bericht en vertel waarom jij graag het shoptegoed zou willen winnen.
Doe je ook via Instagram en Facebook mee? Dan vind ik het ook leuk om even te weten wat jou instagramnaam en/of jouw naam op Facebook is!

Good luck!

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

112 Reacties

 1. Inez
  17 juli 2019 / 6:08 am

  Graag zou ik het shoptegoed winnen voor mijn eerste kindje dat begin november komt πŸ’™
  De leuke en originele kleding spreekt mij heel erg aan ! ☘️☘️
  Ook de mooie en goede uitleg qua maten die erbij staan is echt een extra pluspunt aan deze site ! ☘️☘️

 2. Venna Liek de Jong
  17 juli 2019 / 6:13 am

  Omdat wij deze kleren zooooo leuk vinden willen wij heeeel graag winnen! Venna heeft in Oktober waarschijnlijk niet meer haar zomer maat maar wij gaan dan naar Florida dus zou nog even wat nieuwe kleren inslaan voor we vertrekken.

 3. Kaleigh
  17 juli 2019 / 6:15 am

  Hele leuke kleding!! Maar ook leuke combinaties. Ik doe graag mee met de winactie op Facebook en Instagram. Naam op Facebook: Kaleigh Kaleigh. Op Instagram: kaleighkaleigh89. Nu heel hard duimen, want ik zou graag wat willen shoppen voor ons kleine kaboutertje van 7 weken. Hij heeft namelijk maat 50 van broekjes en 62 van shirtjes. En bij Mi-toetie kan ik altijd slagen omdat je kan mixen en matchen 😊.

 4. Fabiana
  17 juli 2019 / 6:15 am

  Wauw wat een te leuke blog, en super leuke kleertjes πŸ₯°πŸ˜ wij zouden heel graag het shoptegoed willen winnen voor me kleintje van 3 maandjes😊 wij doen zeker mee via Facebook en insta mijn insta is : fabiana_gianinna

 5. An net
  17 juli 2019 / 6:15 am

  Ach je lieve snoesje wat staat het haar stuk voor stuk superleuk!!😍😍😍 shop er voor jay ook graag!! Gave items en superleuke shop!!

 6. Natalie
  17 juli 2019 / 6:23 am

  Ik doe graag mee aan deze winactie omdat ik nog genoeg leuke kleding kan gebruiken voor mijn tweeling meisjes die op komst zijn

 7. 17 juli 2019 / 6:25 am

  Wat een leuke outfits allemaal. Mn zoontje zit nu in een groeispurt. Dus moet steeds alles opnieuw kopen. Aangezien ik groot fan ben van jullie en vaker kleren bij jullie koop zou dit super leuk zijn om te winnen! πŸ™

 8. Sabrina fambach
  17 juli 2019 / 6:26 am

  Ah super tof !! Graag win ik dit voor mijn 2 boys. Te leuke dingen!!

 9. Jolanda L
  17 juli 2019 / 6:30 am

  Ooh wat gaaf. in oktober verwachten we ons eerste kindje een boy 😍 super leuk en spannend.. Er is zoveel leuks voor de kleintjes dat een shoptegoed heerlijk uitkomt omdat de protomonee wel leeg begint te raken πŸ™ˆ.. Nu al verwend die kleine man haha πŸ˜….

 10. Eline lambotte
  17 juli 2019 / 6:37 am

  Ons meisje word deze maand 6, ik zpu haar ao graag een mooie jurk geven! Wz hebben het niet breed, dus veel kunnen we niet geven. Dit zou zo welkom zijn❀️

 11. Marleen
  17 juli 2019 / 6:38 am

  Super leuke kleertjes!! Mi toetie heeft echt voor ieded wat wils dus ik doe graag mee voor mn 2 schatjes. De ene is wat stoerder en de ander echt een poppetje dus keuze zat bij mi toetie! Duimen!!=D

 12. 17 juli 2019 / 6:39 am

  Wat een geweldige give away. Als je deze blog ook leest krijg je helemaal zin om die leuke kleertjes te kooen πŸ˜€ Ik hoop dat het geluk eens tot hier komt voor mijn zoontje. Ikzelf ben een alleenstaande mama die nog studeert & heb het dus jammer genoeg nie zo breed. Mijn kleintje heeft in zijn kort leventje al heel wat meegemaakt (steeds weer die controles in ziekenhuizen, osteopaat,…). Wij zouden dit zo geweldig vinden. Zo kan mijn zoontje iedere dag mooi voor de dag komen met de mooie kledij van Mi Toetie omdat deze kleding echt keimooi is en mij echt aanspreekt. Wij duimen alvast dat het geluk eens deze kant uitkomt, dat zou ons alvast heel blij maken. πŸ˜€πŸ€žπŸ»πŸ€
  Deze mommy heeft al alvast overal (facebook & instagram) meegedaan met deze geweldige give-away omdat ik dit alles over heb voor m’n zoontje om toch maar eens het geluk naar deze kant te laten komen. πŸ˜€

  Ps: mij kun je vinden op facebook & instagram met de naam; Mirandolina Mus

  • Nova
   Auteur
   17 juli 2019 / 6:48 am

   Hi Miranda, Op jou moet ik toch echt even reageren hoor. Ik ben zelf ook een alleenstaande en studerende mama. Kijk even rond op mijn website en je zal waarschijnlijk wel herkenbare blogposts voorbij zien komen. Leuk dat je mij volgt! Liefs, Nova

 13. 17 juli 2019 / 6:40 am

  Ik vind jullie kleding geweldig leuk (en zit met smart op mijn bestelling voor mijn kleindochter Mia te wachten)! Dus hoe leuk zou het zijn als deze oma het shoptegoed zou winnen…ik zou er zeker Vet overheen gaan 😁

 14. Yvette
  17 juli 2019 / 6:41 am

  Wat een schatje! Een klein modelletje ! Ik zou het graag willen winnen eind november verwachten wij een tweeling en een matchend setje zal wel heel tof zijn πŸ’™

 15. Melissa
  17 juli 2019 / 6:42 am

  Oh ik ben helemaal weg van Mi-Toeti de kleding is echt te gek en heb zoveel op mijn lijstje staan voor mijn kleine meisje van 9 Maanden.πŸ™ˆ zou super blij zijn als ik een keertje wat zou kunnen bestellen bij jullie 😍

  Ik heb mee gedaan op Facebook en insta 😊

 16. 17 juli 2019 / 6:42 am

  Wat een te gekke foto’s en fijn die outfit inspiratie! Dat is af en toe wel even nodig met Γ‘l het leuks dat mitoetie verkoopt. Ik vind het ideaal om heel veel merken onder 1 dak te kunnen shoppen en wat een geweldige service bied de webshop ook. Om maar niet te vertellen hoe tof het is dat ze een eigen kledinglijn hebben. Wauw wat is dat toch allemaal prachtig!

 17. 17 juli 2019 / 6:43 am

  Wij willen heel graag winnen, omdat jullir super leuke kleding hebben. Ik heb een zoontje van 14 maanden en ben laatst weer trotse mama geworden van nog een zoontje, nu 5 weken oud. In augustus hebben we een bruiloft en jullie hebben zulke leuke kleding. Ik wil ze graag een soort vaan twins outfit aan laten doen. Finger crossed! Hihi

 18. Marijke
  17 juli 2019 / 6:45 am

  Wat een leuke blog. En natuurlijk zou ik ook net als veel andere mama’s het shoptegoed winnen.Ik hou van shoppen 😍.

  Jackie wordt 11 augustus 3 dus het gewonnen tegoed ga ik besteden aan een leuke verjaardagsoutfit.

 19. Amanda van den Berg
  17 juli 2019 / 6:45 am

  Wauw onwijs gave actie.
  Ik maak graag kans op de prijs met 3 lieve kids die super snel groeien zijn nieuwe outfits altijd welkom.

 20. Jennifer de Laat
  17 juli 2019 / 6:47 am

  Ze ziet er altijd zo leuk uit!! De leukste mini fashionista die ik het aller liefst volg😍

 21. Anne
  17 juli 2019 / 6:47 am

  Zou super graag de shoptegoed willen winnen voor onze kleine meid van bijna een half jaar πŸ€πŸ˜

 22. Nathalie Meijer
  17 juli 2019 / 6:53 am

  Wat een plaatje op alle foto’s, zo mooi lifestyle. Mijn meiden groeien zo hard dat er altijd geshopt kan worden. Dus dan zouden we ook een twinsetje kopen voor allebei de meiden iets moois. (gok jurkjes) haha.

 23. Chantal
  17 juli 2019 / 6:59 am

  Wil deze toe goed graag winnen voor me 2 kids kunnen we wat leuks uit zoeken voor de vakantie jullie hebben heel veel leuke dingen Deze mama gaat duimen

 24. Rianne
  17 juli 2019 / 7:00 am

  Ze hebben zulke leuke schattige en stoere kleren ik zou graag willen winnen voor mijn dochter die een cadeautje is na 2 jongens van 9 en 6 en ook nog op m’n eigen verjaardag geborenπŸ˜„ ik doe mee op facebook en zal zo kijken op Instagram op facebook kun je me vinden als Rianne bregonje Instagram gwn_rianne☺️😁

 25. Lisa
  17 juli 2019 / 7:15 am

  Oooh wat een super actie!!
  Ik volg mitoeti al even en oooh wat heeft ze leuke outfits!!
  Graag zou ik deze leuke actie winnen voor mijn dochtertje die bijna 4 maanden oud is en ellie heet.
  Je kan ons vinden op Instagram rogierslisa. En op facebook lisa rogiers

 26. Shirley
  17 juli 2019 / 7:19 am

  Ik doe heel graag mee met de winactie van Mi Toeti. Wij zijn onwijs fan van de webshop en de kleding!! Het staat onze dochter J, van 2,5 maand nu al super leuk en wanneer ze over een tijdje kan zitten en staan zal het haar nog leuker staan😍.

  Daarnaast wat een super leuke blogs schrijf je! Ik kon je helaas nog niet (sorry☺️) maar ik volg je gelijk op FB! (Ik heb geen insta). Ga zo door zou ik zeggenπŸ₯°

 27. Larissa Looijenga
  17 juli 2019 / 7:19 am

  Doe super graag mee voor onze dochter NoΓ«lla die nu 13 maandjes is, ze groeit nu super snel en gaat nu van 74 naar maatje 80, dus ze kan wel wat nieuwe kleertjes gebruiken. En we <3 Mi toetie!!

  (Instagram: larissanoella_)

 28. Manouk
  17 juli 2019 / 7:22 am

  Eerlijk, hetvoelt altijd als slijmen om dit soort dingen te zeggen haha. Maar ik meen het echt. Ik heb wel eens van deze webshop gehoord, maar had nog nooit echt goed op de website gekeken. Ziet er wel erg leuk uit! Als ik zou winnen dan zou ik het sowieso uitgeven aan een gepersonaliseerde verjaardagsshirt voor mijn zoontje die in augustus 1 wordt.

  • Nova
   Auteur
   17 juli 2019 / 7:30 am

   Haha, ik snap heel goed wat je bedoeld. Ik vind het ook gewoon leuk om te lezen waarom men echt meedoet met een winactie en waarom ze het zouden winnen.
   Thanks voor je reactie mop!

 29. Nelleke
  17 juli 2019 / 7:23 am

  Wat een leuke outfitjes. Hoewel ze volgens mij alles kan hebben!! Ik ben voor mijn boys mega fan van minikid. Ik zou daar graag voor gaan shoppen

 30. My_momster_diary
  17 juli 2019 / 7:28 am

  Ik wil winneeen omdat 3 kinderen hebben gewoon duur is? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 31. 17 juli 2019 / 7:30 am

  Het lijkt ons super leuk om ook een keertje iets te winnnen. πŸ₯°Liefs Jason Jazlin en ….❀️

 32. 17 juli 2019 / 7:31 am

  Mitoetie heeft zo’n leuke kleding!!
  Maar ik zit even een tijdje thuis van mijn werk dus moet beetje oppassen met wat ik allemaal koop … Deze winactie zou dus zo leuk uitkomen nu😍🀞🏻
  #thumbsupbigtime!!

 33. 17 juli 2019 / 7:38 am

  Ik zou het graag willen winnen voor mijn hard groeiende knul!!! Jeetje hij vliegt zowat door de maten! Dus een nieuwe garderobe is weer hard nodig! En zeg het nou zelf hij moet er wel leuk uit zien tochπŸ₯°πŸ™ŒπŸ»

 34. Jamilla
  17 juli 2019 / 7:41 am

  Ik zou super graag het shoptegoed willen winnen. Ik ben nu in verwachting van mijn 2de kindje, een meisje! En bij mi toetie hebben ze super schattige kleertjes. Mijn naam op Facebook is Jamilla Ajoeb.

 35. 17 juli 2019 / 7:44 am

  Ahhh superleuke giveaway! Wij doen via instagram al mee! Elin heeft al een outfitje van Mitoetie maar helaas is deze te klein geworden. Graag shoppen wij mooie nieuwe kleding voor haar! πŸ™‚ Liefs Elin (baby.e.lin) en de mama!

 36. Samantha van Houten
  17 juli 2019 / 7:44 am

  Wat een leuke actie van jullie beide. Ik zou het shoptegoed graag winnen omdat ik gewoon hoteldebotel ben van de kleertjes van mitoetie. De kleertjes staan zo goed en sluiten altijd perfect aan. Ik heb al een aantal items in de kast liggen. Onze jongen Jari zal eerdaags van maat 80 naar 86 gaan dus dan kan ik me weer lekker uitleven (ja want ik vind het ook gewoon echt leuk; shoppen voor hem). Gedeeld op FB en IG(samanthavhouten)

 37. Kimberley Koerntjes
  17 juli 2019 / 7:48 am

  Natuurlijk willen wij super graag winnen! Ik vind de outfits zo leuk van “shop de look”. Onze dochter is nu 4 weken jong en kan nog een hele kleding kast vullen met mooie kleertjes (geloof het of niet maar ik heb mij ingehouden met de kleine maatjes). πŸ€πŸ™ Let’s hope πŸ₯°

 38. Gina
  17 juli 2019 / 7:58 am

  Graag wil ik dit winnen voor kijn dochtertje die bijna 8 weken is🀩πŸ₯°πŸ€πŸ€

 39. Tatiana
  17 juli 2019 / 7:59 am

  Ik zou deze zoooooo graag willen winnen. Heb al wat dingen gekocht maar wil nog meer πŸ™ˆ terwijl onze jongen pas uitgeteld is voor begin december ben ik nu al volop zijn kleerkast aan het vullen met de kleding van mi toetie! Zaliiiiiig πŸ₯° dus pleaseeeee let me win! πŸ€πŸ€πŸ€

  Op Facebook:
  Tatiana Dumoulin

  Insta :
  Tatianake_x

 40. Dutchmom
  17 juli 2019 / 8:10 am

  Wat kan jij leuk schrijven zeg😍 ik heb je blog opgeslagen om vaker te lezen!

  En wat leuk dat mi toeti nu ook een eigen kledinglijn heeft, wist ik niet. Heb meteen even de site opgeklikt en er zijn echt zo veeeel leuke dingetjes dat het wel van zelf sprekend is dat je die shoptegoed wil winnen.

  Ik heb niet zozeer een reden met een diep verhaal erbij, ik wil het gewoon graag winnen om heerlijk te kunnen shoppen voor me kleine meid.

 41. Shirley
  17 juli 2019 / 8:14 am

  Ik zou graag willen winnen omdat ik je kind(eren) leuk vind, jou leuk vind, mitoetie leuk vind en geen geld voor leuke kleren atm door mn rete dure behandelingπŸ€·πŸΌβ€β™€οΈπŸ™„β€οΈ Oja Bram is opeens meeeeeega geworden dus het wordt tijd voor een nieuwe garderobe whihi. @shirleymets

 42. Rowenna Lequy
  17 juli 2019 / 8:22 am

  Super leuke inspiratie foto’s! Ik zou graag het shoptegoed willen winnen om leuke kleertjes te halen voor mijn zoontje Kai!

 43. Saskia
  17 juli 2019 / 8:31 am

  Wil eerst zeggen dat ik het super leuk en goed vind dat jullie zo mooi samenwerken. Samen ben je sterker en verbreed je jouw eigen netwerk.
  En wat een leuk blog om te lezen. Zo kom je nog eens bij iemand die je niet kent jou bij iemand terecht wat ook nog lekker leest.

  Ik doe mee voor mijn schoonzusje ze krijgt elk moment de 3de kleine meisjeπŸ’– en mijn man wordt peetoom.. dus erg leuk om de kleine en natuurlijk de mama extra te verwennen!
  Maandag begint mijn vakantie, zou leuk begin zijn.

  Succes met kieze dames want zijn heel veel reacties die jullie zullen krijgen.

  Fijne vakantie alvast!

 44. Vera
  17 juli 2019 / 8:34 am

  WoW wat een leuke kleding mijn dochtertje is er ook helemaal weg van 😍

 45. Monicque
  17 juli 2019 / 8:34 am

  Ik zou zo graag willen winnen, ik ben en groote van fan hun, en zou graag mijn collectie uitbreiden hihi πŸ™

 46. Alexandra van doorn
  17 juli 2019 / 8:35 am

  Super leuke actie! Wij wagen graag een gokje extra! Jou kindjes zijn er ook altijd zo super gekleed uit! En sowieso mi toetie 1 van de favorieten hier, zo leuk shoppen! Wij duimen!

 47. Melissa
  17 juli 2019 / 8:53 am

  Wauw, wat een super leuke blog weer! Die kleine meid van jou rockt gewoon alles😍

  Ik zou graag willen winnen omdat er nu dus een outfit inspiration is voor de meiden, maar nog niet voor de boys! En laat ik nou net een newborn hebben van 3 weken die die leegte vast wel wil opvullen haha! Fingers crossed

 48. Agnieszka
  17 juli 2019 / 8:55 am

  Ik heb sindd kort mi-toeti ontdekt omdat ik net moeder ben. Ik zou graag het shop tegoed omdat ik een outfit wil bestellen voor vader en dochter. De tshirts met dezelfde achternaam. Mijn man verdiend dit omdat een trotse en betrokken papa is.

 49. 17 juli 2019 / 8:57 am

  Wat een toffe actie zeg! Ik zou hem heel graag willen, uiteraard wil ik hem zelf, maar toch zou ik hem aan mijn vriendin geven.
  Zij was eindelijk na lang proberen zwanger van Een fantastische zoon.
  Zijn bedje was gespreid en alles stond klaar.
  Uitgerekend op haar verjaardag, wat een cadeau.
  Helaas is Jens* levenloos geboren na 40 wkn zwangerschap. OP haar eigen verjaardag.

  Nu mag ze weer vertellen dat ze zwanger is van een meisje.
  Zo veel geluk, maar ook zoveel verdriet.

  Ze kan deze bon goed gebruiken om nieuwe kleertjes te kopen. Ik gun het haar zo en wat kan ze het goed gebruiken na deze zware tijd.

 50. 17 juli 2019 / 8:58 am

  Wow, wat ME-GA gave winactie!!!!
  Kiki gaat in september naar het KDV waar ze ook in de modder gaat spelen. Ik zal haar dan niet de mooiste en nieuwste kleding aangeven. Wel kan ik daar een hele gave, hippe jas op aandoen, zodat ze er toch leuk aankomt en weggaat. Ik vind de Button Jacket Leopard Sand en de R Rebels Lang Vest Pinkecht geweldig. En het jurkje van Babystyling (Leopard Jurkje Groen) voor als ze niet naar het KDV gaat.

 51. 17 juli 2019 / 9:09 am

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mijn kleine meisje, nu nog in mijn buik (2 september uitgerekend) in januari kwam ik erachter dat ik ongepland zwanger was en dat was wel even schrikken. Natuurlijk kwam al heel snel het besef hoe mooi cadeau dit is. De afgelopen maanden zijn behoorlijk heftig geweest omdat ik moet verhuizen omdat mijn woning niet geschikt was. Het huis waar ik nu woon had, was behoorlijk verwaarloosd waardoor er heel veel werk in zat/zit en ik er helaas alleen voor sta. Ik loop nu op mij einde en m’n huis is nu best bewoonbaar gelukkig al moeten er nog wel wat puntjes op de i gezet worden. Ik ga er voor om de laatste weken van mijn zwangerschap meer te genieten en rust te pakken zodat ik straks vol goede moed de bevalling en kraamtijd in kan gaan!

 52. Conny van Hout
  17 juli 2019 / 9:16 am

  Graag doe ik mee voor mijn zoontje Colin (zijn uitgerekende datum is de geboortedatum van jouw E. ;)) Mijn schatje is over naar groep 2 en daar zijn we natuurlijk mega trots op en dat verdient een beloning. Een mooie outfit van Mi Toeti β™₯️β™₯️

 53. Melissa Honebeeke
  17 juli 2019 / 9:17 am

  Te leuk!! Doe graaag mee, haar shop heeft TE veel leuks! En met 2 jonge kids die tΓ© snel groeien zou het goed van pas komen!

 54. 17 juli 2019 / 9:20 am

  Wat een toffe outfits heb je same gesteld! Leuk ook om die verschillende style te zien!
  Je blog leest ook super fijn en makkelijk!
  Wij zouden dit heel graag willen winnen, juist omdat ze ook toffe items voor de grotere boys hebbenπŸ€—

 55. Naomi
  17 juli 2019 / 9:20 am

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochtertje Maud. We zijn maar met zijn tweetjes en kleren kun je als meisje nooit genoeg hebben! Vooral niet die super leuke kleertjes wat jullie verkopen. Dus duimen duimen voor mijn meisje!πŸ€β€

 56. Judith, @fitmama4kids
  17 juli 2019 / 9:32 am

  Kijk zo een blog heb ik wat aan..! Na 3 boys ineens een meisje moet ik echt wennen en zoeken naar leuke meisjes outfitjes… Ben voor boys zo gewend al… Deze outfitjes zijn super leuk, mijn smaak ook… Dus ThankYou Nova!πŸ‘ŒπŸ½
  En ik wil dit winnen omdat ik mijn meisje de leukste kleertjes wil geven en door deze blog weet ik nu al wat ik voor der ga halen als ik win…πŸ™πŸΌπŸ€πŸ’‹

 57. Stefanie
  17 juli 2019 / 9:39 am

  De kleedjes van Mi Toetie zijn gewoon tΓ© geweldig!❀ met een shop tegoed kan ik nog wat extra’s kopen πŸ˜„

  @stefanie.keersmaekers

 58. Naomi
  17 juli 2019 / 9:51 am

  Met een kleintje op komst in September zou dat shop tegoed super van pas komen! 😍 ze hebben ook nog eens super leuke kleding #verliefd

 59. Chantal Obbink
  17 juli 2019 / 9:55 am

  Graag doe ik mee. Kijk die gave printjes dan. Met een meisje is shoppen zo leuk. Helaas voor mijn portemonnee wat minder maar wat is het heerlijk je kind in van die toffe kleertjes te zien!

 60. 17 juli 2019 / 9:57 am

  Super graag voor onze dochter.
  Alle setjes zijn geweldig πŸ˜πŸ‘πŸ‘

 61. Lisa
  17 juli 2019 / 10:05 am

  Super leuke winactie! Ik heb een zoontje van 6 maanden oud en hij groeit als kool en zit nu al in maat 74. Bij mi-toetie hebben ze zoveel leuks alleen is het niet altijd financieel haalbaar om al dat leuks in mijn winkelwagentje te doen en af te rekenen. Daarom zal het shoptegoed heel goed van pas komen!! Ik doe ook mee via instagram; lisa.gijsbers

 62. 17 juli 2019 / 10:19 am

  Wij zouden het natuurlijk leuk vinden om te winnen. Toen onze kleine meid nog niet geboren was, was het eerste outfitje dat wij als ouders kochten van mi toetie. Nu ze 2aug 3jaar wordt lijkt het ons leuk om weer lekker te shoppen bij mi toetie.

  Wij doen ook mee via instagram
  http://Www.instagram.com/shannon_mom_lifestyle

  • Shannon
   17 juli 2019 / 1:34 pm

   Sorry ik sta er dubbel. Dacht dat de 1ste niet was gelukt

   • Nova
    Auteur
    17 juli 2019 / 3:57 pm

    Ik heb het aangepast!

 63. Chantal
  17 juli 2019 / 10:33 am

  Wat een leuke blog!! En we love me toetie!! Wij zouden graag voor ons mannetje shoppen! Wij gaan duimen.😍😍

 64. 17 juli 2019 / 10:33 am

  Super leuke blog! En onwijs leuke feed, ik volg je al een tijdje en ik ben iedere keer blij als je weer iets post! πŸ₯³ En nu deze winactie! Super leuk! Dat shoptegoed gun ik natuurlijk mijn prachtige dochter die over twee weekjes 1 jaar mag worden. Ik heb nog geen verjaardags-outfit dus dit zou een goeie zijn 😚🀞🏼

 65. 17 juli 2019 / 10:42 am

  Ik zou graag willen winnen voor mijn dochter, Jalaeya! Ik ben in verwachting en heb deze tijd veel gekocht voor de baby, dus het zou leuk zijn om weer eens iets voor Jalaeya te kunnen scoren. En hoe leuk is deze kleding?!! 🀩

 66. 17 juli 2019 / 10:48 am

  Super tof!! Hier geen meiden, maar wat staan deze outfits top bij JaenaΓ―!
  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 zoons, omdat ze bij Mi Toetie voor jongens zulke stoere kleding hebben en ik ze hier graag in zie lopen. En mooi, en goede kwaliteit! πŸ™ŒπŸ€
  (Ik doe ook mee op ig en fb; @goldenallstar)

 67. 17 juli 2019 / 10:55 am

  Wat is het toch een heerlijk kind. En wat kan jij altijd goed verwoorden!
  Wij maken ook graag kans op deze prijs. Liefs joella en jailey

 68. Danielle
  17 juli 2019 / 10:55 am

  Ik zou graag voor mijn beide kindjes willen winnen. Wij zijn helemaal fan van Mi toetie en de nieuwe collectie
  πŸ˜πŸ€Zou zo fijn zijn om shoptegoed te winnen omdat het toch altijd duur is met 2 kindjes.

 69. Lotte
  17 juli 2019 / 11:21 am

  Zou dit héél graag winnen! 😍😍 Omdat ik bijna (alleenstaande) mama wordt, en alles al duur genoeg is en zeker alleen maar hallo nooit genoeg babykleertjes!!! M’n laatste cent zal er naartoe gaan haha, maar deze prijs is dan natuurlijk mega handig en hoe leuk zijn de kleertjes van mi toetie 😏
  Doe ook mee op insta; @charlottewillemijn

 70. 17 juli 2019 / 11:50 am

  Wauwww wat leuk om via een win actie bij jou terecht te komen.. want wat een toffe herkenbare dingen schrijf je. En een prachtig meisje in al die prachtige kleding! Waarom we willen winnen? Gewoon omdat we fan van mi toetie zijn en nog genoeg op het verlang lijstje!!:)!

 71. Rachel Jane
  17 juli 2019 / 12:32 pm

  Hele leuke Blog! Wij doen natuurlijk mee met deze te gekke winactie en ook via instagram @rayjanecoco Coco kan wel wat nieuwe kleertjes gebruiken. #kidsgroeientesnel

 72. Susan Kuster
  17 juli 2019 / 1:00 pm

  😍ik doe zeker mee, ik zal graag willen winnenπŸ€ ik wil graag winnen omdat ik de nieuwe collectie van mitoetie te gek vind.. vooral die rok met trui, die zal ik dan heel graag willen bestellen voor mijn meisje. Dan kan ik lekker pronken met haar en de leuke kleertjes. Ook op instagram volg ik jullie beide, heb bij beide gereageerd omdat dat echt een leuke kans is😍 mijn instagram is: suusshandro

  πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ’“

 73. Noraly
  17 juli 2019 / 1:19 pm

  Ik zou heel graag willen winnen! Wij zijn 3 weekjes geleden trotse ouders geworden van ons 2de mooie meisje, dus shop tegoed zou goed van pas komen! Je kan niet genoeg mini kleertjes hebben πŸ™ˆπŸ˜β€

  Facebook (Noraly Maily Aimy)
  Instagram(maily.aimy_)

 74. Kelly van Lissum
  17 juli 2019 / 1:30 pm

  Wij hebben een heel lief prinsesje die de kleertjes van Mitoetie zo leuk staanβ™‘β™‘β™‘
  Wij hopen echt te winnen zodat we lekker kunnen shoppen en leuke foto’s kunnen maken
  We hebben overal meegedaan insta Facebook en jou leuke blog
  Nu alleen nog duimen πŸ˜πŸ€πŸ’–

 75. 17 juli 2019 / 1:52 pm

  Wij zitten in ons IVF traject en mogen misschien binnenkort ook ons eerste kleintje verwelkomen ( hopelijk heel snel) en ik en mijn vriend vinden jullie site echt helemaal top! πŸ€πŸ˜Š

 76. Michelle en Jaimey
  17 juli 2019 / 4:27 pm

  Wij willen heeeeel graag winnen! We zijn fan van Mitoetie en van het shoptegoed kunnen we nog wat leuke cadeautjes bestellen voor Jaimeys eerste verjaardag over precies 2 weken!
  Heeeeeel erg welkom dus😍
  Onze insta is @pictureperfectkid

 77. Hilde
  17 juli 2019 / 4:36 pm

  Jaaa, deze kleren zijn geweldig en hoe leuk is dat we nog wat extra kleertjes halen voor onze kleine wonder 😍! Daarnaast houden we ervan om voor onze andere 2 jarige wonder Elijah kleertjes te kopen😍!
  En hoe leuk om een keer te winnen πŸ™ˆπŸ˜œπŸ™πŸ½

 78. Rachelle
  17 juli 2019 / 4:57 pm

  Ik vind jullie kleren zo leukk!! Het zou me prinses echt mooi staan..helaas zit k onder bewind waardoor dat ik dit niet kan bestellen komend jaar.. 😞jammer!! Dus voor mij komt t dubbel zo goed uit om dit te winnen 😍

 79. 17 juli 2019 / 5:38 pm

  Ik ben fan van Mi Toetie en de eerste shirtje komt binnenkort binnen. Wij wagen graag een kansje op zo’n mooie winactie als deze, zodat ik nog meer mooie kleertjes kan gaan shoppen bij ze voor onze kleine man.

 80. Krista van Offeren
  17 juli 2019 / 5:47 pm

  Oeeh ik doe suuper graag mee! Jullie kleertjes zijn echt te schattig gewoon! Op Facebook & Instagram doe ik uiteraard ook mee. Op instagram heet ik @kristaatjee & op Facebook Krista van OfferenπŸ˜πŸ™Œβ˜˜οΈπŸŽ‰πŸ‘ΆπŸΌ

 81. Marije de smit
  17 juli 2019 / 5:57 pm

  Yes we want! πŸ’•πŸ€πŸ₯³voor onze stoere boy van 3.5 Daley wil ik zeker dit te gekke shop tegoed niet mislopen! Uniek,leuk en stoer! *

 82. 17 juli 2019 / 6:23 pm

  Ik kan heel wat redenen bedenken.. Hoe Veel schrijf ruimte heb ik haha.. Nee maar als ik die outfit inspiratie hier zie dan wordt ik gek.. ik wil ze allemaal. Alles staat mn dochtertje zooo goed, ik kom kastruimte en geld te kort.. met die 50 euro shoptegoed is in ieder geval al 1 probleempje opgelost haha. Reden genoeg toch??! Help me out.. πŸ˜‰

 83. Nathaly van der Geld
  17 juli 2019 / 6:27 pm

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik fan ben van jullie kleertjes en ik nu 38 weken zwanger ben van mijn eerste meisje 😍πŸ₯°

 84. Kimberly
  17 juli 2019 / 6:49 pm

  Ik zou graag willen winnen voor mijn dochtertje Audrey die 24juli al 1jaar wordt. Dan kan ik leuke kleertjes kopen voor haar. Ben echt een fan van mi-toetie ze hebben zo een mooie en leuke kleertjes voor meisje. πŸ™πŸ»β˜˜οΈ Ik doe ook mee via Instagram en mij instagram naam is mommens.k.

 85. Tessa
  17 juli 2019 / 6:57 pm

  Wat een prachtige outfits!! Krijg gelijk zin om te shoppen voor mijn dochter 😊 hard nodig want ze groeit uit haar huidige zomer kleding 😳 ik duim!!

 86. Kim
  17 juli 2019 / 7:38 pm

  Ik zou het heel graag winnen voor mijn kleine meisje die bijna 1 word πŸ₯° zou geweldig zijn!

 87. Britt weggemans
  17 juli 2019 / 8:10 pm

  Shoptegoed voor onze kleine man die zich aankomend december aankondigd zou super zijn! πŸ€
  Outfit inspiratie genoeg via deze leuke blog en mitoetie.

 88. Daphila Kraaij
  17 juli 2019 / 8:24 pm

  Hoi,
  Ik zou heel graag deze actie winnen. Ik ben een alleenstaande moeder, met een pittige baan. Ik verdien mijn eigen centjes maar rondkomen is soms lastig…
  Liefs, Daphila πŸŒΈπŸ€

 89. Corine
  17 juli 2019 / 8:50 pm

  Gave blog zeg! Genoeg outfitinspo gekregen hoor! Als ik een meisje had dan haha ze is werkelijk prachtig😍 wij zijn dol op de kleding en accessoires van Mi Toetie en doen graag mee met de winactie ofcourse.
  Xxxx coolkid_leon

 90. Querine
  17 juli 2019 / 9:05 pm

  Jaaa zou heel erg welkom zijn voor mijn ieniminie nichtje die net geboren is, met 33 weekjes! Ze is een mini bikkel, en haar mama ook! Dus ik ga duimen voor een cadeautje voor lieve Revay πŸ’•

 91. Cindy Framke
  17 juli 2019 / 10:13 pm

  Superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje. Hele leuke kleertjes gezien en ons meisje groeit zo hard dus het shoptegoed komt zeker goed van pas.
  Ik volg jullie op facebook. Gewoon onder mijn naam Cindy Framke

 92. Debby Mekelenkamp
  18 juli 2019 / 3:21 am

  Wij zouden graag winnen omdat ik de kleding van Mi toetie superleuk vind en ik zeker weet dat het mooi zou staan bij me dochtertje! En ik de outfits op je blog super leuk vind!

  Ik doe via instagram mee onder de de naam debbyx91. Heb de winactie gedeeld alleen me profiel staat op privΓ©.

  Op facebook heet ik debby jahmailey en heb ik de winactie openbaar gedeeld.

  Liefs debby

 93. Joyce
  18 juli 2019 / 10:31 am

  Ja dat is nog is een leuke actie πŸ™β€volgen doen wij jullie al jaren πŸ˜‹natuurlijk doen wij mee✌🏽..aangezien ik al jaren voor me boys shop kan ik nu eindelijk voor mijn newborn meisje van 6 weken oud gaan shoppen..er zijn weinig winkels met super gave new born kleding…en zeg nou zelf Mi toetie heeft zulke leuke dingen voor mijn meissie❀ dat ik deze leuke win actie niet voorbij kan laten gaanπŸ€
  Wij volgen. Jullie overal πŸ˜€
  Mijn Facebook naam :Joyce Dijkstra.
  Onze insta :model_kids_brad_didi ✌🏽

 94. Kyara
  18 juli 2019 / 7:28 pm

  Ik doe heel graag mee wij zijn een fan van @mitoetie en met €50 kan ik mij heel goed laten gaan. 😜 wij kunnen altijd deze kleine extra’s gebruiken want als alleenstaande (lees: mijn man is 11 maand geleden gestorven) kom ik niet altijd rond en zijn die extra juist een bonus voor Nilou 😍 wat ook heel speciaal is onze kindjes zijn op de zelfde dag geboren dus ik vind dit een extra voordeel πŸ˜‚

 95. 19 juli 2019 / 1:37 pm

  Jaa ik doe heel graag mee! Kende t merkje nog niet maar jouw kids staan er zo mooi in te shinen dat ik ook alles wil hebben!! Nu duimen maar!!!

 96. Mirella
  19 juli 2019 / 2:31 pm

  Wat een prachtig model en leuke stoere kleertjes! Wij verwachten ons eerste kindje en hoe leuk zou het zijn als zij ook in zo’n mooie outfit de wereld mag verkennen?

 97. Yvonne Couwenberg
  19 juli 2019 / 9:08 pm

  Wauw deze mama is dol op shoppen voor haar meisje en Mi Toetie heeft wel hele gave kleertjes! Stoer maar toch met een leuke girlie touch. Perfect voor mijn meisje!

 98. Mom.millen.nolan
  20 juli 2019 / 5:47 am

  Oooeh wauw, ik ben blij met de beschrijving van de maatvoering! Ik zou dolgraag het shoptegoed winnen natuurlijk, dan kunnen we meteen de juiste maatjes bestellen. Boys will be boys, dus nieuwe knieΓ«n moeten weer gekocht worden πŸ˜‰

 99. linda
  20 juli 2019 / 12:18 pm

  Wie niet waagt…..Shoptegoed is altijd goed!! Sowieso groeien die hele kleintjes snel uit hun huidige maatje, dus je kunt wel blijven shoppen. En Sepp die tijgert nu al een hele poos. Al zijn kleren gaan stuk of worden zo vies dat ik het er niet meer uit krijg… dus ja de oplossing??? SHOPPEN!

  Op ig heet ik fennaisgrotezus en op fb Linda Post

 100. Jessica
  21 juli 2019 / 10:12 am

  Wauw wat een toffe actie!
  Ik doe mee voor mn dochtertje Milou
  Dan kan ik der net zo mooi kleden als hou dochtertje

 101. 21 juli 2019 / 10:22 am

  Jaaa, ofcourse im in! Al eerder voor mn kleine meisje geshopt maar nu we een jongetje erbij hebben zie ik zoveel stoere dingen bij Mitoetie!πŸ₯° hopelijk helpt deze dubbele actie want op insta doe ik ook mee πŸ™‚

 102. Sharon
  21 juli 2019 / 10:33 am

  Ik zou graag willen winnen zodat ik leuke kleertjes voor 1 van mijn 5 kindjes kan shoppen.
  Zulke leuke kleding te shoppen😍😍😍

 103. Charlotte
  21 juli 2019 / 11:32 am

  Wat doe ik graag mee met deze te gave en leuke winactie! Dit zou zo gaaf zijn voor ons zoontje, mooie nieuwe kleertjes! πŸ€πŸ™β€οΈ En met een jongetje van bijna 2,5 en al dat klauteren en klimmen is nieuwe kleding heel fijn!

  Op Facebook heet ik Charlotte Meijer en op IG heet ik: noahnovi_charlotte

 104. Stefanie
  21 juli 2019 / 11:50 am

  Ik zou graag mee willen doen omdat mi toetie super leuke kleding heeft en m’n kinderen wel wat kunnen gebruiken voor de zomervakantie πŸ₯°

 105. 21 juli 2019 / 1:04 pm

  Je suridame altijd goed en prachtig gekleed. Mijn prinses ook 😁 maar moet wel kijken naar niet al te dure kleding. Webshops altijd vrij hoge verzendkosten en prijzen dus zit er hier niet altijd in. Lijkt me heel leuk om te winnen en wat leuks uit te zoeken voor mijn suridame. Xx

 106. 21 juli 2019 / 2:59 pm

  Ik vind je foto’s echt helemaal geweldig en de kleding van Mi toetie staat je dochter zo leuk! De kleertjes zijn vrolijk, mooi prints en stoer en lief. Zoveel keusπŸ₯°
  Wij zouden wel een tof setje van Mi toetje willen toevoegen aan onze collectie

 107. 21 juli 2019 / 8:52 pm

  Leuke actie want mitoetie is zo leuk!! Wij willen graag het shoptegoed winnen voor ons prinsesje Eleysa. Instanaam:Eleysa.y
  Ze is nu 3,5 maandjes oud en wat groeit ze snel.. dus nieuwe kleertjes van mitoetie zou super zijn😍