instagram

34   950
113   5451
742   3950
62   3809
82   4702

Meet Kayleigh Interieur stylist Ceilídh

Omdat ik zo gek ben op interieur en ik regelmatig vragen krijg over hoe ik mijn huisheer ingericht, dacht ik: Laat ik mijn lezers kennis maken met een interieur styliste!

Ik ben echt gek op interieur. Toen ik 3 jaar geleden uit huis ging wist ik precies hoe ik mijn woning wilde inrichten. Niet iedereen heeft dit, maar als het goed is hebben we wel allemaal een woning die ingericht moet worden. Geen stress, want daar hebben wij interieur stylisten voor. Onder andere Kayleigh van Ceilídh. Zij vertelt in 3 blogs wat over zichzelf en haar onderneming. En uiteraard zal zij ook bij mij langskomen. Ik heb er nu al zin in!

Dit is een iets langere blogpost dan dat je van mij bent gewend. Maar dit mooie voorstel blog wilde en kon ik gewoon niet inkorten. Nu geef ik het woord aan Kayleigh. Heel veel lees plezier!

Wie ben ik?

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Kayleigh Manhoef ik ben 27 jaar jong en moeder van een zoontje van 4.5 jaar. In het dagelijks leven ben ik deels in loondienst en daarnaast ben ik trotse eigenaresse van Ceilidh. Hiervoor heb gestudeerd en mijn diploma behaald aan het Jan Des Bourvrie College. Op het hbo heb ik mijn propodeuse behaald en ben ik het werkveld in geslagen. In een notendop, tijd gereisd, verloofd, zwanger, getrouwd en na enige tijd heb ik ervoor gekozen om te scheiden omdat ik niet meer gelukkig was in het huwelijk. 

Nu zijn we hier 2020, eigenaresse van Ceilidh en jonge alleenstaande moeder. Vroeger schaamde ik me hiervoor en dan zou je misschien denken hoezo? Nou, because i’m colored en er dan al snel conclusies worden getrokken zonder te weten wat er ooit gespeeld heeft. Ik probeer mijn zoontje verschillende aspecten van het leven mee te geven. Het aller belangrijkste vind ik dankbaar zijn voor wat we hebben.

We strijden allemaal

De reden van dit blog is om mijn stem laten horen en ook zeker mee te geven dat het bij hard werken begint. Vaak krijg ik te horen ‘jij hebt zoveel geluk Kay, omg alles lukt jou, ach wat zeur je nou het lukt jou toch altijd wel’ .. Ik zal je in een versnelling meenemen. Maar eerst wil ik More Than a Mom bedanken dat ik jullie lezers meer over mijzelf en mijn onderneming mag vertellen. Zal er geen emotionele roller coaster van maken. Wat ik wel duidelijk wil maken is dat niet alles is zoals het lijkt. 

Net als iedereen heb ook ik dagen, weken soms hele lange periodes dat het echt even niet gaat. Mijn zwangerschap liep heel anders dan gepland. Door omstandigheden kon de vader van mijn zoontje er niet volledig bij zijn. Dit was voor mij erg pijnlijk en hartverscheurd tot 6 maanden na de bevalling. Mijn moeder, voor haar verkoop ik mijn ziel want bij elke puf en scheet was zij daar. Eind nov 2015 bevallen en 4 jan  2016 stond ik bij mijn nieuwe baan, 40 uur contract want we moesten door. Er was geen ruimte om zielig in een hoekje te zitten want ik was niet meer alleen. Ik had nu een kers verse baby, zo klein en zoet. Toen het huwelijk daarna veel down periodes had en ik alleen al een traject had afgelegd koos ik met veel pijn en moeite gegeven moment voor mezelf en mijn zoontje. 

Ceilidh

Hier gewerkt daar gewerkt maar dat was niet wat ik wilde. Voor mijn gevoel werd ik soms belemmerd op de werkvloer of miste ik een bepaalde uitdaging en van baan veranderen is ook niet de oplossing. Na een zware break up #secondrelationship ben ik weer opzoek gegaan naar mijzelf, wie ben ik, wie is Kayleigh nou eigenlijk ?

Ceilidh is Kayleigh (oorsprong van de naam Kayleigh) Ceilidh geeft mij zoveel liefde dat ik er niet genoeg van kan krijgen. Ik ben daarom zeer dankbaar dat ik een helpende hand mag en kan zijn voor andere. Het aller mooiste van mijn werk vind ik het vetrouwen. Want niet al mijn klanten ken ik via een kennis of uit mijn vriendenkring, sommige mensen zoeken mij écht op omdat ze van mij gehoord hebben. Dit ervaar ik als zegeningen, want wauw hoe prachtig is dat.

I got this!

Na zo een periode sta je weer bij start, je krijgt een nieuwe kans om de route weer af te leggen. Door zelfkennis en de levenservaringen houd ik rekening dat er ook op dit pad dingen kunnen zijn waardoor het soms even anders loopt dan gepland. Dus als het even niet gaat, steek ook ik soms mijn kop in het zand, whatsapp, instagram en facebook berichtgevingen uit !

Wat deed in deze heftige periode, door de pijn en verdriet heen gaan. Dit deed ik doormiddel van meditatie en lekker te doen waar ik zin in heb. Dat is meestal koken of bakken, kickboksen of lekker verstand op 0, een goed glas rode wijn en lekker ontwerpen want dat is mijn passie, mijn uitlaat klep. Of soms ook gewoon lekker even helemaal niks. Dan maken mijn zoontje en ik er een avondtuur samen met onze hond. Lekker wandelen in de bossen, met een filmpje op de bank of ik ga bij hem logeren want dat vindt hij he-le-maal geweldig. Tussen Spiderman, Beer, Derrick de Schaap en niet te vergeten Elmo zijn day one knuffel. En dat is dan zo fijn, woorden kunnen niet omschrijven hoe dankbaar ik daarvoor ben.

Het is niet een ieder gegund, om moeder te zijn, om zelf te dragen of om elke dag met je kind te zijn. Heb ook echt moeten leren om mij niet schuldig te voelen voor de keuzes die ik maak voor een beter leven voor mijzelf en mijn zoontje. Alhoewel mensen er niet altijd mee eens zijn heb ik echt geleerd om naar mijn gevoel te luisteren. In het verleden kon het mij zo verdrietig maken, dat bepaalde relaties hierdoor verwateren. Vaak heb ik keuzes gemaakt om andere tevreden te stellen maar diep van binnen was ik dood ongelukkig. Dat was de oude Kayleigh, Kayleigh 1.0.

The new me

Kayleigh 2.0 vandaag de dag, kom ik op verschillende locaties, loop ik tegen nieuwe stijl ideeen aan en  kom ik in contact met super leuke mensen. Het vak wat ik uitvoer is divers en leerzaam, want niemand houdt precies van het zelfde. Het kan aan één klein detail liggen. En hier kom ik als Ceilídh interieur designer aan te pas! 

Alles wat ik heb meegemaakt, heeft mij gevormd tot de vrouw die ik vandaag de dag ben. Mijn manier van denken, handelen en ook het ontwerpen is hierdoor gevormd. Zou ik alles opnieuw doen ? Zeker, want door al dat geruis weet ik, wie ik ben waardoor ik weet vóór wat ik sta als jonge vrouw en als eigenaresse. Bij Ceilídh staat rust en balans voorop. 

Hoe cliché het ook klinkt, maar echt alles in het leven gebeurt met een reden! Het belangrijkste is dat jij je stem niet verliest midden in de kudde want dan wordt je geleefd.

Liefs, Kayleigh

Wil je Ceilidh volgen? Dan kan dat hier!

Ik ben heel benieuwd wat jij van dit verhaal van Kayleigh vond. Laat je het weten in een reactie? Dat vinden wij leuk!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Sarina
  29 oktober 2020 / 8:16 pm

  Geweldig sis,ik voel de positiviteit door het alleen te lezen
  Ik voel kracht ik voel iemand die door gaat
  The only way is up
  Powerfull