instagram

6   580
85   1998
51   1032
113   5549
747   3990

Method: joyful poetsen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Herken je dat als je gaat poetsen jij je handschoenen aan doet en eventueel een mondkapje op om de chemische geur zo min mogelijk in te ademen? Dat is totaal niet fijn en vooral in deze bizarre tijd kunnen wij wel wat vreugde gebruiken, ook tijdens het poetsen! Ik laat jou daarom nu kennis maken met de milieuvriendelijke, kleurrijke en lekker ruikende schoonmaakproducten van Method.

Method

Kende jij Method al? Method bestaat al sinds 2000 en is sinds 2014 te verkrijgen in Albert Heijn. Ik vertel je wat meer over dit bijzondere schoonmaakmerk, omdat schoonmaken iets is dat wij allemaal doen (als het goed is) en we het over het algemeen nog met te veel agressieve/chemische producten wordt doen terwijl het ook echt anders kan! Ik heb een licht interieur en ik vind dat wat wit en schoon is, wit en schoon moet blijven! Met de schoonmaakmiddelen van Method kan ik daar ook voor zorgen en dat terwijl de schoonmaakmiddelen van dit merk plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten bevatten. Ook goed voor het milieu dus!

Joyful poetsen

Hoe kan je nou joyful poetsen hoor ik je bijna denken. Nou ik zal het je vertellen. Poetsen op zich is ook niet een van mijn favoriete huishoudelijke klusjes, maar geloof mij de producten van Method doen aardig hun best om mij over te halen. De vrolijke kleurtjes, de lekkere geurtjes die je tegemoet komen doen echt wonderen voor je humeur! En daarnaast vind ik het ook een pluspunt dat deze schoonmaakmiddelen geen schadelijke stoffen bevatten. Want ja, laat ik even eerlijk zijn onze kindjes zijn altijd sneller dan wij denken. Een ongeluk zit dus in een klein hoekje, maar in dit geval is er dus geen paniek! 

Hoe maak jij het poetsen leuk?

Ik maak bijvoorbeeld altijd schoon met mijn favoriete spotify lijst aan. Ik laat mij dan helemaal gaan en ondertussen ben ik aan het poetsen en stofzuigen. Ik maak er voor mijzelf een feestje van, ondanks dat poetsen zelf niet mijn favoriete bezigheid is. Maar eigenlijk heb ik nu niets meer te klagen want ik poets nu dansend en met de kleurrijke, lekker ruikende milieuvriendelijke producten van Method! Hoe maak jij het poetsen leuk? Let me know!

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *